ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Новите антипаркинг колчета пак са изпочупени, съседи трошат наред
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:11 / 22.10.2010Коментари (35)5152
© Plovdiv24.bg
Антипаркинг колчетата на "Даме Груев" отново осъмват изпочупени
Продължават с безхаберното си отношение към поставените заградителни колчета пред тротоарите и зелените площи. За това ни сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Както вчера ви информирахме, проблемният район е ул. "Даме Груев" 42-44. Вчера там, от кметството на район "Южен" поставиха нови колчета на мястото на вече изпочупените такива, но и днес вандалщините продължават. Отново са изпочупени и току-що монтираните "пресни" антипаркинг блокчета от недобросъвестни граждани.

Читатели сигнализират дори за свои съседи, които се опитват да откъртят поставените нови колчета и се възмущават, но единственото което могат да направят е да подават сигнали в полицията, в противен случай рискуват най-много да направят междусъседски скандал.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
каде са паркингите на общината бе посерко,даже и общинска полиция използват бившия полигон на сба,сещаш ли се,нищо не са направили,ама да сабират глоби и такси понеже улиците са общински могат,лошо е оба4е 4е паяците са незаконни и парите от тях же4е 2-3год.из4езват по трасето,а до този момент няма нищо построено,на вси4ко отгоре хората спряха да паркират там кадето минават паяци и те сега по4наха да сабират пари от синя зона,но парите ще ги няма отново защото вси4ко е незакоонно,а ти си поредния който е готов да си плаща щото не ти пука за тези около тебе.тап Българин си като вси4ки,дори и аз защото не сам сас системата.
-1
 
 
иди в швеицария бе малоумник,там сигурно даржавата парво е помислила за улиците,маркировката паркингите,за народа,тука те санкционират ,а и ти казват оправяй се намери си каде да паркираш тука неможе,
на 25.10.2010 г.
+1
 
 
В Швейцария се купува кола след като си преговорил с общината къде ще ти се даде паркинг-место. Ако пък вече си я имаш -местиш се от друг град, държава, то тогава си търсиш клетка под наем или обикаляш като луд, докато намериш свободно място в определен цвят зона. Като вземаш кола под наем, честа практика, тя си върви с картонче,което слагаш на прозереца и паркираш само в синя зона. Струва 160 франка на ден плюс бензина. Случвало се е да спра на 1 км от нас и да ходя пеш, но щом си си взел решението сам, никой не ти е виновен. Защо Ганьо си позволява да пречи на всички живи същества?!! Като е гол и бос въшльо, да ходи пеш! Нагледах се в Пловдив на 4-5 членни фамилии, натикани в панелки от по 60-70 квадрата, но с 3-4 таратайки пред блока! Е, това нормално ли е! Съвсем се обърках, защото и в Средния Изток, който си е Трети свят, въпреки мангизите, всеки апартамент си върви задължително с 1 паркомясто. Ох, много писах май...
-2
 
 
А къде да паркираме, уважаеми управляващи????
+2
 
 
Само ще вметна за коментарите по-долу, че паркирането върху тротоарна площ е забранено от закона от около година и половина - две. Изключение се прави само за местата, където собственикът на тротоара (пр. Община Пловдив) изрично е упоменала със знак, че там може да се паркира и е упоменала колко автомобила точно в каква конфигурация могат да паркират. Но иначе на тротоар е ЗАБРАНЕНО да има автомобил.
0
 
 
Интересно как кмета реши проблема с паркирането и газенето на кал пред неговия вход на ул "Скопие" , ами направиха хубав паркинг . Да ама само там , а ние комшиите си газим калта. Село нямам ама кал по обувките и в колата колкото щеш , всеки ден борба кой да спре поне на пътеката м/у градинките .
+3
 
 
тези селяни не се научиха че по ТРОТОАРИ И ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ НЕ СЕ ПАРКИРА!!!!!.Мислят си че са си на село и могат навсякъде да паркират .не сте на село и СИ ПАРКИРВАЙТЕ КАРУЦИТЕ СИ НА ПАРКИНГ , А НЕ ПО ТРОТОАРИТЕ!!!!! браво на кмета и само санкции за тези глупаци
0
 
 
В закона пише много ясно, че тези колчета нямат място на сред тротоара! В закона пише че нямат място и на кръстовище, където минават пешеходци! Това което е направено е пълно безобразие! Имат народна пара, харчат я безобразно! Искам да попитам, кметството? Ако падне някое дете или възрастен и се удари те ли ще го лекуват? А ако ги осъди този който е разпоредил да ги сложат, той ли ще изплати обезщетението! Отвратен съм от управата на района, вършат само глупости! Когато ги избирахме само обещаваха, а сега глупост след глупост!
+2
 
 
В закона ясно пише каде може и каде неможе да се паркира!Простащината няма да спре и затова трябват сериозни санкции.Момченцето с чука за разбиване на колчетата много да внимава да не го види неподходящия човек докато чупи колчетата-съвет...
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
ДЮШ на ПФК Локомотив (Пд)
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: