ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка: Това е най-отвратителната торта, която съм виждала през живота си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:24 / 21.02.2024Коментари (6)8257
© Фейсбук
Вбесена пловдивска майка изказа огромното си възмущение и огорчение от отношението на служителите, работещи в популярен детски център в един от моловете в града.

Дамата е споделила недоволство си в групата "Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv", видя Plovdiv24.bg.

"Здравейте! Искам да споделя как детски център в Пловдив съсипа празника на дъщеря ми. Това е най-отвратителната торта, която съм виждала през живота си. Може ли такова нещо, пълна подигравка. Ти се опитваш да направиш най-вълнуващия ден на детето си и накрая от този детски център го съсипват.

Едно, че ти взимат една чанта пари - за торта, за аниматор (която само си вееше роклята на ляво и на дясно), за маса и др. неща.

Аниматорката беше под всякаква критика. Изобщо не обърна внимание на децата.. И накрая управителката ми вика (аниматорката била притеснена, че не си е свършила работата). Аз какво съм виновна, че тя няма подход към децата..", казва отвращение майката. 

Потребителите на Фейсбук не останаха безучастни по случая и веднага заваляха стотици разнопосочни коментари.

"Дъщеря Ви ли Ви каза “Ей, съсипаха ми най-вълнуващия ден!" или това е Вашият прочит на нейните мисли?

Децата обикновено си прекарват супер в капелата - с толкова батути за скачане и басейни с топки.", казва потребител.

"Смешна сте, и дори жалка!! Деца стоят гладни в Палестина, убиват ги с бомби, убиват майките им, а вие не можете да проявите разбиране към момиче, което се е притеснило, представям си как сте крещяла, момичето е спряло да работи, вероятно! Голяма работа, че някаква торта не е била перфектна, излагате се, личи си, че не сте била гладна, че се големеете, и нямате съпричастност към хората, но съм убедена, че един ден вие ще работите като аниматорка! Вашето дете и приятелите щяха да опитат тортата, и да кажат колко е вкусна!!!!!!! Знаете ли, че някои деца, дори възрастни, не могат да си позволяват, в момента, дори, да си купят парче торта??!", споделя друг.

"Егати и коментарите. Каква е тая злоба, бе хора? Жената си е платила, естествено да иска добро обслужване. Къде отидохте на гладните и бедните по целия свят?! Ние ли, ще оправям света, след като себе си не можем. Понеже всички си мъчим, затова ни тъпчат.", защитава е дама в мрежата.

"Здравейте, аз работих там два месеца и напуснах. Вярно е, абсолютно всичко, на което сте станали свидел. Покривките, които са найлонови, не се сменят почти никога, те се бършат с препарат и отново се слагат на масите! Отделно на това, хладилниците, в които се държат тортите са стари и скапани.", допълва предполагаем бивш служител на центъра.

Разбира се не липсват абсурдни коментари:

"Викайте Жоро Игнатов."

"Взимам пуканките и следя с интерес великата драма за една торта."

"Тук ли да роня сълзи или ще има специален пост?"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нас някога ни събираха по къщи и апартаменти за рождени дни. Сега майките искат да са постоянно във фейса, докато снимат и качват нашарените до неузнаваемост деца, събирайки олигофренски лайкове и коментари. Само като видя как някой пише "на ляво" и "на дясно" и ми се идва да го върна в четвърти клас. Такива неграмотни и мързеливи майки, вместо да запретнат ръкави и да направят един рожден ден вкъщи, те се жалват на скапани торти, неадекватни аниматори и кофти детски центрове. Проявете фантазия! Направете си всичко вкъщи. Или шубето тресе? Какво ще си помислят другите мечки за мене и семейството ми?
-1
 
 
ба*ти драмата другия път ги закарай другаде децата и като родител им обърни внимание а не да разчиташ на центрове и аниматори
0
 
 
Кретен си вуйчо величко и кретен ще си умреш.То аслъ на прасето всичко му харесва.Ако бях на мястото на жената,щях да я нахлупя на главата на управителката.Един добър професионалист в сладкарския бизнас взема над 2000 лева.Ама новите "пловдивчани" като тая управителка са на принципа "дай парите и не мрънкай"-кой знае каква аджамийка я е правила.Ако не бяха махнали жителството,70% от тъпите селяци щяха да си копаят нивите,а не да правят торти
0
 
 
Това правят социалните мрежи и Фейкбук, отдава се значение на пълни безумия. Да реве за една торта... Пълна интриганщина. Дайте я на някое гладно дете, като не ви харесва.
-2
 
 
Ако това на снимката е тортата - наистина жалка работа. Дъщеря ми за осмия си рожден ден направи по-красива (с малко помощ, разбира се). Естествено е жената да очаква нещо красиво, а не изделие с вид на купено от вечерната разпродажба в Тмаркет.
Сподели какво ново....
на 21.02.2024 г.
-1
 
 
На мен тортата ми изглежда добре. Патицата навярно е очаквала от ония дизайнерски, лъскави торти, които зяпа по телевизията, но те се правят от професионалисти и в специални помещения. Детският център не е такова място.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: