ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Феновете да вадят пари и да управляват! 4 години съм слушал обиди, а после ми се радваха
Автор: Стойчо Генов 17:13 / 24.02.2024Коментари (16)11658
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски прие спокойно загубата от Хебър с 1:2 и даде няколко препоръки към привържениците на черно-белите.

"Просто трябва да си извадим поуките от този мач и да се променяме. Клубът си има политика. Аз много пъти съм казал, че само пари да се вадят не става, трябва и да се изкарват. Като не иска Динко Хоркаш да подпише нов договор, да седи на пейката и да си изкара прехраната на друго място", заяви Христо Крушарски на излизане от стадиона.

"Аз съм имал и по-тежки обиди. Какво, като се заканват феновете? Да извадят пари и да управляват, щом искат. Който дава парите, той управлява. Това трябва да стане ясно. В България докато не си седнем на задника и всеки да си върши работата, няма какво да стане. Тези обиди съм ги слушал, слушал, 4 години. А после какво беше - после ми се радваха. Сега пак почват", допълни още бизнесменът.

"Имаше разговори с Александър Томаш за нов договор, които не стигаха до мен. Сега се разбрахме, като мине този мач - сядаме и преговаряме. Аз не съм привърженик на честите смени - те водят до кофти резултати. Томаш като треньор ще остане. Въпросът е да се договорим за финансовата част, защото аз печатница за пари нямам. Колкото имам, толкова давам. Колкото до целта за Европа - тя си остава. Вие да не мислите, че другите отбори ще са по-добре от нас. Има още доста мачове. Ще си изчакаме времето и ще видите, че това, което сме си набелязали като цел, ще го изпълним", завърши собственикът на Локомотив Пловдив.

Още по темата: общо новини по темата: 772
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/129 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ПУСНИ ДИНКО ДА ИГРАЕ. КАТО НЯМАШ КИНТИ СЕ МАХАЙ
0
 
 
Индианците като видят Крушарски и полудяват. Нормално Петата и 6те бахура тази болка той им е причини, затова не го харесват. Крушарски ги занули индианците.
+1
 
 
Репертоарът на всички комунистически огризки! С откраднати пари от всички нас, ни обяснява как той благоволява да ги харчи за “нас”. Нито са негови, нито ги харчи! Това е едни селски паразит, който иска да лапа покрай Лаута. Кметът вече не е тъп и корумпиран! Номерата ти няма да минат, селски БФС пордот! Да изчистим Пловдив от отрепки!
+2
 
 
Сливарски,нали не участваш в порнографии????Това какво беше...Митьо добута топката,за да няма гол,съдията пълен палячо,за да няма гол,вратаря напред-назад,за да няма гол....е*ати цирка,майна,и накрая заплатите на играчите ще ги плати Община Пазарджик или Ефбет!!!Футбол се прави с пари,селски,като нямаш-файро !!!И кой си ти да натискаш Хоркаш,дай му !0 000 евро и ако откаже го забий при юношите.....
0
 
 
Братя кайнарие, спукойно, ний тепърва ша падами
-3
 
 
Крушарски, побъркваш ги жълтите гниди.Каквото и да кажеш, все те те обсъждат.Нищо не си им направил нали, освен една пета и шест бахура...Жълти, петата и шестте шпека нямат изпърдяване. Като пръцкате тука , само по-лошо ги намествате!6-0!!!
0
 
 
Круша , що изгони бай Адем? Пари даваше , мачове оправяше. Посърна ти егото и го изгони , ама нямаш пари, калтак откачен и сега си заминавай
-2
 
 
От анонимен селянин стана известен селянин. Ще те изпратим, където ти е местото и без да ни каниш. Само 1912 руските подлоги са родени и търпят да ги клатят.
+3
 
 
НАПОМНИ НА БАНДАТА ГЕЙОВЕ КЪДЕ Й Е МЯСТОТО!
+4
 
 
Точно така Круши,плюха те манговците после свирки ти правеха,а ти им пълнеше устенцата с кеф!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: