ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Илиан Илиев: Локо (Пд) има потенциал да се бори за Топ 3
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 26.02.2024Коментари (4)3919
©
Треньорът на Черно море Илиан Илиев даде интересно мнвение часове, след като "моряците“ надвиха ЦСКА-София с 1:0 в изключително важен мач от борбата за титлата в Първа лига.

"Всяка една победа е важна. Еуфорията вече е отминала и се подготвяме за мача с Ботев Враца. Надяваме се да издържим по-дълго време в борбата за титлата. Нямаме много време да изпадаме в крайности. Важно е да се подготвяме добре за следващия мач. Няма лесни противници. И най-малкото подценяване се наказва. Най-трудните мачове в първенството са у дома срещу отбори, много под нас в класирането. Дано трети път не се спънем в един и същи камък, това няма да говори добре за нашата интелигентност", заяви наставникът на варненци в предаването "Арена Спорт“ по БНТ.

"Не стана красив мач срещу ЦСКА. Повече беше напрежението и важността. В края при едно статично положение бяхме щастливци, че вкарахме гол, но през втората част се представихме по-добре. Не мисля, че натежа картонът на Каранга, защото след 10 минути също изгониха наш състезател.

Съвкупност от всичко е. Ние се опитваме да играем футбол. Да свалим топката на тревата, да търсим празните пространства. А когато не може да се играе много футбол, да има битка и себераздаване. Дано има много публика и срещу Ботев Врацa", допълни Илиан Илиев.

"Радвам се, че вчера срещу ЦСКА не допуснахме грешки, чрез които да улесним противника.

Не искам да се връщаме назад, но неприятното към цялата ситуация е, че ние изразяваме мнение, а другият отбор атакува Черно море. Не е нормално. Няма човек на света, който да ме убеди, че ако положението беше в полза на Лудогорец, щеше да има дузпа и червен картон за вратаря ни. Ние изразихме нашето мнение без да атакуваме никой. А Лудогорец атакуваха нас. Трябва да проумеят, че и другите хора също имат мнение. Да не задълбаваме в тези неща. Важното е, че си взехме поуките, победихме ЦСКА и сме в битката за върха.

Естествено, казах го и преди втората част на първенството. Има доста мачове. И Локомотив, и Левски, а защо не и ФК ЦСКА 1948, имат потенциал да се борят за тройката. И предните години ставаха оспорвани първенства. Дано тази година останем в тройката", завърши треньорът на Черно море и селекционер на националния ни отбор.
Още по темата: общо новини по темата: 531
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/89 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тоя психар Дон Клинг от Стряма ,беше един от първите да пише глупости и да ни излага и когато Локо ни размазаха с 6:0…..Как обичаме шестоъгълния, насладата е вечна!
0
 
 
С Господинг Крушарски към титлата! НИЕ МОЖЕМ! Само Локо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: