ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Анулират всички резултати на Равда в "Б" група, Спартак дърпа с три точки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:42 / 27.10.2010Коментари (12)2247
© Plovdiv24.bg
Всички резултати на Равда ще бъдат анулирани, след като тимът от Източната "Б" група реши да се откаже от участие в групата. Това реши вчера Спортно-техническата комисия на БФС. От това решение най-облагодетелствани са Спартак Пловдив, които единствени загубиха от Равда - така те "дърпат" с три точки пред отборите, които вече играха с курортния тим и спечелиха срещите си. За следващата спортно-състезателна 2011/2012г. отборът на "ФК Равда" има право да участва в състава на областна група.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много ясно, че не искат да влизат в А група. Този, който е на друго мнение просто не е гледал и един мач на отбора явно. Всяка година играят добре и накрая продават мачовете за да не влезнат в "елита". Вече незнам колко пъти ги прецакват за стадиона и това мисля е един от основните фактори, а имаше много слухове, че ще се строи хубав модерен стадион (18 хиляден мисля). Докато не им върнат площите около стадиона или поне част от тях (простиращи се на мястото на билата и отзад жп линиите) няма да влезнат в А група.
+1
 
 
Brainnya и toruk maktu, защо сте толкова злонамерени срещу Спартак? Нима това не е пловдивски клуб, нима вие не сте пловдивчани? Вие не намеквате, а твърдите, че Спартак продава/купува мачове. Ами че такива съмнения и "твърдения" има и по отношение на Локомотив и Ботев, а и не само към тях - съмненията се разпростират над куп отбори от А, Б и В група! Какво да правим, като футболът у нас се превърна в доходоносна търговия?! Не знаеш кой какви точно цели преследва - чест и достойнство или (временна) печалба...
+2
 
 
И сега какво.. прецакаха Спартак. Ще има да се чудят къде да ги изгубят пак тези 3 точки. Сигурно като са видели, че отиват на второ място лошо им е станало...
+1
 
 
Справедливо решение! От него "губят" по три точки Светкавица, Брестник, Черноморец (Бч), Дунав, Доростол, Лудогорец, Несебър и Черноморец (Пм), а Добруджа губи една точка; само Спартак (Пд) "печели" три точки (явно, няма да летува безплатно в Равда идното лято). Но при това положение нашият Спартак се изкачва на второ място със 17 т. и ГР +6. Пред него е само Черноморец (Пм) с 19 т. Следват го Черноморец (Бч) и Любимец, също с по 17 т., но с по-лоша голова разлика, Лудогорец с 15 т., Светкавица с 14 т., Добруджа и Доростол с по 13 т., след тях е Дунав с 10 т. и на дъното са Брестник и Несебър с по 7 т. Гладиатори, сега е моментът да тръгнете отново нагоре! Поморийските "солници" не са "солниците на цар Соломон"! Имате сили и възможности, но нямате самочувствие! Кой да ви го даде? Публиката ви е рехава, шефовете ви са "материално затруднени", но Пловдив е зад вас! Върнете се в А група, където ви е мястото! А Ботев и Марица - надяваме се и вие да се завърнете в елита!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Спартак със специално послание към изпълнителния директор Денис Хасан
Изненада: Спартак се раздели с Иван Кочев! Ръководството постави цел пред отбора
Двама от Спартак изгоряха за червени картони
Спартак загуби в Куклен! Клубен шеф: Вината е моя, боли ни всички
Спартак остана без важен играч за два мача
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: