ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (8)
"San Paolo" измъкна трите точки от "Old Boys"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:44 / 28.10.2010Коментари (2)1789
© Plovdiv24.bg
Под неспиращия дъжд, изсипващ се снощи, отборите на "Old Boys" и "San Paolo" изиграха отложената си среща от седмия кръг на Аматьорската футболна лига на Пловдив ППАФЛ. Максимално затруднени от дъжда, двата отбора показаха добър футбол, като противно на очакванията нямаше сериозни грубости по време на играта. Първи в обстановката се ориентира Александър Александров (San Paolo), давайки преднина за своя отбор с гол във втората минута на срещата. Домакините отвърнаха на удара, изравнявайки в осмата минута чрез Станислав Даленски (Old Boys). Втори гол на Александър Александров в 19 минута даде преднина на гостите, която бе заличена само две минути по късно от "Old Boys". Автор на изравнителното попадение бе Андреан Георгиев в 21 минута. Малко след това попадение съдията на срещата показа жълт картон на Веселин Димитров (San Paolo). Домакините тръгнаха да се възползват от численото си преимущество. Това оголи тяхната защита, от което в 23 минута се възползва голмайстора на "San Paolo", регистрирайки своя хеттрик в срещата. При този резултат дойде почивката.

През второто полувреме играта се изнерви. Футболистите губиха повече време в разправии със съдията и по между си, от което се изгуби красотата на играта. Положения имаше и пред двете врати, но бяха в пъти по-малко и по-зле организирани от първото полувреме. Едва в края на срещата San Paolo" успяха да изиграят сполучливо една добра атака, след която се стигна до гол на Николай Александров (49мин). Това бе и последното попадение в срещата, краен резултат "Old Boys" - "San Paolo" 2:4.

"San Paolo" поведоха класирането в група 3 с 18 точки, а "Old Boys" са шести с 9 точки. Повече подробности ще откриете на: www.ppafl-bg.com.

Тази вечер от 21 ч. на СК Оптимум ще се изиграе отложена среща от седми кръг в група 2. Един срещу друг се изправят третия във временното класиране "Hamptons" срещу шестия "Trapezica".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 28.10.2010 г.
0
 
 
Ахаааааа КОЙ СА НОМЕР ЕДНО ? КОЙ ? САН ПАОЛОООООО !
0
 
 
Успех на Сан Паоло !!!! Само Смирненски !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спортист №1 на Пловдив надъхва Ботев за финала
Станислав Генчев се доближава до Левски! Срещна се с Наско Сираков
Крушарски и Златински бяха специални гости на шоу мач в Румъния
Дубълът на Ботев пак спря Спартак! Саяна излезе на върха в Трета лига
Григор Димитров преодоля квалификант и е на осминафинал в Рим
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: