ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Иван Йотков: Мислим за ремонт на стадиона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:37 / 28.10.2010Коментари (91)11195
© Plovdiv24.bg
"Водим преговори с три фирми, но в момента не мога да им кажа имената. Финансово сме добре, като имаме няколко малки задължения, под 10 000 лева. Една част от тях е на полицията, и малко има за медикаментозно лечение. Просто това са работни разходи, които предстоят да бъдат платени - нищо не се плаща на датата, на която се фактурира", заяви финансовият директор Иван Йотков на пресконференция преди шампионатния мач на Ботев със Стамболово тази неделя, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Нямаме пробойни в приходите. Имаме сериозни като обем приходи от спортно-състезателна дейност - от билетите. Предстои изграждане на система по входовет
е за точната бройка на зрителите. Като цяло обаче не мисля, че имаме т. нар. "гратисчии". Миналия мач имаше и специална притурка към билета с емлбемите на двата отбора. За него продадохме 3200 билета, присъстваха и 1300 притежатели на карти на сдружението, абонаментни карти, деца до 18 години и пенсионери над 70. Свободният вход за тях ще се запази поне до края на сезона", добави още Йотков.

"Мислим за подобряваме на инфраструктурата на стадиона. Предстои рехабилитация на централната трибуна, продължаваме и почистването на задната част на чашата на стадиона. Няма точна дата кога ще започне той, но ще е скоро", завърши специалистът.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 30.10.2010 г.
+1
 
 
Незнам защо трябва да има рехабилитация на цантралната трибуна , след като на мачовете тя е празна , а истинските фенове сме на ТРИБУНА ИЗТОК !
-2
 
 
Това удостоверение хубаво си го показал!!!!Обаче КАКВО доказваш??Това е просто една от стъпките на вашата измама!!...Защото е ВАЛИДНО ДО 31 06 2010!!!!!ПОСЛЕ КВО СТАВА????Валидноста на този пасквил е изтекла гледам....Давай следващата ви стъпка!!!-ТАМ е заровено кучето...Ама ви е удобно да се правите на улави!!
+8
 
 
Оффф писна ми от малоумници... За всички тъпоумни същества, които говорят за нов отбор и т.н. Този Ботев е по Ботев от всички форми в които съществуваше от 1990 до сега (на Васко Нинов, Брокерите и Селския).. това е първоприемника на Тракия Пловдив, която беше пък наследника на Ботев от 1912 г. и тъй като мразя да съм голословен -> А сега да Ви покажа ли и държавен вестник бе кюстендилци?
+5
 
 
Много буферски скодоумия и простотии, заляли са темата на "Ботев" за да си изпразнят злобата. Като са умни и културни защо не правят коментари на темата, а продължават да изказват мнение по друга тема? Тази тяхна любима тема я подхващат и коментират вече 4 или 5 месеца, цяла България е признала Ботев, те си лаят, ми лайте си, кервана си върви. Надявам се нашия ремонт на стадиона да приключи преди вашия, и 100 годишнината да празнуваме на обновен стадион! Тогава ще се спукате от яд! Какво да правим като цяла България иска "Ботев" в А група, да не влизамели, не ще влезем, колкото и на вас това да не Ви се иска! Напънете се понапълнете стадиона си, сложиха ви нови седалки, а ма взеха да прашасват, иде зима, ще мухлясат! Говорете си за вашите теми, не се бъркайте там където не ви е ясно!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
на 29.10.2010 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
О ЖЪЛТУРИ ПРОСТИ,В ПЛОВДИВ ВИНАГИ ЩЕ СТЕ НА ГОСТИ!
на 29.10.2010 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+1
 
 
Това за ремонта на стадиона е много добре,но какво стана с новият автобус.
+3
 
 
Ботев е регистриран още през 1990, миналата година се поднови регистрацията, която не беше изтекла. Ботев си е Ботев. Общото с Металик, е че се ЗАКУПИ лиценз за участие. Просто вижте единният идентификационен код от 1990-а и булстата от 2010 и МЛЪКНЕТЕ веднъж за винаги. УСТАВ НАПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ ПЛОВДИВБулстат 000466336/изменен и допълнен на 24.04.2010 г./I. СТАТУТ И ЦЕЛИ НА КЛУБАЧл.1(1)(изм.на ОС - 24.04.2010г.) Сдружение Професионален Футболен Клуб "БОТЕВ", наричано по-нататък закратко "Сдружението" или ФК "БОТЕВ" е юридическо лице с нестопанска цел за осъществяване на дейност в частна полза по смисъла на Закона за юридическите лица с нестопанска цел /ЗЮЛНЦ/.(2)(нова - ОС - 24.04.2010г.) ФК "БОТЕВ" е учредено безсрочно, а неговите основи са положени на 12.03.1912 г в гр.Пловдив.
на 28.10.2010 г.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: