ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Официално: Третият развод е факт!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:37 / 03.03.2024Коментари (3)106275
© Facebook
Фолкзвездата Мария притежава и красота, и талант, и сексапил, но също и онова необяснимо качество, което превръща някои жени в икони. Едни я боготворят, други я наричат снизходително Мара Отварачката, но никой не е безразличен към нея. Дори да не слушат песните й, хората са наясно с всички подробности за интимния й свят, защото популярните вестници, списания и сайтове се надпреварват да бълват информации, а даже и измишльотини за живота й.

Едва ли ще се намери българин, който да не знае, че ослепителното миньонче има три брака, че вторият й съпруг е милионерският наследник Християн Гущеров и че в любовта й с третия й мъж – Мирослав Соколов, се е случвало да прехвърчат и опасни искри.

В интервюто, което "Уикенд" направи с певицата преди няколко дни, тя за пръв обявява официално, че е в развод с последния си житейски партньор, но разкрива и много други любопитни детайли за живота си. А поводът да я потърсим за разговор точно сега е участието й в новия сезон на "Като две капки вода" – най-позитивното и забавно шоу в българския ефир. Красавицата не беше сред топ имитаторите в първия епизод, но във втория набра скорост с великолепно превъплъщение в Лили Иванова.

- Мария, как се чувствате в "Като две капки вода"?

- За мен е гордост, че съм част от предаването. Готино ми е, щастлива съм. Това беше нещо, което си пожелавах, след като възстанових музикалната си кариера и клубните си участия. Исках да имам едно постоянно присъствие в домовете, ума и очите на хората. Участието ми в "Капките" ми дава всичко това. Аз съм човек, който или прави нещо, или нищо. Хората от екипа на "Капките" се превърнаха в мое второ семейство. С нетърпение очаквам срещите си с тях.

- Във втория лайф на "Капките" бяхте блестяща като Лили Иванова, но в първия не попаднахте в челната тройка. Защо за старта на сезона избрахте да изпълните песента "Fuego" на Елени Фурейра?

- Избрах Елени Фурейра, защото я харесвам. Допада ми динамиката и енергията, която дава на сцената. Тя е момиче, което е сладко и готино, чувствам я някак близо до самата мен. Винаги съм споделяла, че страшно обичам да танцувам, но много-много не мога да го правя (смее се). Всичко, което се вижда по клипове и на мои участия като танци, е репетирано прецизно месеци наред. Избирайки да имитирам Елени, направих провокация към себе си. Освен танците й ми беше трудно да имитирам нейната лична енергия и хореография. Открит човек съм и по принцип не ми е лесно да влизам в кожата на друга личност. Винаги обаче може повече.

- Очаквахте ли критики и подигравателни забележки след първата си имитация? Обиждат ли ви коментарите на Кулагин и Боби Ваклинов, който дори написа, че сте била станала "за смях на гаргите"?

 - О, не! Упреците дори не са ми стигнали до очите и ушите. Концентрирана съм върху всяко следващо представяне. Освен че съм заета във формата, имам участия, ежедневни ангажименти и т.н. Фокусът ми е върху моя инстаграм и тик-ток, който дъщеря ми Марая ми направи наскоро. По принцип ценя критиката, но хич не ми се нравят невъзпитани хора. Тях направо ги блокирам. Моите си неща ги правя за онези, които ме обичат и харесват като изпълнител.

Негативното го трия и не може да ми въздейства, понякога дори не го чета. Нека разни "доброжелатели" да не се занимават с мен - не им обръщам никакво внимание. Относно Кулагин и Ваклинов, те явно са хора, които на чужд гръб и с лошо възпитание се опитват да влязат в словесни войни, като целта им всъщност е да станат известни. Ще им трябват поне още 20 години да поработят сериозно върху себе си и да се изградят, за да стигнем до нормален разговор.

- Притеснявате ли се от евентуални забележки на журито?

- Не се притеснявам от оценките на никой от журито, всички там са ми колеги от много години. Критиката ме мотивира и изгражда още повече, не ме смазва. Не бива да се забравя, че "Капките" е едно изцяло позитивно шоу. На всяко свое представяне давам всичко от себе си. Притеснявам се единствено по време на подготовката. Истинско забавление е за мен, когато изляза на сцената за лайфа. "Капките" не е първият формат, от който съм част. Вече знам, че трябва да се наслаждавам и да изпитвам щастие от участието си.

- Говори се, че сте приятели с Фънки, който е жури във формата. Той по принцип е серт, но надявате ли се да е малко по-благосклонен към вас?

- С него и двамата бяхме жури в "Мюзик Айдъл". Той е моята зодия - Козирог. Рядко възпитан и високо интелигентен човек е, изключително грамотен музикант, най-добрият в неговата област. Страхотен баща е, мъж и джентълмен. Само хубави неща мога да кажа за него. Бях много щастлива, когато го видях в "Като две капки вода". Сигурна съм, че оценките му за мен винаги ще бъдат обективни, както и че критиките му ще бъдат градивни.

- Виждате ли се като един от финалистите в "Капките"?

- Всеки от участниците има своите мечти. Много бих се радвала, ако успея да вляза поне в четворката. Не само преценката на журито, а и подкрепата на зрителите е важна за класирането. Дано! Аз ще си се подготвям както трябва, пък хората ще си преценят докъде да стигна в "Като две капки вода".

- Да предположим, че победите в този сезон на формата. Какво ще направите с лекия автомобил, който е голямата награда?

- Каквото и да спечеля като участник в "Капките", то наградата ще бъде ориентирана към благотворителна кауза. Сигурно е това.

- Много певчески ангажименти ли имате напоследък?

- Мога да кажа, че най-голямата ми грешка беше, когато реших да се откажа от музикалната си кариера. През годините съм спирала многократно клубните си участия. Към дадения момент съм се отдала изцяло на работата си като изпълнител. Хвърлям й цялата си енергия и време. Имам доста участия, хората ми се радват, а аз на тях два пъти повече. Преди месец пуснах ново авторско парче, което се радва на огромен интерес. Музиката и аранжиментът са на Сандрито Данаилов, а по текста работихме доста хора. В момента подготвям и нова динамична и готина песен, която ще пусна през април. Въобще, настроена съм на творческа вълна!

- Дъщеря ви Марая как е?

- Марая е много самостоятелна. Вече е в 10 клас в Англо-американското училище. Мечтата ми е да я изпратя да учи в чужбина, ако имам тази възможност. Иска да учи в "Бокони", закъдето се подготвя с уроци по математика. Работи сериозно за изграждането и образоването си, а също така и спортува. От малка е войник и следва пътя си. Дъщеря ми е тийнейджър и има и други неща, които са и интересни, но се е фокусирала основно върху учението си. За нас двете образованието е приоритет след здравето.

- Твърди се, че Марая не слуша вашия жанр - попфолк, че си има гадже и че дори сте й позволила да си постави силикон в гърдите...

- Дъщеря ми слуша попфолк. Тя се запозна с жанра, но не от мен. Научи тази музика от своите приятели в училище. Нейните съученици ме следват в социалните мрежи и обичат нашата музика. Децата ме подкрепят и ми стискат палци в "Капките", а пускат и есемеси. Относно твърденията за корекции, които съм била позволила на Марая... Как бих могла да разреша да си направи корекция едно момиче, което е на 15 години и половина? Направо са смешни подобни твърдения! Колкото до гаджето, сега и на дъщеря ми, и на връстниците й им е време за най-големите вълнения. Нека да си имат приятели и да се събират, това са нормални неща за тяхната възраст. Те са млади хора, които тепърва навлизат в живота. Любовта може да ги научи само на хубаво.

- Наскоро се появи ваша снимка, на която прозират зърната на гърдите ви под роклята. В ежедневието си не носите ли сутиен?

- Не нося от години. Имам само два сутиена и то за дрехи, които не бих могла да облека без нищо отдолу. Поддържам тялото си, за да се чувствам комфортно, а не да ми се налага да го коригирам. Спортувам много, грижа се за корема и крачетата. Обичам да ходя с клинчета и къси фланелки. Смятам, че притежавам хубава фигура благодарение на дисциплината, която имам в спорта и храненето. Като войник съм. Чувствам се прекрасно, когато съм 40-42 кг. Малко да кача, и не се чувствам комфортно

- Имате ли нови корекции по лицето и тялото си?

- Всичко, което съм искала, съм го направила, някои неща дори по два пъти – бюста например (смее се). Д-р Германова се грижи за лицето ми с всякакви малки процедури. Благодарение на майка ми имам добър ген и не ми се налагат много усилия. Задължително си поддържам редовно устните, които са си като моя запазена марка. Страшно си ги обичам. Жената винаги трябва да бъде в топ форма и да ухае добре - най-вече на чисто, а не на парфюми.

- Наскоро изтрихте от профилите си в социалните мрежи общите ви снимки с третия ви съпруг Мирослав Соколов. Вече сте и с моминската си фамилия Кирова. Да не би да сте приключили окончателно с Миро?

- Подадох молба за развод по взаимно съгласие. Приключили сме нашите взаимоотношения. Надявам се да съм оставила само хубави следи след себе си.

- Какво не бихте простила на мъжа до себе си?

- Вече не искам да давам никакви заявки... Това, което може да ме отврати, са предателството, лъжата, изневярата и ниските страсти. Когато човек злоупотреби, си тръгвам - и в главата, и в сърцето си. Имам силата на духа да сложа край. Не съм от момичета, които си мълчат и търпят безкрайно в името на материални неща. За мен винаги на първо място е голямата любов. Искам в лицето на човека до мен да намирам и своя най-добър приятел. Самата аз умея да бъда приятел и в хубаво, и в лошо. Винаги съм била едно малко гръбче за големи хора. Този, който не е съумял да оцени това, е губещият.

- Преди да сложите край, давате ли шанс на човека до вас да се поправи?

- Да, прагът ми на търпимост е много висок. Не смятам, че всеки е такъв, какъвто е, и не се променя. Винаги се боря докрай. Когато простиш на интелигентен човек, то той ще го оцени. Ако обаче е на ниски вибрации, то отчита твоята прошка едва ли не като проява на глупост и си позволява пак и пак, и пак...

- Не се ли опасявате, че след като се развеждате с Мирослав, той може да си поиска подаръците, които ви е правил по време на брака ви?

- Не знам защо в медийното пространство се твърди, че едва ли не живея като принцеса. Тя, принцесата, не бяга от замъка. Българите много обичат да слагат етикети и да си измислят митове и легенди, на които да се радват.

- Излезе папарашка снимка, от която е видно, че сте паркирала джипа си на забранено място в центъра на София и ви е поставен фиш за провинението на предното стъкло. Друг път позволявала ли сте си да погазвате Закона за движение по пътищата, или станалото е единичен случай?

- Имам само два фиша в живота си. Относно снимката, която излезе, бях паркирала веднага след знака. Виждайки фиша, разбрах, че съм допуснала грешка. Мислех си, че съм в платена зона. Пуснах си и есемес за платено паркиране, което е доказуемо. В София е много трудно да си намериш място за колата. Моята обикновено я оставям на платен паркинг. Допуснах грешка и ще си понеса наказанието. Стриктен човек съм и винаги съм спазвала правилата.


Още по темата: общо новини по темата: 5842
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/974 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Махнете безмозъчния зверилник или поне не му показвайте скапаният сурат! Плаши хората!
+1
 
 
и това ако е икона аз съм иконостас.
+4
 
 
Тази икона със силиконови джуки и шума в главата ДА НЕ РАЗЧИТА НА МЕН!!! :-)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Бум на коклюш в България
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: