ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев отказа 4 млн. лева от Алексей Петров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:16 / 30.10.2010Коментари (56)8346
© Plovdiv24.bg
Неофициална оферта на стойност 2 млн. евро, предложена от Алексей Петров, отказа ФК Ботев Пловдив. Управителният съвет е бил запознат с предложението по време на редовно заседание тази вечер. Хора на Алексей Петров са се свързали с един от членовете на съвета, като са уточнили, че спонсорирането на футболния клуб може да стане чрез 2 фирми с негово участие, една от които е "Лев корпорация". Според предложението футболният клуб е трябвало да се преструктурира в акционерно дружество.

Управителният съвет на Ботев Пловдив е отклонил офертата, тъй като промяна във формата на управление на клуба може да настъпи само след решение на общо събрание. Водещият мотив за отказа обаче е желанието на членовете на УС да останат лоялни към основния спонсор - Застрахователно дружество "Виктория" АД, с което има подписан едногодишен договор, според който в касата на жълто-черните трябва да постъпят близо 600 хил.лв. Именно тези средства помогнаха за възраждането на най-стария футболен клуб в България.

Офертата на Алексей Петров не учуди феновете на Ботев Пловдив, тъй като малко преди ареста му през януари т.г., привърженици на "канарчетата" се обърнаха към него с молба да измъкне футболния клуб от ръцете на Димитър Христолов.

От УС на Ботев Пловдив заявиха, че от клуба ще има официално изявление, ако бъде представена официална оферта от кандидат-спонсорите.

В момента формата на управление в Ботев е уникална за България. Възловите решения в клуба се взимат от Общо събрание, в което членуват над 200 души, заплатили членски внос от 240 лева. Средствата събрани от тях през лятото бяха от жизнено важни за съживяването на Ботев. Оперативните решения се взимат от 16-членния Управителен съвет, който заседава всяка седмица.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
гледам класирането в а група и тези левски големите са само с 6 точки пред цска дето са в супер криза , бъхти насраня бг футбол
+6
 
 
Това само показва колко е важно да си член на Ботев Пд! Догодина си плащам членския внос и съм сигурен, че членовете ще станат поне 500 особенно, ако се направи на 2-3 вноски членската такса.
+5
 
 
Браво на съгражданите,водят заслужено.Искам да помоля,какъвто и да е изхода от мача им, да НЕ се заяждате и обиждате в темите за Локомотив.Ние сме най-старият футболен клуб и носим славно име,длъжни сме да го защитаваме,нека покажем ,че никой не би го сторил по-добре от нас.Нека се обединим срещу провокаторите петнящи името на Великия Ботев.
+4
 
 
Бате Митко снимали са те с българското знаме :) хихиихкккк без тебе не минава мач :)
на 30.10.2010 г.
+8
 
 
Ние да не сме ТКЗС , че с пари на ТРАКТОР да се издържаме ?! Е да предложи на арабите от гористата местност в кв. лаоута , те там са земеделци сеят , копат , лепят , цепят и вулканизират :)
+10
 
 
Естествено,че ще откажем,ние престъпни пари и титли не желаем! Ние сме Ботев Пловдив
+15
 
 
В България няма милионер с чисти пари!!!!!Само олигофрените вярват че бат Бойко е забогатял чрез умственият си багаж!!!!А без пари .....НЕ само турнири ами и А група ще е невъзможна или най много да кретаме там.....
+19
 
 
Не могат да се успокоят пуберите мангусти, ей! Те не са локомотивци, а са се посветили на омразата към Големия Ботев! Заслужават на килограм да ги изнасяме за историческата им родина Шри Ланка!
+16
 
 
Ботев няма нужда от марионетките на мъжки к**ви като Гоце и на пе***асти като Яне. Целта е постигната - селският боклук на ДС е вън. Вече няма нужда да се търси помощта дори и на мутри, за да се прогони пиявицата.
+19
 
 
Всъщност по-точното е, че Баберекът се е обърнал към "Трактора" през януари т.г. Другото уточнение е, че да се отклони или приеме оферта има право единствено Общото събрание на клуба. УС може единствено да предложи на Общото събрание да приеме или да отклони офертата. Което е уникалното за България! Гордея се с моя любим клуб Ботев - собственост на своите фенове! Напред, мой Ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Георги Дерменджиев: Готови сме за финала! Няма фаворит, Ботев иска да се докаже пред феновете
Официално: Продадоха 10 000 билета за финала за Купата
Отварят две каси на Националния стадион в деня на финала
Кметът на Пловдив и "жълто-черна" легенда с призив от "Колежа": Да подкрепим Ботев във финала!
Керкез: В един мач всичко е възможно! Нормално е да не сме фаворити
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: