ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Ботев: Имаше устна, но не и официална оферта към клуба от Алексей Петров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:58 / 31.10.2010Коментари (16)5185
© Plovdiv24.bg
Ботев Пловдив публикува открито писмо в официалния си сайт във връзка със слуховете за интерес от Застрахователна компания "Лев Инс" АД, свързана с бизнесмена Алексей Петров, към клуба. Ръководството публикува писмото, за да запознае футболната общественост с официалната им позиция по въпроса:

Категорично заявяваме, че официална оферта не е достигала до Управителния съвет. Отправено е единствено устно предложение към един от нашите членове. То включва инвестиция в размер на 2 млн. евро плюс преструктуриране на клуба в акционерно дружество.

Използваме случая да изясним на футболната общественост и специално на нашите многобройни и верни привърженици, че след извършените през лятото реформи, стратегическите решения в най-стария футболен клуб в България се вземат само и единствено от членовете на Сдружение ФК "Ботев" Пловдив.

Радваме се и сме поласкани от интереса и приемаме това като знак, че работим добре и в правилна посока.

Нашето желание е да останем лоялни към Застрахователно дружество "Виктория" АД и Корпоративна Търговска Банка, които ни подадоха ръка в тежък момент и помогнаха изключително много за възраждането на клуба. Благодарение на тях издръжката на клуба за настоящия сезон е осигурена.

Имаме подписан перфектен договор с основния ни спонсор - Застрахователно дружество "Виктория" АД, и сме много доволни от взаимните отношения с нашите партньори. В контракта има клауза, според която голям процент от застраховката на всеки привърженик на "Ботев" във "Виктория" се превежда по сметката на футболния клуб.

Изразяваме специална благодарност към членовете на Сдружение ФК "Ботев" Пловдив. Сумата събрана от техния внос бе от решаващо значение в първите месеци след възраждането.

Държим да се знае, че в момента формата на управление в "Ботев" е безпрецедентна за България. Съдбата на клуба е в ръцете на неговите привърженици. Вратата на Сдружението е отворена за всеки желаещ да влезе в него. Това може да стане срещу годишен членски внос в размер на 240 лева.

С уважение,

Управителен съвет на Сдружение ФК "Ботев" Пловдив

Днес Ботев Пловдив играе поредния си мач от Югоизточната "В" група. "Канарчетата" са домакини от 14:30 часа на тима на Стамболово.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
Ботевисти, не се оставяйте да станете заложници в предизборната битка за Пловдив. Това е ход на Алексей Петров - да купи най-популирния пловдивски отбор, за да може привържениците на клуба да гласуват за бъдещия кандидат на президентската коалиция, която ще бъде финансирана мощно от Петров. Запазете клуба си чист и неопетнен, като името на БОТЕВ.
+12
 
 
Айде успех на Ботевистите и Пловдивския успех 6те е пълен. Тея Стамболово минимум 5-6 трябва да им набутате!!!
+16
 
 
Еййй,Ботевисти,не ви ли е срам.Още нямате двуцифрена победа.Айде деее.Направете го днес и радостта за Пловдивския футбол да е пълна.Пожелавам ви го искрено.
+12
 
 
мощно всички на колежа да подкрепим момчетата в поредната им победа
на 31.10.2010 г.
+9
 
 
Пак сме първи в много неща основаване подбор на спонсори управление класиране и т н Днес чакам резултатен мач и дано играта да е пълна с нови идеи
+11
 
 
момчета някой да не е забравил да си върне часа назад и да подрани :Д
+14
 
 
Ние Ботев сме и на Пловдив сме господарите! Днес сме на Колежа! Нека пак да направим нашето си шоу!
+13
 
 
Мога да кажа само това: Красота, вяра и борба...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Феновете гласуват за гол на финала между Ботев и Лудогорец
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Виктор Генев и Крис Добрев в групата на Славия за мача с Ботев
Янис Карабельов: Керкез промени много неща! Ивелин е голям лидер, имам уважение към Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: