ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наско Курдов разгроми Стамболово за поредната победа на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:19 / 31.10.2010Коментари (141)22043
Атанас Курдов изнесе солова наказателна акция срещу Стамболово в мача от 15-ия кръг на Югоизточната "В" група за поредната победа на Ботев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Нападателят на "канарчетата" отбеляза 4 гола за победата с 5:0 над един от аутсайдерите в групата. Петото попадение отбеляза Георги Какалов.

Ботев постигна 13-ата си победа в първенството почти без да хаби никакви усилия. На практика "канарчетата" си осигуриха победата за 4 минути. Може би най-бързия хеттрик в историята на българския футбол реализира Атанас Курдов, който заби 3-те си попадения между 38-ата и 41-ата минута. До тогава "жълто-черните" атакуваха често, но нещо липсваше в завършващата фаза и Стамболово, които са едни от аутсайдерите в групата, сякаш си повярваха, че могат да измъкнат поне равенство на полувремето. 

Най-близо до гола през първата част бе Петко Фанев. Той остана сам срещу вратаря след добра комбинация, но би в тялото му. Георги Какалов също имаше шанс да се разпише, излезнал диагонално на стрелкова позиция, но ударът му мина покрай вратата. Все пак дойде моментът на Атанас Курдов, който реши двубоя с трите си бързи гола. Първо той се разписа сам срещу вратаря, излезнал след красиво подаване от Николай Манчев. В следващата атака Наско вкара с глава след центриране на Какалов, а две минути по-късно сам от 25 метра матира вратаря на гостите за трети път. 

Второто полувреме, вече решили двубоя, футболистите на Ботев излезнаха доста по-лежено, особено след четвъртото попадение. Георги Какалов навърза няколко футболисти и сам срещу вратаря пусна топката покрай него за 4:0, което бе и попадение номер "50" за Ботев този сезон. В 84-ата минута Наско Курдов вкара четвъртия си гол за крайното 5:0. През втората част с пропуски се разписаха Илиян Христов, Ридван Хаджифейзула и самия Курдов, който накрая дори вкара и пети гол в сметката си, но той бе отменен поради засада.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Чета коментари само със знак плюс.Само "Ботев-Пд".
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+14
 
 
Само Ботев, браво канари, сега грябва победа в Гълъбово, след това в Созопол и в Бургас и пролетта ще обиграваме юношите и новите.
+13
 
 
За желаещите да отидат с кола до Гълъбово за мача има два основни маршрута: 1. От Пловдив по а/м Тракия до Ст. Загора - обходния път, завиват надясно към Раднево, оттам през Трояново за Гълъбово. 2. От Пловдив по пътя за Харманли, малко преди Харманли ляв завой към Поляново, нататък през Константиново и Симеоновград за Гълъбово. И двата маршрута са удобни и достатъчно бързи. Време за пътуване: от 2ч. до 2 ч. и 30 мин. са напълно достатъчни.
+11
 
 
Трябва да направим всичко възможно да подкрепим нашия отбор в Гълъбово! Мачът няма да е никак лесен и нашата помощ е много необходима! Гълъбово нямат висока резултатност, но и много малко голове са допуснали в своята врата.
+17
 
 
Честита победа! Нека подкрепим отбора на тежкият мач в Гълъбово! Трябва да бием, за да помогнем на Нафтата! Ако не им помогнем Ние, няма кой, и те са сами горките(изпитали сме го на гърба си)!
+20
 
 
Честита поредна победа,жълти момчета.И нека винаги сме толерантни един към друг.Дори и в лоши дни.
+16
 
 
А честито и от мен! И другата седмица, който може да поема към Гълъбово, за да ги откажем тотално.
+18
 
 
4ЕСТИТЯ ПОБЕДАТА НА ИСТИНСКИТЕ БОТЕВИСТИ А НЕ NA МАЛКИТЕ ХУЛИГАН4ЕТА ДЕТ НЕЗАЯТ КАКВО Е ДА Сi ПЛОВДИВ4АНИН
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: