ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (22)
Детски формации на Ботев и Локо тренират заедно на един терен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:01 / 02.11.2010Коментари (11)7290
Изключително интересни тренировки се провеждат отскоро на терените край стадион Пловдив, научи Plovdiv24.bg. По едно и също време на един и същ терен провеждат заниманията си две от детските формации на Ботев и Локомотив Пловдив. Подготвителната група деца, родени 1999 година на Динко Господинов провеждат заниманията си на едно от игрищата край Гребната, като по същото време в другия край на игрището тренира детския тим набор 98 на Владо Чернев, който от скоро е под шапката на Локомотив Пловдив.

Парадоксалната картинка се допълва от трета школа, която също тренира там - деца "Б", набор 97 на Спортното училище, което се състезава в първенството под името УФК "Васил Левски", която се води от доскорошният футболист на Ботев Пловдив Стоян Ангелов - Стинката. Тяхната формация обаче ще се премести пролетта на съседно игрище, което отскоро е модернизирано и с по-качествена трева. Настоящият терен, който е в отвратително състояние ще бъде подобрен с общински средства най-вероятно догодина. В момента започва подобряване на тревното покритие на друго от игрищата в комплекса, което пък се ползва от школата на Брестник. Тогава те също ще се преместят при Ботев, Локо и Спортното.

Въпреки различните отбори и школи, те провеждат съвсем нормално и без проблеми заниманията си. Младите футболисти на Стоян Ангелов се състезават в първенството на деца "Б", тези на Владо Чернев в първенството на деца "Център". Малчуганите от групата на Динко Господинов ще започнат мачовете си от догодина.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Нищо кой знае какво не е станало. Нека тренират малките заедно. Хем от малки да се научат на спортна злоба, обаче извън терена да са приятели, така и трябва. Не виждам нищо лошо в това. Само Ботев :)
+5
 
 
Сигирен съм, че всеки фен на Ботев няма поне един приятел който да симпатизира на Локото. Поне аз имам :)
-2
 
 
за тези които не са на ясно с нещата ще поясня чи отбора които е с фанелките на локо с треньор Чернев е отбор с децата на Ботев от миналата година . но след като треньора им отиде в локото ,премести целият отбор там .децата са канари от малки и са синова на момчета от трибуна изток .
+4
 
 
Децата играят заедно, защото не са останали игрища в Пловдив, на които могат да тренират, поне не и общински. Съдейки по вида и на това игрище, едва ли могат пълноценно да тренират, което е жалко за града ни. Управата в лицето на кмета и общинския съвет трябва да положи грижи за общинските стадиони и да предостави терени за тренировки на децата от четирите отбора в Пловдив.
+7
 
 
защо и ние феновете не можем да бъдем като тези малчугани :( а трябва където се видим да се трепем от бой
+5
 
 
ОТ СНИМКИТЕ СЕ ВИЖДА ЧЕ НАИСТИНА ТЕРЕНИТЕ СА ОТВРАТИТЕЛНИ.СИНЪТ МИ ТРЕНИРА ВЪВ ФК "ВЕКТА"-ТАМ Е ДРУГО НЕЩО.СТРАХОТНА БАЗА .ВСИЧКО Е НА НИВО.МИСЛЯ ЧЕ В ПЛОВДИВ ЗА МОМЕНТА НЯМА ПО -ДОБРО.
+23
 
 
Нищо парадоксално не виждам, по-скоро е похвално. По-добре така отколко да станат форумни комплексирани псевдохулиганчета, които се мразят, защото са чели в интернет, че така трябва...
+25
 
 
да свикнат от малки да са приятели от колкото врагове защото умразата между локомотивци и ботевисти е на лице !!!
+30
 
 
"...Парадокс: Детски формации на Ботев и Локо тренират заедно на един терен..." Парадокса е в главите на възрастните. Децата най-точно го показват - важна е любовта към играта, а не цвета на екипа. За тях няма значение кой дава парите, важното е да има къде да играят.
+29
 
 
Игрището е жалка картинка. Славчо, г*з непотребен, вземи оправи на децата стадиона и си отиди с вдигната глава!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Шоуто започна! Пуснаха билетите за финала за Купата
Пловдивски футболист осъди Марица, делото може да създаде световен прецедент
Страхотен обрат и четвъртфинал за Димитър Кузманов в Австрия
Много проблеми за Гигант (Съединение) преди домакинството на Карнобат
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: