ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лимона: В Ботев трябва да шутират по-често към вратата! Способни са да бият ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:20 / 15.03.2024Коментари (6)3998
© Plovdiv24.bg
Бившият футболист на Ботев (Пд) и ЦСКА Тодор Тимонов - Лимона сподели очакванията си за предстоящата среща между "канарчетата“ и "армейците". Двубоят е в неделя от 17,45 часа на националния стадион "Васил Левски". Тимонов, който в момента е спортен директор на Спартак (Пловдив), коментира и представянето на "жълто-черните“ срещу Лудогорец при загубата с 0:2 на стадион "Христо Ботев“, както и други любопитни теми около клуба.

"Ботев Пловдив игра толкова, колкото му позволяваше Лудогорец. Гостите играха на 50%, а за 20 минути вдигнаха оборотите и се видя, че Ботев не успя да се противопостави. Смятах, че футболистите на Душан Керкез ще покажат нещо повече срещу шампионите, но те бяха беззъби в сравнение с нивото им в последните мачове. Отборът е в подем и играе добър футбол. Не би трябвало тази загуба да се отрази на представянето в предстоящата среща с ЦСКА", започна анализа си пред "Мач Телеграф" Тодор Тимонов.

"Ботев има много добри футболисти и качествен треньор. Вижда се, че работят и вървят в правилна посока. Развиват се във възходяща линия и едно поражение от шампиона на България няма да се отрази по някакъв начин. В атака трябва да се вдигнат още оборотите. В тази фаза се вижда, че са малко беззъби. Ивелин Попов е основен играч с много опит, но неговият удар беше първи по посока вратата на вратаря Пад. Нямаше удари, а няма как да вкараш, ако не шутираш. Опитват се да играят техничен футбол с много подавания, но трябва да се шутира към тази врата. Възможно е Ботев да успее да вземе нещо от срещата с ЦСКА. Вървят добре и играят добър футбол. Според мен могат да вземат дори и трите точки“, допълни още бившият халф, известен още и с прозвището Принца на Пловдив.

"Колкото до парите, които се дължат на бившия наставник на отбора Желко Копич, мога да кажа, че се случват такива неща. Това се случва постоянно във футбола. Нормално е, когато един човек е уволнен, да си потърси неустойката. Идва такъв момент и след като клубът е осъден, ще трябва да плати. Това се случва в цял свят. Излязоха информации, че и за Георги Николов не е платено, но ето, парите са дадени вече. Не знам кое е платено и кое не е, но си мисля, че накрая всичко ще бъде наред. Има някакви скандали между фенските фракции на клуба, но не съм наясно как стоят нещата. Не мисля, че това вкарва напрежение в отбора. Сега е моментът да се дава път на младите футболисти в битката за седмата позиция“, завърши Лимона.
Още по темата: общо новини по темата: 1182
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Важното е, че ние спряхме лудогорец…Ееееех сребърните медалисти как ни напраскаха шест бахура само Стоян канара си знае ва да г****а
-3
 
 
Лимон, не се прави, че не знаеш...всичко се дължи на ПЕТАта
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: