ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо прегази лесно Академик по пътя към Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:25 / 06.11.2010Коментари (108)17385
Локо постигна очаквана и убедителна победа над гостуващия Академик (София). "Черно-белите" не оставиха никакви съмнения кой е по-класния отбор на терена и пожалиха своите гости, реализирайки само три от положенията, които създадоха. Точни бяха Драги Коцев, Юнес Бенжелюн и Базил дьо Карвальо. С тази победа "смърфовете" отново се върнаха на коловоза, водещ към местата в евротурнирите, особено след поредната издънка на Черноморец. "Акулите" стъпиха накриво при гостуването си на Берое, завършвайки 0:0 и заемат второто място само с две точки повече от Локо, преди останалите мачове от кръга.

В началото на двубоя гостите се опитаха да упражнят натиск, но мераците им набързо бяха попарени. Още в 11-та минута Здравко Лазаров проби от дясно и пусна топката успоредно на гол линията, където Коцев дебнеше за дебютното си попадение с фланелката на Локо.

До края на полувремето "черно-белите" създадоха още няколко чисти голови положения, но Карвальо и Саканоко ги пропиляха.

Пропуските продължиха и през втората част, за да се стигне до 79-та минута, когато Дани Кики центрира, а заелия добра позиция в наказателното поле на гостите Бенжелюн реализира за 2:0.

В продължението на двубоя класиакта бе оформена от Базил дьо Карвальо. Сенегалецът вкара поредното си попадение с фланелката на Локо, реализирайки заканата си, че ще изведе "черно-белите до местата в Европа. Какви планове още крои Карвальо за представянето си пред пловдивската публика, четете или гледайте само ТУК!

Още по темата: общо новини по темата: 7
06.11.2010
06.11.2010
06.11.2010
06.11.2010
05.11.2010
04.11.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 08.11.2010 г.
+1
 
 
Радвам се че настанаха такива времена на Лаута. С 10% напрягане да слагаме тройка спатия на гостите. :)))
+6
 
 
Браво черно-бели бойци! Всички в София да им покажем.....КОИ СМЕ НИЕ! сАМО ЛоКо!!!
+10
 
 
Пред футболистите, които в момента защитават емблемата на Локомотив Пловдив се очертава уникален шанс да пишат история, както за клуба, така и за себе си.Да бием Левски и ЦСКА като гости в рамките на един полусезон ще е нещо уникално.Ще излезнем завинаги от посредствеността, към която шопите ни тласкат вече толкова години!Сега е момента и силно се надявам нашите момчета да се възползват от уникалния шанс да запишат имената си със златни букви в историята!
+11
 
 
Нека преди всичко да подкрепяме отбора си независимо от резултатите! Естествено,че ако бием чрбите ще е страхтно,но и да не ги бием това не трябва да означава,че срещу Черноморец няма да сме на стадиона! Всеки мач е идентичен сам за себе си и всичко е възможно! Нашата работа обаче като фенове на Локомотив Пловдив е да бъден със отбора,независим от резултатите! В софия заминаваме задължително за да дкажем за пореден път,че сме най-вярната публика у нас,пък ако победим,което няма да е никък неочаквано,празника отново ще е неописуем! Ако ли не пък,мощно на лаута срещу Черноморец а преди това и за купата! САМО ЛОКО!
+8
 
 
Браво и на другия пловдивски тим!В другия кръг виждам Локо вече в призовите места!Само дано не се главозамят от успеха и да започне подценяването!Локомотив е добър отбор и заслужава Европа!
на 07.11.2010 г.
+11
 
 
Страхотни сте машини!И Драги се отпуши,чакаме поредния му гол срещу чорбарите.Публиката отново невероятна,този дух и любов от феновете ни го няма никъде,затова сме уникални и незабравими от всеки бивш футболист на Локомотив спечелил нашите сърца!Браво и всички да се стягат за София,този отбор заслужава да е домакин на всякъде!
+12
 
 
Сега да мислим за прегазването на цецка иии да избухнем срещу Черноморец вкъщи ,, и една приятна зимна паузаа с 29 точки в торбичката .. Локооо але алеее
+12
 
 
Ако повторим победата над Левски и срещу ЦСКА не ми се мисли какво ще става последния мач срещу Черноморец.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: