ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Николета Лозанова: За всички лекари и клиники в България сме били просто "касови бележки"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:44 / 20.03.2024Коментари (3)78662
©
Пловдивчанката Николета Лозанова с откровен пост в страницата си във фейсбук  Плеймейтката благодари на лекарите в Турция, които са се грижили за нея по време на бременността й. Също така обвини болниците в България в меркантилно отношение.

Ето цялата публикация на Лозанова, която представяме без редкаторска намеса.

"Няма правилен начин или точни думи, с които да започна този пост... Защото той касае истинския живот, а не този, който се преструваме, че живеем тук!

Вече 10 дни мълча, не защото нямам какво да кажа, а защото истински имам потребност да бъда само със семейството си и с никой друг. Това са хората, които винаги са били и ще бъдат до мен и са свидетели на тази мечтана бременност, която се превърна в истинско изпитание за мен и тях. Толкова желана, но и толкова болезнена, че трудно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци... Достатъчно е само да кажа, че той се промени завинаги. Често си спомням за Коледата, прекарана в болницата, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни...

Ето защо от цялото си сърце, искам да благодаря на екипа на акушеро-гинекологичния и неонатологичния комплекс на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда и специално на доц. Сузана Нашар, доц. Петър Марков, д-р Мария Атанасова, д-р Димитър Татаров и д-р Радка Масларска за непрестанните грижи.

Каквото и да кажа по техен адрес ще бъде малко, защото истината е, че тези хора бяха всичко за мен. Те написаха щастливия край на нашата "приказка“, доколкото тези 9 месеца могат да бъдат описани.

Аз и Николай искахме много дете, но съдбата имаше други планове. За две години в България се наслушахме на диагнози и лечения. Уж най-добрите лекари, уж най-скъпите клиники, а за всички сме били просто "касови бележки“. Отношение, което може да срещнеш само в България. Ето защо мога да заявя публично, че аз обикнах Турция. Там срещнахме истинско разбиране и професионализъм.

Благодаря на нашия здравен консултант Николай Ханджиев от "Турмед“, който ни запозна с проф. Юджел Шахин от болница "Мемориал“. Единствено в тази болница откриха проблема, който беше в мен и много скоро забременях. Екипът обаче до последно се чудеше на терапиите, лекарствата и процедурите, на които съм била подлагана в България без видимо да има смисъл от тях.

От болницата в Турция казаха, че след видените епикризи от лечението ми у нас, могат да се доверят само на д-р Александър Калчев от медицински център "Калчев“ да следи за в бъдеще моята бременност. Един човек с голямо сърце, точно като д-р Владимир Чучумишев от същия център. Той бе моят специалист по фетална морфология и буквално му благодаря, че ме изтърпя. Искам да изкажа благодарности и на проф. Димитър Марков от медицински център "Марковс“ и д-р Любомир Христов.

И стигаме до края, където идва момент за Николай...Човекът, който за мен е и начало и край и всичко... И винаги ще бъде! Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа. Той е всичко онова, за което може да мечтае една жена и не ме остави дори за секунда сама през изминалите 9 месеца.

Благодаря и на теб Борислава, за това че появата ти в живота ни, с Никол и Николай осмисли целия ни свят!


Още по темата: общо новини по темата: 5864
28.04.2024 »
28.04.2024 »
28.04.2024 »
28.04.2024 »
28.04.2024 »
28.04.2024 »
предишна страница [ 1/978 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Напълно подкрепям.Пълната истина. Повече никога не бих искал да ползвам услугите на никакви “доктори”и “зъболекари” в България. В Турция са на светлинни години над нас! Изключителни специалисти!
-1
 
 
Като постоянно парадираш с висок стандарт на живот, как очакваш да те гледат?
0
 
 
Това, че болниците са търговци на смърт се знае, че е така и какво от това! Всички управляващи го знаят много добре от години, но никой не го интересува.Всеки дошъл на власт (разбирай влязъл в министерски съвет) го е направил само за да забогати себе си, роднини и приятели.От години се говори за реформи (както във тази, така и в останалите сфери), но явно никой не желае да ги направи, защото те са свързани с непопулярни решения и мерки и съответно носят негативи.Най важното за всички управлявали до сега Винаги е било всичко идващо от "посолството" да се изпълнява стриктно, а дали е добро или лошо за българският народ това не ги интересува онези в мин. съвет!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: