ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Освободеният от Черно Море Домакинов: Бих играл в Ботев във всяка група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:01 / 08.11.2010Коментари (66)7862
© Plovdiv24.bg
Пловдивчанинът Николай Домакинов бе освободен от Черно Море. Това е станало снощи, след загубата на варненци от Калиакра (Каварна) с 0:4. Той все още по документи е част от отбора, но най-вероятно ще разтрогне с "моряците" под натиска на феновете, които го обвиниха за загубата. Домакинов, който прекара по-голямата част от кариерата си в Ботев Пловдив, веднага бе свързан с връщане в "жълто-черния" клуб.

"Ботев Пловдив винаги е вариант за мен. Това е отборът, който ме изгради като футболист, също и като човек. Ботев ми е в сърцето и бих играл за този отбор независимо в коя група се намира. Все още обаче е рано да се говори за завръщане, ръководството ме освободи снощи, аз искам и да си почина малко от тези неща", заяви пред Plovdiv24.bg Николай Домакинов.

Защитникът е юноша на "канарчетата". Играе в отбора от 1999-а до 2006-а година, но напуска тима след скандал с Димитър Христолов, заради когото стои половин година в канцелариите на тима, тъй като не иска да преподпише договора си. Има и 2 мача с фланелката на националния отбор.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Нищо против Домакина,обаче и аз съм на мнение,че трябва да налагаме млади играчи,които да бъдат бъдещето на отбора! И стига с тея приказки,че трябвало опитни играчи за да могат младите да израстват. Учиков,Миленов,Танчовски какви са?А и нека не забравяме Коце Видолов! Много по-съгласен съм да вземем някой от Марица,вместо наши бивши играчи! Не че ако се върне няма да го подкрепям-напротив,но просто си мисля,че бъдещето не само на Ботев,но и на Локомотив,Спартак и Марица е в Пловдивските момчета които носят идеята за отборите си!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Дано се върне Домакина, ама за мен Рахов и Владо Байрев трябва да си ги обиграваме и като се върнем в А група да имаме стабилна, млада и синхронизирана централна защитна двойка. А Домакина да помага с каквото може и да играе от време на време.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
Домакинов си е добре дошъл в БОТЕВ,защото играе със сърце и душа за БОТЕВ,винаги се е раздавал на 100%,и си е сериозен футболист от които имаме нужда,затова аз лично ще се радвам ако облече отново жълто-черната фанелка.
+5
 
 
Аз отдавна говоря, че Ники Домакинов трябва да се върне в "Ботев", защото камъкът си тежи на мястото. А Николай неведнъж е доказвал, че може да бъде не камък, ами скала срещу противниковите набези. Вярно, случвало се е да не успее, но сам човек не може да бъде последна преграда срещу вражеските атаки и не може да запушва амбразурите с тялото си като Александър Матросов. "Ботев" има нужда от обръгнал във футболните битки играч като него, който ще предаде опита си на младоците, които имат хъс...
+5
 
 
Нека се връщат имаме нужда от тях, младите трябва да се учат, а и до А група има още доста път, да не говорим за евротурнирите, Бакалов да ги преценява.
+5
 
 
Бакалов знае най-добре кой къде ще играе. Аз лично мисля че е по-добре да имаме повече футболисти за да има треньора повече варианти. Ако някой не се справя, контузен е, или просто не е във форма треньора трябва да има резервни варианти. Освен това няколко опитни футболисти само ще са от помощ на младите. Не мисля че в нашия отбор има "гарантирани" титуляри, така че който се представи най-добре той ще играе.
-24
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: