ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев освободи Стоичков, връща Армандо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:11 / 08.11.2010Коментари (109)14638
© Plovdiv24.bg
Вратарят Петър Стоичков вече не е футболист на "Ботев" Пловдив, съобщиха от официалния сайт на клуба. Причината за отстраняването му от отбора е отсъствието на 26-годишния страж от тренировките през цялата минала седмица. Стоичков не е предупредил никой от спортно-техническото ръководство за своята липса, като не е отговорил и на обажданията на мобилния си телефон.

На мястото на Петър Стоичков в "Ботев" по всяка вероятност ще се завърне Армен Амбарцумян. Във вторник Марин Бакалов ще се срещне с един от големите любимци на "жълто-черните" фенове и ще опита да го убеди да се върне на "Колежа". Преди малко повече от месец Армандо направи няколко тренировки с "канарчетата", но тогава не се стигна до привличането му заради желанието на вратаря да се пробва пак в чужбина.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Хора взима да ми се гади вече, де що има Христолов футболист напира на вратата на колежа! Определено считам че трябва да се поспрем малко! За Армандо писах и преди, да не прекрачва прага на колежа и всички останали които на пук на Христолов ни набутаха в Б група! Да се даде шанс на млади момчета, запомнете Б група чука на вратата, но с Какалов и тем подобни момчета голям отбор няма да направим!!! Поклон на всеки който иска да помогне, но метани не! Да се търсят нови добри футболисти, тези сме ги гледали, падахме като мачки у дувар, вкарваха ни по 5 парчета! Сега някой да ме убеждяава че са станали по добри, не му вярвам!
+11
 
 
Не мога да разбера защо темите за завръщането на някой бивш играч на Ботев предизвиква толкова много негативни коментари. В момента Ботев гради отбор. Не забравяйте, че до преди 3-4 месеца нямаше никакъв. Сега отборът расте и това никой трезвомислещ не може да отрече. Все пак Колежът е гнездото, откъдето изхвръкнаха много талантливи канарчета. Какво лошо има, ако някои долетят обратно? А не е ли така и с Лаута? Фенове на Локомотив, молете се никога да не изпадате в нашето положение. Измъкване има, но е много трудно. Не плачете на чужд гроб. Дано мечката, дето игра в нашия двор не дойде и във вашия. Не ви го пожелавам, защото обичам Пловдив, обичам пловдивския футбол. И, естетствено, обичам Ботев така, както вие обичате вашия Локомотив. Пожелавам успех на всички пловдивски отбори. Техните победи са победи за Фелибето!
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+9
 
 
Според мен Илия Николов израства от мач на мач- в началото беше много колеблив, вкарваха му доста лесни голове, но в при някои от тях и защитата действаше неоринтирано!Последните няколко мача ги изкара доста добре- действа вече и със самочувствие и това му помага в единоборствата- признавам си , че доста съм го критикувал- но хубавото е че има развитие!
+12
 
 
Има фенове на Ботев мразещи Локомотив,завист според мен.Логично,Локо са в А група с доста добър отбор,президент,актив от точки.....Въпроса ми е:"Как да нарека феновете на Локо ,злобеещи за Ботев?".Единствената дума според мен е КОМПЛЕКСАРИ.Приемам други възможни отговори.
+11
 
 
yсмърф, di4y, dest - Вие да не ставате Ботевисти та постоянно киснете в темите на Ботев? Не ви ли е срам момчета.Само Локо.
+16
 
 
Гледам,че приятелките от лаута нещо се превъзбудиха.Може би не могат да осъзнаят факта,че ги превъзхождаме по публика и във В група!:)
+20
 
 
момчета нека да си гледаме локото, и да спрете да пишете тук и да се заяждате. нека да си прават селекцията както сметнат за добре това си е тяхна работа а не наша
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: