ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (16)
Карвальо: По-опитен съм от Дембеле, но не искам да се сравняваме
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 08.11.2010Коментари (32)5453
© Plovdiv24.bg
След поредния си гол с черно-бялата фланелка, нападателят на Локо Пловдив Базил дьо Карвальо гостува в София на "Актуално студио Дерби". С него бе и защитникът Юнес Бенжелюн. Карвальо коментира предшественика си в Локо Гара Дембеле, разказа за кариерата си до сега и бъдещето на Локомотив Пловдив. Част от нещата, които той сподели пред софийските журналисти, Карвальо вече разказа за пловдивските фенове в интервю за Plovdiv24.bg миналата седмица.

"Не искам да се сравнявам с Гара Дембеле. Двамата сме приятели. Може би имам малко повече опит от него, защото съм по-възрастен", заяви Карвальо.

"Предстоят ни трудни срещи с ЦСКА и Черноморец, но ще се опитаме да ги спечелим, ако играем както срещу Левски. Локомотив не трябва да продава играчите си, ако иска да постига успехи", добави още нападателят.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Карвальо е прав, че не трябва да си продаваме футболистите, въпреки че продажбата може да донесе на клубът ни добри приходи (Коко взе Дембеле безплатно и го продаде за 600к. )
+6
 
 
Щом крака на Лаута ми стъпи сърцето ми диво тупти и песен започвам да пея която от вътре кипи. За моите вечни герои за моите вечни мечти защото обичам те Локо и всичко, за мене си ти!
+6
 
 
Момчета черпя Ви с едно дето го съчиних току що :):):) " НИИ ЩЕ БЪДЕМЕ ЕДИННИ, И ЩЕ СМЕ ОТБОР МАШИНИИ!!!ВЪВ СОФИЯ ЩЕ ПОЛУДЕЕМ, И ЛОКО ПЛОВДИВ ЩЕ ВЪЗПЕЕМ!!!АКО СВИНЕТЕ СЕ ОПЪВАТ, ТО ЧЕРНО БЯЛ ЩЕ ГО СЪНУВАТ!!!АКО ЩЕ ВИКАМЕ ВИСОКОО, ТО ЩЕ БЪДЕ САМО ЛОКОООО!!!:):):) Дано ви хареса Аиде Локо, неделя всичко що е черно бяло на националният да к.еца Цеца!!!
+5
 
 
От сърце се надявам Карвальо,Крачунов и още 2-3-ма играчи,които правят класата на отбора ни да НЕ бъдат продадени през зимата! Очаквам го,но това ще бъде тотално противоречиво ако наистина имаме цели от рода на огласените от ръководството, а ние определено можем да ги постигнем и то не с кой знае,какво усилие! Мощно да подкрепим отбора в софия и нека за пореден мач покажем на България,че сме най-уникалните фенове! За успеха в неделя съм напълно убеден но в тази среща ще има доста субективни фактори за да НЕ спечелим! Един евентуален неуспех обаче не трябва да ни вълнува в никакъв случай и за това всеки уважаващ себе си ЛОКОМОТИВЕЦ е длъжен да бъде на мача в неделя! УСПЕХ НА ЛЮБИМИЯ ЛОКОМОТИВ И НЕКА ВСИЧКИ ДА ГО ПОДКРЕПИМ ТАКА,КАКТО САМО НИЕ МОЖЕМ!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
Където и да идем, ний сме домакини.....
+8
 
 
Ако съдията е що-годе нормален ще размажем и свинете! Напред , машини!
на 08.11.2010 г.
-4
 
 
честно казано все ми е тая дали ще бием чорбата или не, важно е момчетата да играят за нас, със желание и сърце.. и ние ще сме доволни всички без изключения. Все пак другия полусезон и лефски и цска идват на Лаута.....
+10
 
 
Играйте за нас,ние ще се бием за вас!Време е да отнесем и Чорбата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Това се казва увереност! "Канарчетата" празнуваха с тениски за финала
Щастливият Керкез: Заслужихме финала! Благодаря на хората!
"Жълто-черна" еуфория! Ботев е на финал!
По минути: Ботев 2:0 ЦСКА-София
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: