ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Армен Амбарцумян остава до зимата в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:24 / 09.11.2010Коментари (48)7700
© Plovdiv24.bg
Армен Амбарцумян - Армандо ще остане в Ботев Пловдив до зимата, научи Plovdiv24.bg. Той проведе днес тренировка с "канарчетата" на клубния стадион. Армандо очаква оферта от чужбина, но е дал обещание поне до зимата да остане в Ботев за оставащите 4 срещи. През лятото той бе в Ботев, но старши-треньорът Марин Бакалов не успя да го остави в тима, поради несигурността до кога ще остане в "жълто-черния" тим.

Амбарцумян бе единственият нов футболист на тренировката днес. Освен него се очакваше и друг бивш футболист на Ботев - Николай Домакинов, който също напусна след скандал с тогавашния собственик на тима Димитър Христолов. Защитникът обаче не се появи на тренировката.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Щом има оферти от чужбина , означава че има вероятност една от офертите да е от локо /Пловдив/ ! :)))))
0
 
 
Вижте сега, все пак имайте напредвид, че професионалните футболисти особено на възраст като Армандо не биха пропуснали възможност да си обезпечат бъдещето с изгоден договор какъвто тук в България не могат да намерят. Да неприятно е едва ли не да има Ботев като някаква междинна спирка, където може да поддържа тонус и да вземе някой лев, но човека е поне честен. Какво му струва да обещае и после при първото свирване от Малта или Кипър да събере багажа и да задуе? А на нас ни трябва вратар поне до края на сезона, не може да рискуваме само с един.
+2
 
 
Искам да благодаря на всички фенове на Локо Пловдив за реалните коментари и им пожелавам успех като Пловдивчанин и моля всички наши фенове на Великия Ботев Пловдив да спрат да отговарят на малките пичолари които според мен не разбират от футбол и си пишат каквото им падне за да ни дразнят! Благодаря ви от все сърце!
+3
 
 
добре де за Стоичков е ясно,за Илия и за него е ясно, за армандо още не се знае до кога ще е тук, а на снимкта за календар има др вратар доколкото разбрах се казва Адриан Атансаов и тренира с отбора...някой да има информация за него...къв е що е
+3
 
 
Дори и за временно, трябва да го приемем това нормално. Защото в най-напечените мачове в Царево и Бургас ще е добре да имаме сигурни варианти на вратата! А нататък, както се казва, сетне ще му мислим. Най-добрият вариант е Армандо да остане завинаги в Ботев! Защото после има развитие и като треньор на вратарите вместо Вичев!
+7
 
 
армандо е до зимата момчета не си правете илюзии.ще имаме нов вратар към който трябва да се отнасяме подобаващо
-4
 
 
скоро ще дойдат и марков и дафчев, сигурно и още хора , като гледам до една две години и георги христов ще се прибере
+6
 
 
Армандо е по-добър от Илия. За ква резерва говори Димитър 7. Той е доказан вратар, ако ще е тук да търка скамейката - по-добре да си седи у тях. Публиката го обича, а на нас ни трябва добър вратар, а не льохман на високите топки и центрирания. Според мен ще остане за повече в Ботев ! АРМАНДО - завинаги един от нас !!!
+6
 
 
Каквото и да си говорите сега , трябва или не трябва за 4-5 срещи, това ще се случи. На мен ми е по интересно да видя как ще реагира когато всички запеем името му: АРМАНДООООО... а дали няма да реши да си остане у дома с нас ;) . Армен е доказан ботевист и ако се справя с задачите си добре , ако ще и за 1 мач ... BIG WELCOME! p.p : Извинявам се за латиницата , нямам права за инсталл @ work!
+8
 
 
Не знам какво да кажа.... Все пак БОТЕВЪ е отбор с дългосрочни цели, а не временна спирка... Да, трябва ни втори вратар, но нека да е човек, който ще остане поне няколко години при нас. Иначе Армандо е класен вратар, спор няма.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: