ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Гогова прати на Гергов 3 детски градини за ремонт
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:13 / 09.11.2010Коментари (17)6193
© Plovdiv24.bg
Ремонт за 300 хил. лв. ще трябва да направи бизнесменът Георги Гергов  в дворовете на 3 детски градини, където да се подменят съоръженията за игра и благоустрои парковата среда. С други 50 хил. лв. ще купува катерушки, с които общината сама да поднови 10 детски площадки. 

Заместник-кметът Петя Гогова днес му връчва писмо, в което цитира избраните градини и дори прилага проекти за реконструкциите - ОДЗ "Славей" в район "Северен", ЦДГ "Светлина" в "Южен" и ЦДГ "Мирослава" в "Централен", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Вложенията в детските градини са срещу поискания преди време от Славчо Атанасов дивидент на общината от "Пълдин туринвест" АД в размер на 350 хил. лв., с които да се ремонтират детски градини. Тогава Гергов апострофира, че няма да изплаща дивиденти, но поиска списък с ЦДГ-та, които сам да ремонтира, за да контролира лично всеки харч.

"Предполагаме, че има готовност да се захване с ремонтите веднага", коментира Гогова. Нарочно са му възложили реконструкции на дворовете и катерушки за площадките, защото според директива от Брюксел скоро трябвало да придобият европейски фасон. За други належащи вътрешни ремонти общината щяла да се погрижи сама.

Припомняме, че зам.-кметът Гогова е разследвана за далавери в работата си и е пред уволнение от поста си. Дайте своето мнение в анкетата на главната страница на Plovdiv24.bg. Според Вас трябва ли да бъде уволнена Гогова?


Още по темата: общо новини по темата: 54
11.11.2014 »
20.08.2013 »
25.07.2012 »
01.12.2011 »
28.06.2011 »
27.01.2011 »
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Каква жалка история. И колко жалка и смешна изглежда община Пловдив - поставена на колене пред местния олигарх от руски тип другаря-свинар Гергов. Неговият ятак и пръв съратник Главчо Атанасов, който не се свини да хвали "публично-частните ПАРТНЬОРСТВА" на Общината с най-големия крадец на общинска и държавна собственост, при които му бяха подарени активи за над 150 милиона лева, сега не може дори някакви трохи да измоли. А свинаря-другар, явно смята, че е недосегаем, та се подиграва дори със собствените си слагачи и неотдавна семпло заяви, че още от самото начало е имал най-долни, подли и крадливи намерения към Пловдив и България.
0
 
 
ПРЕДЛАГАМ на всички мишки в пловдив да сменим табелата и този град да се казва ГЕРГОВО ЗА ПАРИ СТАНАХТЕ НА ЦИГАНИ СРАМ МЕ ЧЕ СЪМ ПЛОВДИВЧАНИН ЗАЩО НИКОИ НЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА ГЕРГОВ И НА ВЕТКО ГАРСОНА ОТГОВОРНОСТ ВИЕ СТЕ ОВЦЕ!!!!!
+1
 
 
Заместник кмет Гогова трябва да бъде уволнена и то колкото се може по-скоро. Простовата и некомпетентна жена. До тук с нея. По отношение на ремонтите за 300 000.00 лв. /триста хиляди лева/, какво ще се ремонтира точно? Гергов може да засади и три борчета или други дръвчета и да каже, че са за 300 000.00 лв. Кога ще се покажат проектите и количествено - стойностните сметки за ремонтите? А Гогова? Какво юе се ремонтира по-точно? Няма да можеш да ми отговориш.....
0
 
 
Смешници..... Гергов, като взе парите на Пловдив за ремонт на Панаира... ние катерушки ли му дадохме или пари в брой. ???!!!? Сега нека Ви се смее г-н Кмете ?
+7
 
 
Вчера имаше новина за проблем с отоплението в ЦДГ "Люляк" на ул. "Иван Вазов". В статията се съобщаваше, че има повреда в котелното помещение на сградата, поради което парното не работи, а от електроразпределение препоръчват да не се включва повече от един отоплителен уред, тъй като инсталацията няма да понесе по-голямото натоварване. Поради това около тридесет деца не посещавали детското заведение от около две седмици. Ето тук може да се влеят пари. Поне инсталацията да се ремонтира. Просто съм без думи от тези грозни и очевадни далавери, които се разиграват на местно ниво...
+4
 
 
Гергов ще ремонтира само там, където официално му посочи общината. Спорен е само въпросът по какъв критерий избират коя ЦДГ е за ремонт!!! Макар, че на нас и така ни е ясно, че избират по принципа "така искам АЗ".
+4
 
 
Гогова да иде да се прегледа ако Мирослава е за ремонт,явно не е виждала какво значи за ремонт
+4
 
 
Прав е Генчо Сарийски. "Мирослава" е една от най- ремонтираните детска градина, а и нали там е внучето на Гергов и децата на "пещерняците".
+9
 
 
Гогова не само трябва да се разследва . А Гергов трябва да си плати задълженията без условия . Всяко отклонение от задължения и закони е престъпно деяние .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: