ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо не успя да спре Лудогорец, Алмейда наказа бившия си тим в последната минута
Автор: Стойчо Генов 18:25 / 30.03.2024Коментари (6)6007
Отборът на Локомотив Пловдив показа прилична игра, но въпреки това не успя да спре шампиона и хегемон през последните 12 години в България - Лудогорец, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите отстъпиха на тима от Разград с 1:2 в двубой от 26-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в "Лаута".

Мичи Нтело (36) се разписа за домакините, а Текпетей (30) и Диниш Алмейда (90) бяха точни за гостите.

По този начин възпитаниците на треньора Александър Томаш останаха на пето място във временното класиране с актив от 47 точки. Лудогорец пък увеличи преднината си на върха и вече е с 60 точки.

Първата голова ситуация в мача бе пред вратата на Локомотив. В 8-ата минута след атака отляво топката стигна до Квадво Дуа, който шутира от удобна позиция, но високо над напречната греда.

В 30-ата минута Лудогорец откри резултата след груба грешка в отбраната на черно-белите. Спорен пас на Мартин Паскалев при изнасянето на топката към Бабакар Дион позволи на Бърнард Текпетей да открадне топката. Ганаецът напредна и с мощен шут извън наказателното поле прати топката в мрежата за 0:1.

Две минути по-късно Евандро отне от Пьотровски и отправи тежък изстрел по земя, но вратарят на Лудогорец спаси.

В 36-ата минута Локомотив Пловдив изравни резултата. Димитър Илиев овладя прекрасно в централната зона подаване на Ангел Лясков. Последва пас към Бабакар Дион, който центрира прецизно към малкия пеналт. Там Мичи Нтело се измъкна зад отбраната и засече с крак покрай Серджио Падт за 1:1. Това бе трето попадение за белгиеца в трети пореден мач.

След почивката пловдивчани приеха играта в собствената си половина и разчитаха предимно на контри. При една такава в 67-ата минута Мичи Нтело напредна в наказателното поле и шутира по земя с левия крак, но вратарят Падт успя да избие в корнер.

Осем минути преди края късметът помогна на локомотивци. След центриране от корнер Оливие Вердон засече с глава, но топката се отби от гредата.

Секунди преди да изтече 90-ата минута бившият футболист на Локомотив Пловдив Диниш Алмейда засече от близо за крайното 1:2. При гола останаха съмнения за засада при центрирането към наказателното поле, но бе зачетен. Португалецът демонстрира уважение към черно-белите и не се зарадва на попадението си. Това бе негов първи гол с екипа на Лудогорец.

Локо игра в състав:

Кристиан Томов, Оливер Камдем, Мартин Паскалев, Тодор Павлов (76- Ефе Али), Хорхе Сегура, Ангел Лясков, Христо Иванов (83- Мартин Райнов), Евандро, Бабакар Дион (89- Ивайло Иванов), Димитър Илиев, Мичи Нтело (89- Мартин Петков).

Още по темата: общо новини по темата: 775
28.04.2024
28.04.2024
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/130 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Трябваше аз да пазя. Нямаше да ми вкарат такива голове. Пускам само от центъра, ама Тошко не игра.
+1
 
 
Килистура 1312 харесва това...сигурно в момента събира забравени кроасани от трибуна каравана чайка....
0
 
 
Този Томаш за кой отбор играе.Защо смени Нтело, високо момче,добре му вървеше играта, може и в защита да играе.Пелен некъдърник.
+1
 
 
Когато ядеш бой от свой най боли ,нали циганчета кирливи.Бий да те уважават,нищо поне събрахте някой лев за трибуната ,и за банкета довечера послучай победата на братята ви рязани карабини.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: