ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Томаш: Боли, но понякога футболът е жесток! Мечтите започват там, където страхът изчезне
Автор: Стойчо Генов 19:00 / 30.03.2024Коментари (3)4793
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш каза силни думи за своите футболисти след загубата от Лудогорец с 1:2 на "Лаута". Специалистът направи огромен комплимент на собственика Христо Крушарски и му благодари за отличната организация през последните 2 месеца.

Ето какво заяви Томаш след края на двубоя:

Искам да кажа, че съм горд с футболистите си. Виждате срещу какъв отбор играхме - какви футболисти и каква скамейка. Това е отборът, който през последните години е най-напред от всички организационно и финансово. Мисля, че успяхме да притиснем хегемона.

Първият гол, който дорпуснахме, е гол на растежа. Играхме по различен начин. И въпреки, че Лудогорец имат всичко - ние имаме сърца. Играхме за тази прекрасна публика и за един специален човек - искам да кажа: Нина, добре дошла отново при нас в клуба! 

На прав път сме. След Лудогорец мисля, че ние сме отборът, който е отбелязал най-много голове. Добра година за нас. Ние няма да се откажем. Боли, в последната секунда, но понякога футболът е жесток.

Ние следваме клубната политика на собственика. Той също е тук и използвам случая да го поздравя. Направи и невъзможното през последните 2 месеца. Аз съм тук от 2 години и никога преди тези два месеца нещата не са били толкова добре организационно. Искахме да зарадваме и него, и публиката, както и Нина. Сега съм разочарован, но продължаваме да работим.

Не ни достигат дребни неща, детайли, които трябва да ги работим по време на тренировките. Днес не дадохме пространства на Лудогорец, искахме да играем с бързи и къси подавания, но просто не ни достигна да отбележим втори гол.

Предстоят най-хубавите мачове срещу най-добрите отбори. Мачове, в които младите футболисти могат да израснат и да натрупат самочувствие. Мечтите започват там, където страхът изчезне.

Още по темата: общо новини по темата: 780
05.05.2024
04.05.2024
03.05.2024
03.05.2024
30.04.2024
28.04.2024
предишна страница [ 1/130 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Тоя психар фекала-мангал от шекера,беше един от първите да пише глупости и да ни излага и когато Локо ни размазаха с 6:0…..Как обичаме шестоъгълния, насладата е вечна!Локоту кат паднат е сензация, пък нас кат на праска кой де на фани е ежедневие. Съдба, братя кайнарие..Важнуту е, чи ние спряхми лудогорец
0
 
 
вай вай много тихо беше на стадиона като минах с каруцата
0
 
 
Томаш така те искаме,копанарите не заслужават нищо освен бой на терена и на улицата.Къде са вечните плюещи ,да не умряха или харчат паричките където събраха за облик на трибуната.Сладка победа на Лудогорец с участието на локомотивец.пляс2:1 сополи и сълзи!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шапки долу пред един от големите герои на Локо, който несправедливо бе наказан 8 месеца
Честито! Двама от Локо имат повод да почерпят днес
Пловдивски футболист с първи гол в Литва, попадна и в отбора на кръга
Стана ясно защо Левски не успя да привлече свободния вече Динко Хоркаш
Хеттрик за Даниел Маджаров и два гола на Петър Андреев при разгром на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: