ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Продължава разследването на случая с бития от полицаи студент
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:45 / 12.11.2010Коментари (28)4976
© Plovdiv24.bg
Продължава вътрешното разследване на Второ районно по случая с бития 23-годишен студент, научи Plovdiv24.bg. Както нашата медия вече писа, разследването в полицията тече заради обвиненията на служителя на хотел "Новиз" Стефан Бофиров, че е бит от полицаи при разпит за изясняване на кражба от хотела.

Самото разследване на Второ районно трябваше да приключи още преди около 2 дни, но нещата се проточиха още малко във времето.

"И в момента тече изясняването на случая, при нас дойдоха и представители на Инспектората на МВР от София, за да помогнат в разплитането на ситуацията с обвиненията за физическо насилие. Мисля, че до понеделник вече нещата ще бъдат изяснени", това каза директорът на пловдивската полиция ст. комисар Тодор Чонов.


Още по темата: общо новини по темата: 16
27.02.2012 »
12.09.2011 »
12.08.2011 »
12.08.2011 »
11.08.2011 »
20.07.2011 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Общинският съветник Любозар Фратев, който постоянно се пери за реда в туристическите обекти, има явно практика да пуска проститутки в хотела /това е и изказване на управителката/, регистриран е само единия мъж, но защо не е регистриран и другия. Не са регистрирани и проститутките. Никой не пита за това. Те са си влезли с благословията на хотела, респективно на момчето. Там явно това е традиционно, но пък не трябва да се превръща в традиция боя в полицията. Във всяка стая в РПУ-тата трябва да има камери и да се знае кой какво прави. Сега Чонов да плати неустойки, ако не може да си оправя селяните с униформи. А Фратев да плати за нерегламентирана дейност и неспазване на реда при регистрация. Защо пък от хотела има обява за рецепционист. Не стига, че момчето яло бой, но и без работа.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+2
 
 
Разбира се, че трябва време. Другарят милиционер Чонов в момента умува как да прикрие племенника, братовчеда или шурея в селско-баджанашката служба известна под името Народна Милиция, лансирана за пред обществото и Европа като полиция. Докато в МВР не бъде натиснат бутона RESTART и най-младият служител не е на 40 години с минимум бакалавърска степен и допълнителни квалификации, това ведомство ще продължава да бъде НЕНУЖЕН РАЗХОД за гражданите на България.
+1
 
 
Този случай за изричен път показва, че длъжността полицейски комисар на града ни трябва да е изборна. Ако беше изборна длъжността, надали щяха да се крият като мишки от медиите тези от полицията!
+5
 
 
Браво на журналистите от Пловдив 24, че продължават да повдигат темата. Искрено се надявам виновните за побоя да си понесат заслуженото.
-2
 
 
никой никого не покрива виновниците ще бъдат наказани но както навсякаде по света след такива обвинения се прави разследване
+2
 
 
Чонов иска да ги покрие явно. Смазали са човека от бой само и само да признае нещо, което не е извършил, за да не им се налага да работят по случая, мързеливи мутри с пагони!
0
 
 
в това районно няма камери кат искаш да пиекаеш пикаеш с белезници това ли е европейската държава дейба шибатана държава дейба пи4а тря да им разкатае фамилията тва районно е най долното районно който не бил вътре той незнае
+7
 
 
Жалки опити пак да покриете служителите си, ама този път не става, някой ще го отнесе много много здраво, Чонов няма какво да направи и да иска, има документи, има съд, има права, има глоби, наказания... тези "полицай" до сега трябваше да са уволнени дисциплинарно 100 пъти. Нямат ли камери при тия разпити, какво толкова умуват... българска история
+6
 
 
нас ни бият , а на еничарите заплатите вдигат!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ученици от Френската извикаха полиция, натъкнали се на жестока гледка!
Абитуриентски балове 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: