ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Какво е бъдещето на Керкез? Треньорът на Ботев с уклончив отговор
Автор: Тодор Благов 10:11 / 01.04.2024Коментари (3)3708
© Plovdiv24.bg
Какво ще е бъдещето на Душан Керкез и свързано ли е то с Ботев (Пловдив)? Този въпрос си задават множество фенове на "канарчетата".

Наставникът се справя добре при "жълто-черните", като с работата си заслужи доверието на феновете. Въпреки ограничения ресурс откъм играчи, Керкез успя да постигне добри резултати, като особено преди паузата на шампионата ботевистите изглеждаха преобразени.

В последните седмици се появиха множество спекулации, че агентите на треньора са били в Пловдив за преговори за нов договор, както и че такъв е почти сигурен. На този етап обаче Керкез не е поставил подпис върху нов контракт, а настоящият изтича през лятото.

Във вчерашния ден, на пресконференцията след мача с Черно море, треньорът на "жълто-черните" бе запитан дали е имал възможност да разговаря с някой от ръководството по темата с новия си договор.

Срещата с "моряците" бе изгледана от трибуните от Антон Зингаревич, който бе в компанията на председателя на Сдружение ПФК Ботев Борис Гиздаков.

Ето какво отговори Керкез на въпроса за договора си:

"Ок. Моят договор изтича през лятото. Аз работя, все едно ще остана още 10 години в Ботев. Но вече този въпрос не е към мен."

Малко преди това 47-годишният специалист отговори на въпрос за някои от младите играчи на "канарчетата":

"С младите играчи, които имаме в нашия състав – Уме, Акере, Укаки, Нвачукву – те ще бъдат на приливи и отливи. Няма как да очакваме от тях във всеки един мач да израстват. Затова трябва да продължим да работим и да им помогнем те да се развиват."

По темата с Хидайет Ханкич, който стартира от първата минута, наставникът ясно и категорично заяви: "Това беше изцяло мое решение.".
Още по темата: общо новини по темата: 1185
29.04.2024
29.04.2024
29.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
предишна страница [ 1/198 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Всеки може да бъде треньор когато му купуват добри футболисти.Истински добрият треньор се познава когато постига добри резултати с наличните не толкова добри играчи, с които разполага, и когато успее да ги накара да покажат максимума си. В тази връзка не съм убеден, че Керкез успява да вземе най-доброто от отбора си.Дори смятам, че през пролетта след проведената изцяло от Керкез зимна подготовка, отборът играе по-зле от есента. Може би му налагат да пуска играчи, които не заслужават да играят, но трябва да бъдат изтъргувани.Може би има и други причини-не знам, но Ботев със сигурност през пролетта не надгради, а по-скоро отстъпи от показаното наесен.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: