ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Считат го за №1 в историята на ЦСКА, но Локо редовно поразява вратата му! Ще го направи ли и днес?
Автор: Стойчо Генов 11:17 / 03.04.2024Коментари (5)3447
© Plovdiv24.bg
Вратарят на ЦСКА-София Густаво Бусато бе обявен според статистиката за страж №1 в историята на "армейския" клуб, но от друга страна почти винаги е получавал гол в мачовете си срещу Локомотив Пловдив. Днес бразилецът ще изиграе 131-ия си двубой за столичния тим в елита, като до момента той има 70 "сухи" мрежи.

Дербито срещу Локомотив Пловдив е от 27-ия кръг на Първа лига и започва в 17 часа на националния стадион "Васил Левски".

В досегашните срещи Густаво Бусато е получил средно по 0,63 попадения на мач. Любопитното е, че клубните легенди на ЦСКА Георги Найденов, Стоян Йорданов, Йордан Филипов и Георги Велинов са получавали средно по 0,80 гола на среща.

Откакто пристигна в България, бразилецът играе в 13 официални мача срещу Локомотив Пловдив. В 9 от тях обаче той е получавал попадение във вратата си, показа справка на Plovdiv24.bg.

В тези мачове броим и финала за Купата на България през 2020 година, който завърши 0:0 в редовното време и в продълженията. При дузпите обаче Бусато бе безпомощен и при 5-те удара на локомотивци и това остава едно от големите разочарования в досегашната му кариера в ЦСКА-София.

Активът на Бусато в тези 13 срещи срещу Локомотив Пловдив е 5 победи, 3 равенства и 5 загуби (финалът за Купата влиза в сатистиката като равен мач). Всъщност, няма сезон, в който черно-белите да не пронижат мрежата на бразилеца. Ако тази вечер играчите на Александър Томаш не успеят да вкарат, то това ще бъде първият подобен сезон (срещата на "Лаута" на 2 октомври завърши 0:2).

Най-неприятен за Густаво Бусато остава сезон 2021/2022, когато Локомотив печели и двата шампионатни мача срещу ЦСКА-София - 2:0 на "Лаута" и 3:1 на "Българска армия", показва още справката на Plovdiv24.bg.
Още по темата: общо новини по темата: 775
28.04.2024
28.04.2024
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/130 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА МАЧА НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛУКУМУТИФФ СПОР КУЛЮБУ!!!Айди на мачаааа! Сичкото локомотив на стадиона! Ний от маалата в Столюпиново тръгваме още днеска, впрягаме каруците и ще преспим на Орта хан. ще вържем конете на гьола "Ариана" за джумбиш на коконите от софето. Купихми си билети от ефтините и ша влизаме да викаме за нашту Локу. Баджанака от Стряма и той събрал аркадашлари към 5-6 каруци, братчеда от Конуш и той вдигнал милиета да ходи на мача, а Рогошкия мангал Джепо с рейсове ще ходят. Балдъзата пък е луда за мачове - дик кафалия, та вдигнала сичкото башибозук от Величково-епси в София. Калекото от Калековец и той - сакън, идвам и аз на мача, къде без мен. Зетя от Звъничево с все бабаити пеша да ходили. Викам им - абе, хаирсъзи, зорлем беля на главата, чакайте да ви вдигнем с каруците, пък сетне правете мурафети на стадиона! Вуйчото от Коч бунар - ербап-еркек стяга тъпани и зурли за целия мач. Веждито от Маноле - той пък два коча закла за курбан и кадем за мача. Щял да ходи направо в ложата, бея му с бей! Кумът Тачо ми вика - Софка Маринова ще доведа да пей на стадиона - само едно чеверме направете, че многу обичала агънцета, млади.-:) Гурлето от Пазарджик, стар аскерапап от КЕЧ-а вика - бай Манагал, на тоя зор няма да те оставя хептен будала-кепазе да ставаш - идвам и аз - падаме, бийм - от Локото сме, щото сме саде мангали. Нас бати Зума ни е кръщавал за локото - сичкото милиет сме локу. . Викам му - аферим ти за това хортуване, машаллах - Аллах е един и Коку е негов пророк! Сполай! Саде Локу! Айди юруууш!
0
 
 
А индианците сигурно нямат 2 победи над ЦСКА в един сезон 20-30 години. Да не говорим, че срещу Левски са още по трагични. А Лудогорец като им подари купата оттогава само загуби. Смятайте за какво измислено и аматьорско отборче говорим. Гранда на Пловдив от дълги години се казва Локомотив Пловдив, узаконихме го и след ПЕТАТА и 6-те бахура.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: