ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Цветан Василев поиска да вземе Ботев официално, вдига сериозно бюджета
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:54 / 14.11.2010Коментари (118)17048
© Plovdiv24.bg
Официално предложение за учредяване на съвместно акционерно дружество, което да управлява Ботев Пловдив е отправил бизнесменът Цветан Василев, съобщи официалният сайт на "канарчетата". Той е управител на двата основни спонсора на клуба в момента. По-голямата част от клуба ще бъде притежание на Василев, но Сдружението, което се управлява от феновете, ще има решителна дума при най-важните промени в клуба.

Председателят на Управителния съвет на Сдружението, което в момента държи Ботев, съобщи, че предложението от Василев ще бъде обсъдено на спешна среща този петък, 19 ноември. На нея ще бъдат поканени всички членове на сдружението. Точният час и място ще бъдат решени в близките ден-два.

По информация на Plovdiv24.bg бюджетът на клуба ще бъде сериозно вдигнат. До момента Цветан Василев подпомагаше клуба само чрез реклама и спонсорство. Бизнесменът изявил намерение на среща с членове на Управителния съвет, че ако вземе клуба, ще вдигне бюджета сериозно с изкачването на отбора в "Б" и "А" група и смята да го изравни с отборите, в които се наливат най-много пари, като Литекс и Черноморец Бургас. По всяка вероятност това означава, че клубът ще гони призовите места в България, евротурнири, за което ще е нужна и основна реконструкция на стадиона.
Още по темата: общо новини по темата: 14
27.12.2011
16.11.2011
02.03.2011
24.02.2011
22.02.2011
22.02.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Много правилно сте го казали.....Нека не си испускаме шанса...и друго мисля...няма по лош от кадето и да гледаме от селския,така....нека които има желание..да го направи сега...г-н Василев ни подади ръка и сега пак се опитва дано е за добро,Нека не го разочароваме.....
+1
 
 
Нека не бързаме да гоним човека. Така или иначе практиката в Ботев към момента дава резултати във В, но факта, че нито един отбор в света не работи със сдружение показва, че решението за бъдещето е едно АД. А дали ще е той, това ще се реши според договорката.....
+3
 
 
Ами по-долу имаше един коментар , с който съм напълно съгласен - че така или иначе по наредбите на БФС догодина в Б група трябваше да се учреди акционерно дружество. Да сдружението ако да речем нарастне на 300-350 души без проблеми ще учреди такова с капитал да речем 72000 лева, но какво са 70-100 хиляди за издръжката на отбор дори във "В" група? В петък ще стане ясно какви са намеренията на Цв. Василев и ако наистина има дългосрочен инвестиционен план и стратегия за развитие на школа, набиране на отбор, който да се мери с лидерите в шампионата и реконструкция на стадиона не виждам защо да отхвърляме подобен жест. Разбира се и рискове винаги има ако в едно дружество има един мастит основен акционер да обсеби изцяло вземането на решенията, но няма ли ги и ако си останем както сме сега и спонсорите изведнъж да загубят интерес? И още нещо именно влизането на сериозен и финансово стабилен акционер би запазило отбора и неговите таланти вместо да ни обикалят през месец хиените на Гриша Ганчев, Батков и Титан.
+4
 
 
Работих в Корпоративна Търговска Банка 4 години.И мога да ви кажа ,че Цветан Василев е точният човек за нашият любим Ботев.Човекът е страшно сериозен,каквото е обещавал си го е изпълнявал.Страшно находчив, умен и интелегентен мъж.И да знаете че той няма да се захване с нещо ,което ще изхвърли скоро понеже му е омръзнало.Преките ми впечатления от него са ,че този човек докарва нещата докрай и иска винаги да е най-добрия.Хубавото че наистина успява във всяко начинаие.Твърдо ЗА него.Това е човека .БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ
на 15.11.2010 г.
+2
 
 
На примависта предложението ОК. Но трябва да имаме едно на ум -страдахме много и да не се повтори същия сценарии.
+2
 
 
Да изчакаме до петък,има много време.Сега всички реагираме емоционално,само че като се сетя колко сме били лъгани от онзи (на който не мога да му спомена името,че ме е гнус),и се замислям,че емоцийте трябва да останат на заден план.Ботевистите сме интелигентни,умни хора, и съм сигурен,че сдружението ще вземе най-доброто решение за всички нас. Радващото е ,че очевидно името БОТЕВ ПЛОВДИВ действа като магнит! Колкото и да не им се иска на някои отрепки,ще ни има и ще бъдем фактор,какъвто винаги сме били!
+1
 
 
Деликатна е ситуацията- човекът иска власт в отбора- като си дава парите, той да взема решенията и да носи отговорност. Когато е само спонсор и УС взема решенията, може съвсем спокойно да не е съгласен с някое такова и да се оттегли изведнъж. Вярвам в членовете на общото събрание да се вземе възможно най-доброто решение, но лично за себе си смятам, че правилният път е АД. Далече сме още само с фенски пари да се издържа клуб с претенции, а и разходите постоянно ще се увеличават с лицензии на стадиони и други. Без сериозен и платежоспособен собственик не виждам как ще успеем.Спонсорите, според мен, са склонни да дават само ограничени суми- свързани с текущи разходи, реклама и др. Съвсем различно е да си собственик сам да решаваш за какво си даваш парите и тогава, ако си добронамерен да"развържеш кесията" и даже на свой ред да търсиш други спонсори. Да се молим на Господ да няма филма Селския-2. Нека УС да вземе мъдро, неемоционално и възможно най-благоприятно решение, но пак казвам в Бг. без сериозен благодетел не става сериозен отбор, без значение дали той е явен или в сянка. Бог да пази жълтата идея и само напред, но с разум. Толкова години се изгубиха, че ще е страшно да се обърка нещо точно в този момент. Напред Канари!!!
+1
 
 
ПФфф незнам вече какво да мисля хем искам да има много пари в отбора хем ме е страх да не попаднем на още един ИЗРОД . Според моето скромно мнение ако Василев вземе клуба да е всичко 50/50 Публика - Президент (за да не останем отнова на улицата по бели гашти)
+1
 
 
Интересно е как хората обиждащи в темите на съгражданите се възмущават на себеподобните си досадници,навлязли в собствените им теми.Нямате ли срам???Как неразбрахте,че сте едни и същи палячовци,комплексари и лумпени.Спрете да засаждате омраза в града ни!!!Ще ходят те да се бият,само излагате отборите си.Никой не ви иска!
+4
 
 
Фен съм на БОТЕВ през целият си съзнателен живот и искам да сме там, където ни е мястото, но не само да вегетираме в А-група, а да сме фактор в шампионата. За целта са нужни много средства, които няма как да се набавят по сегашната схема на финансиране. Мисля, че това е човекът който може да ни върне там където ни е мястото, но най-важното е да се направи така новото АД, без значение на дяловото участие, че никой да не може да взима еднолично решение иначе си вкарваме нов ХРИСТОЛОВ в управлението и на дали този път ще можем да възкръстнем.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: