ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Класика! Ботев прегази неузнаваем Берое насред Стара Загора
Автор: Тодор Благов 18:54 / 04.04.2024Коментари (12)7037
© ПФК Ботев
Ботев (Пловдив) прегази Берое (Стара Загора) и записа успех с 3:0 в "Битката за Тракия". Срещата от 27-ия кръг се игра на стадион "Берое" в Стара Загора.

"Канарчетата" получиха солидна подкрепа от гостуващия сектор и заслужено се поздравиха с крайния успех. "Заралии" изиграха един от най-безобразните си мачове от началото на сезона, а представянето им на моменти беше комично.

Двубоят стартира равностойно и без положения пред двете врати. В 7-ата минута Мохамед Брахими засече центриране на Ивелин Попов, но топката мина далеч от целта.

Първата добра ситуация се откри пред Политино в 20-ата минута, но Хидайет Ханкич отлично скъси дистанцията и нападателят на Берое стреля в тялото на стража.

В 22-ата минута "канарчетата" откриха резултата. "Заралии" изпълниха корнер, последва бърза контраатака за "жълто-черните", при която Уме Емануел пусна към Константинос Балоянис и защитникът промуши топката между краката на вратаря за 0:1.

В 31-ата минута перфектната ефективност на ботевистите доведе до втори гол. Константинос Балоянис центрира от корнер, Георги Николов бе оставен абсолютно непокрит и с глава удвои аванса на пловдивчани.

В 37-ата минута опасен удар на Константинос Балоянис бе блокиран от бранител, който спря пътя на топката към вратата. В самия край на първата част Дамян Йорданов бе близо до това да намали резултата, но от близка дистанция не успя да отправи добър удар.

Второто полувреме стартира със сериозно разбъркване пред вратата на Ботев, но ударът на Камара бе избит. 5 минути по-късно отново Камара застраши вратата на "канарчетата", но Ханкич внимаваше и улови.

В 52-ата минута безобразната игра на Берое в защита доведе до трети гол на Ботев. Уме Емануел преодоля с лекота отбраната на "зелените" и отправи остро центриране, а Георги Николов необезпокояван на метри от вратата оформи класическия резултат - 0:3.

В 55-ата минута Трибулет направи огромен пропуск, след като стреля към вратата на Ботев, където единствената преграда пред гола беше Николай Минков, но ударът на нападателя попадна именно в тялото на "жълто-черния" играч.

Две минути по-късно Себастиян Вия отправи анемичен удар, който Хидайет Ханкич улови с лекота. Последваха няколко центрирания за статистиката към наказателното поле на Ботев, но до удар не се стигна.

В 82-ата минута голямата звезда на домакините Себастиян Вия стреля от свободен удар, като изпълнението му описа цялостното представяне "зелените" - високо над вратата и крайно несериозно.

2 минути по-късно с подобен удар се отчете и Алгара, който прати топката на 2-3 метра над вратата на "канарчетата". Това донесе радост за феновете на пловдивчани, които изпратиха с възгласи "Довиждане" публиката на домакините, която напусна стадиона с разочарование.

Берое: Артур Мота, Франко Минго, Лучиано Скуадроне, Джорди Говеа (к), Джани Политино, Викторио Томов, Карлос Алгара, Карлос Сегундо, Дамян Йорданов, Себастиян Вия, Винни Трибулет

Резерви: Родриго Ачинели, Федерико Санети, Франциско Лима, Уерик Каетано, Енцо Барето, Хуан Саломони, Стефан Гаврилов, Муса Диало, Ронадо Камара

БотевХидайет ХанкичЙонас ТамМохамед БрахимиИвелин Попов (к), Николай МинковДимитър ПапазовЛъчезар БалтановУме ЕмануелКонстантинос БалоянисАтанас ЧерневГеорги Николов

РезервиМатвей Игонен, Ехие Укаки, Дилан МертенсФаустас СтепонавичусСамуел Акере, Кристиан Нвачукву, Ивайло Видев, Мирослав Георгиев, Бисер Бонев

Още по темата: общо новини по темата: 1185
29.04.2024
29.04.2024
29.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
предишна страница [ 1/198 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Като бийм голямата сестра (кочина) в София, тогава да са фантазирами
-2
 
 
Ейвала канари ! Цялото шикер празнува .
0
 
 
Много точно заглавие! Берое са отбор, който може да бие всеки в групата, когато поиска обаче, както може да падне от всеки, когато трябва. На практика този клуб се издържа единствено по този начин.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 04.04.2024 г.
+1
 
 
няма ли психиатрия да прибере Стикса с хилядата ника? това нещастно плешиво човече е много на зор и трябва да се лекува зад ришетките на Карлуково. Моля компетентните органи да се самосезират.
0
 
 
Я,само един мангал разправя хуморески,що така?
на 04.04.2024 г.
0
 
 
Провинцията- Пловдив - 0:2.
-2
 
 
Стига с това ТОТО, индианци
-2
 
 
Тото Ботев в действие, Цингаревич знае как да си пере паричките...Ай ай кънариеее хахахахах
0
 
 
От два трагични отбора, победи по малко трагичния. Абе пародия на футбол.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: