ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В петък във Военния клуб решават дали Ботев ще става АД
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:43 / 15.11.2010Коментари (145)17351
© Plovdiv24.bg
На извънредна среща в петък, 19 ноември, от 18:30 часа във Военния клуб ще бъде взето решение дали Ботев Пловдив ще се преобразува от Сдружение в АД, съобщи официалният сайт на клуба. Мероприятието не е официално Общо събрание, а среща, на която ще се обсъди бъдещето на "канарчетата". На срещата се канят всички членове на Сдружението, които трябва да носят картите си.

Срещата се свиква единствено поради предложението от Цветан Василев Ботев Пловдив да стане Акционерно дружество, в което основно участие ще има именно бизнесменът, който ще осигурява и финансирането на клуба. На самата среща ще се съобщят всички подробности около това под каква форма Сдружението, управлявано от феновете на Ботев, ще има участие в АД-то.
Още по темата: общо новини по темата: 14
27.12.2011
16.11.2011
02.03.2011
24.02.2011
22.02.2011
22.02.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ужас,първото полувреме е 1:0 за Созопол
+2
 
 
С годишен бюджет в размер на 1,2-1,5 млн. лева тована е втората половина на А група и борба да се задържиш там и да не попаднеш в опасната зона. Като изключим 4-те софийски отбора, Литекс, Черноморец и може би още 1-2 отбора-силите са почти изравнени- и финансово и спортно-техническо. Но ако искаш пробив в челните места и евротурнири наистина се искат доста пари. То един или двама що годе класени играчи за нашите стандарти струват колкото целия бюджет. Какво остава за стадион, ДЮШ и прочее. Само с млади играчи не става, особено в Бг- това е утопия, как ще ги задържиш за в бъдеще? За голям отбор се изискват и големи средства-това е истината в 21 век-всичко е пари и го виждаме и в Европа- Челси, Ман Сити... Ама и ние да не се целим изведнъж от В група та чак на върха. Успех във всичко, но аз съм за Ц.Василев.
+3
 
 
Да идва Василев,да се почва сериозно работата с отбора и да им запушим мръсните усти на онези мангусти от Лайнута,че ми писна от тях! Василев е класи над осеменителя, и за разлика от тахното разпадащо се отборче,ние наистина можем да направим нещо сериозно! Няма какво да му се мисли,в анкентите е ясно настроението на феновете,тяхното желание и прочее,нали Ботев е на феновете? Съобразете се с желанието им! Искаме Василев! Искаме бъдеще по-добро от "В" и 'Б"! Искаме да ходим на истински мачове,вече ни е скучно в тия измислени групи! Мястото не не е там, и всички го знаем,а единствената възможност да вървим нагоре е наличието на пари!!!!!
+1
 
 
Яворе, смятай мойто момче вземи калкулатор и смятай - 15000 лв. средно на мач от билети по 15 домакинства - 225 000 лв., айде да речем членския внос го смъкнат на 50 лв. годишно та белким се запишат 5000 фена, добре нека да са 10000 /с мнооого оптимизъм/ още 500 000 лв. От фен магазина - тури го 100 000 годишно, белким се излъжат и тук там някои рекламодатели и по заможни фенове-бизнесмени та датат още 200 000 лв., колко прави? Всичко 1 025 000 лв. Ми то това е по-малко от сега гласувания бюджет бе. Да се надяваме от школата до година-две да се пръкне новия Меси, да го продадем та да си вържем участието в А група ли?
+3
 
 
Надявам се и силно вярвам,че Ботев ще попадне в добри ръце и че ни предстоят много щастливи мигове на Колежа и извън Пловдив.Ще простя за загуби и колебливи игри но никога не бих простил на бъдещите ръководители ако някой ден ми се наложи да кажа че ще загубим мачовете със Славия и Локо Сф защото те ни спасиха да не изпаднем в Б група.ГОРД СЪМ,ЧЕ СЪМ БОТЕВИСТ!!!
-3
 
 
как бързо си дадохте гъзовете и взехте да мечтаете за стадион, УЕФА , Шампионски лиги . Наивни глупаци. Ще вземе отбора и ще съсипе ДЮШ и ще продава футболисти при първа възможност, ще прибира кинтите и хората ще спрат да дават по 240 за членски внос и той ше стане като чичо митко селтака
+2
 
 
Какво повече можем да искаме.Във В група ти идва собственик мечта.Няма място за колебание,птичето е кацнало на нашето рамо.
+7
 
 
Ние, привържениците на Ботев Пловдив, С настоящето Съглашение публично оповестяваме своите претенции към бъдещите ръководства на Ботев Пловдив за постигане на взаимно разбирателство и ползотворно взаимодействие за добруването на жълточерния клуб. Знаейки своята история и с респект към традициите, позовавайки се на опита от отминали години, заявяваме, 1. Всеки клубен работник, от председателя до портиера, да изпълнява задължения си съвестно и да отговаря на три основни изисквания: подобаващо възпитание, адекватни умения и безрезервна ангажираност в работата си. 2. Да има ясно определени правила на клубна организация и строг регламент на дейностите, които да са в съответствие със законодателството в България и стандартите за професионален футболен клуб в Европа. 3. Да бъдат точно формулирани и публично изразявани вижданията и стратегиите за развитието на дружеството и за постигането на спортни успехи. Дългосрочните цели да отговарят на репутацията и традициите на Ботев Пловдив. 4. Дейностите по управлението да бъдат изцяло насочени към постигането на спортните цели на дружеството. Да се изключват всякакви конюнктурни и спекулативни влияния в клубния живот. 5. Управлението на клуба да бъде самостоятелно и независимо от всякакви политически намеси и частни интереси. Да се работи в дух на прозрачност и публична откритост, от встъпването в длъжност до приключването на мандата. 6. Всеки клубен работник, от председателя до портиера, трябва в личния и професионалния си живот да бъде с коректно отношение към ботевистката общественост. 7. Всеки на длъжност в клуба да носи морална, професионална и правна отговорност за текущото състояние на Ботев Пловдив. Да се прави регулярен одит на комерсиалната дейност на дружеството. 8. Единственият критерий за успех в управлението на клуба ще са постигнатите резултати, съответстващи на предварително оповестените публично цели и задачи. Ботевистката общественост не иска на всяка цена титли, купи и крупни успехи, но обещаното трябва да се изпълнява. 9. Всеки професионален работник в клуба да е запознат с традициите на Ботев Пловдив. Всеки служител трябва в ежедневната си работа да се отнася с респект към тях и да не пести усилия и възможности за добруването на клуба. 10. Задължение на всяко клубно ръководство е да пази традициите на Ботев Пловдив. Клубното ръководство да възпира всяка девалвация на клубните стойности и да санкционира всякакви действия, уронващи клубния престиж.
+6
 
 
Лично на мен ми се струва,че по-добър инвеститор и собственик няма от къде да дойде.Ако искаме да ставаме отново голям отбор само с членски внос и реклами няма да стане-просто са нужни пари,много пари.С две ръце гласувам ЗА Цветан Василев.
на 16.11.2010 г.
+8
 
 
Канари, нека всички мислим позитивно! За БОТЕВ предстоят само хубави години! ДХ е минало. Нека не се вторачваме във всеки, който иска да инвестира в клуба ни. Ботев Пловдив е име, Ботев Пловдив е сила! Успокойте духовете! Утре ни предстои важен мач! Нека отново заедно да подкрепим БОТЕВ Пловдив!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: