ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Петима мъже бяха задържани след масово сбиване в Шекер махала
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:20 / 17.11.2010Коментари (12)9513
© Impact Press Group
Петима мъже бяха задържани след масово сбиване снощи в Пловдив. Други двама са настанени в болница, научи Plovdiv24.bg. Около 22 часа в Трето РУП е бил получен сигнал за нарушаване на обществения ред на ул."Звънче" до № 14. Пристигналите на място няколко полицейски патрула от Трето РУП, Второ РУП, Четвърто РУП и СПООР са установили, че при сбиването са пострадали двама братя. Те веднага са били откарани в болница - С.А./ 35 г./ с прободни рани в областта на корема и гърба, а брат му Х.А. /28 г./ - с повърхностни рани.

По първоначални данни между двамата братя и съседно семейство е възникнал скандал, при който С.А. и Х.А. нападнали бащата на комшиите - А.А./ 59 г./. Тогава синовете на А.А. тръгнали да бият братята, включил се и техен братовчед. След намесата на полицията общественият ред е бил възстановен. В ареста са били задържани за 24 часа А.А./ 59 г./, тримата му сина - С.И./ 32 г./, Н.А./ 25 г./, А.И./ 29 г./, и братовчед им А.А./ 26 г./. Тестът с дрегер е установил, че четирима от тях са били употребили алкохол.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Вместо да оставят мангустите да се изтрепят взаимно, полицаите ги разтървават...Ей това не го разбирам. ... че и в болница ги закарали паразитите!
+5
 
 
Там при тях да влезнат данъчните, не при онези хорица в Несебър дето си дигнали по едно етажче отгоре. Мангала гнусен кой му е дал разрешение да надстроява, пък и откъде има пари, нали се реват че няма пари, или от помощи събира. Тия къщи с наши пари си ги направихте ( онази къщичка на два етажа където се вижда на една от снимките ). Хитлер вас трябваше да гони едно време м*** ви д**** .
+4
 
 
Хаха, гнусните маймуни пак са се трепали, густо ! В 21-ви век тези хора все още смятат, че кютека ще им разреши проблемите, да ама не :-D Така така, избивайте се сами, това са хубави новини.
+4
 
 
Трепете са едни други между вас животни гадни!
+8
 
 
Нямали пари, а и коли имат. Страх ги било от такива неща пък оня дребния кървавия парцал държи. Безплатен ток, вода, отопление, телевизия и домове (разбира се всичките им екстри са незаконни и също така не плащат данъци), а претендират, че са дискриминирани и живеели в мизерията, която те си създават, съответно се стига до Брюксел и тъпите министри плащат допълнителни излишни разходи. Ето това е системата. Ром - убива, а българин се скрива, а министъра събаря незаконни къщи, с които на нищо и никой не пречат, за да се построи на тяхно място нещо тъпо като голф игрище, паркинг или някакъв търговски център, или кой знае още какво, при което част от парите отиват в джоба на свинята, а българина отново е ограбен! Защо не събарят незаконните ламаринени бараки на мангалите? Отговор - за да завладеят България! Простаци, тъпаци, олигофрени... това е управлението.
+2
 
 
Ееееееееее искахме повече мангалски жертви...
Глупости вършат само умните хора,за останалите е ежедневие...:)
на 17.11.2010 г.
+9
 
 
Пак ромите са се проявили.....Да се бяха забавили полицаиите малко, да се изтрепят.....Все пак в Шекера е ежедневие.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Бум на коклюш в България
Двойно убийство в Пловдив!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: