ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (20) | Вчера (24)
Разследват два мача на Ботев и един на Локо за уреждане
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:52 / 17.11.2010Коментари (84)12408
© Plovdiv24.bg
Пет мача ще бъдат разследвани заради съмнения за "черно тото", съобщи ген. Васил Василев, който е председател на комисията за етика и феърплей към БФС. Два от тях са с участието на Ботев - домакинство на Беласица и гостуване на Пирин, един е с участието на Локо Пловдив - домакинството на Вихрен. На заседание днес присъстваха президентът на БФС Боби Михайлов, хора от изпълкома, ПФЛ, полицията, прокуратурата и други. По думите на ген. Василев разследването след това се предава на съответните органи над БФС, за да се установи дали има и някакво престъпление.

Припомняме, че, както Plovdiv24.bg писа преди няколко месеца, бившият футболист на Ботев Георги Семерджиев бе арестуван по подозрение за уреждане на мачове.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Кво ми разледвате нас we !!! ми ония гадни шопи дет постоянно им нареждат съдии и ги бутат и БФС, и журналисти и ги оправдават, май ги хвана шубето от ПЛОВДИВ и взеха да ни разледват като им се наб1рка някои в паницата и почват да се чудат как да го изхвърлят де.....а тая шопска зкан долна !!!!
+1
 
 
Защо коментирате цска и левски това са софииските отборчета и може да прават каквото си искат кво се дразните не от днес не е от вчера така и така ще бъде ... :с
+1
 
 
Напълно съм съм съгласен с едно мнение по-долу, че точно мачовете за купата и първенството на Чорбата и Осъм преди две три годинки бяха на принципа "Ти на мене, аз на тебе."
+1
 
 
трябва да уточним, че ще разследват Христолов и неговото ПФК Ботев 1912 Пловдив АД, а не действуващия ПФК Ботев!!! Да разследват колкото си искат Нали?!
+1
 
 
Ботев-Бела е най-лесно да се разследва, че и да се докаже. После обвиняват президентите, които вече нямат а и не искат да имат нищо общо с футбол и ги наказват да не се занимават с футбол. Вълкът сит и агнето цяло - виновна е кризата и китаиците
+1
 
 
Софетата пак невинни, въпреки че миналата година всеки мач имаше дузпи за локо софия, всички отбори в А група ядат "бял хляб", а лефски и цесека са постоянно подкрепяни. К'во да говорим?
+1
 
 
Време е да има законодателна инициатива както да наказване на виновните манипулатори, така и за легализация на "черното тото"! Всеки букмейкър, който събира залагания от България, трябва да се лицензира у нас и да дава отчисления. Едни за държавата под формата на данъци, други - за футбол. Всеки отбор е в правото си да поиска част от парите, заложени на негов мач. Това ще стимулира клубовете да попадат по-редовно в тиражите
-2
 
 
ДА РАСЛЕДВАТ ПИРИН 0-3 БОТЕВ БОТЕВ 5-0 БЕЛАСИЦА И БОТЕВ 0-3 МИНИОР ТОВА СА МАчОВЕТЕ ТОТО ДЖАКПОТ ДОСТА ХОРА СА ВЗЕЛИ СТАБИЛНО ПАРИчКИ !
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 18.11.2010 г.
+2
 
 
Те в Германия преди 4 години осъдиха съдия за манипулиране на срещи, камо ли тука!!!
+3
 
 
Въпросния ни мач с Вихрен си бе пародия,няма кво да се лъжем.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Тежък жребий за Марица! Пловдивчанки в една група с ЦСКА, Левски и Славия
Георги Дерменджиев: Готови сме за финала! Няма фаворит, Ботев иска да се докаже пред феновете
Официално: Продадоха 10 000 билета за финала за Купата
Отварят две каси на Националния стадион в деня на финала
Григор Димитров приключи в Рим, следващото му участие е на "Ролан Гарос"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: