ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо не успя да победи Берое, но увеличи преднината си пред Левски
Автор: Стойчо Генов 21:29 / 14.04.2024Коментари (8)6369
Отборът на Локомотив Пловдив изигра здрав и атрактивен двубой, но въпреки това прекъсна серията си от две поредни победи в първенството. Черно-белите завършиха 2:2 срещу Берое в мач от 29-ия кръг, който се игра на стадиона в Стара Загора, където секторът за гости бе изцяло изпълнен с привърженици от Пловдив.

Себастиан Вия (16-дузпа) и Вини Трибуле (47) се разписаха за домакините, а Димитър Илиев (32-дузпа) и Ангел Лясков (50) бяха точни за пловдивчани.

Така възпитаниците на треньора Александър Томаш останаха на четвърто място във временното класиране, но вече са с актив от 54 точки, 3 повече от петия Левски.

В последния кръг от редовния сезон пловдивчани приемат на "Лаута" ЦСКА 1948, а Берое гостува на Левски.

Още в 4-ата минута локомотивци стигнаха до чисто голово положение. Димитър Илиев изведе Бабакар Дион отляво в наказателното поле, но последвалият удар бе отразен от вратаря. Топката обаче попадна в Мичи Нтело, който от непосредствена близост шутира с левия крак в аут.

Пет минути по-късно домакините също пропуснаха да отбележат. Себастиан Вия центрира към далечна греда, където Ангел Лясков изпусна Джани Политино и той засече от 1 метър, но покрай гредата в аут.

В 16-ата минута Берое откри резултата. Себастиан Виа нахлу в наказателното поле, а сънародникът му Хорхе Сегура опита шпагат. Първоначално съдията Васимир Ел-Хатиб, отсъди корнер, но бе привикан от ВАР да преразгледа ситуацията, след което отсъди дузпа и вдигна жълт картон на Сегура. Вия бе точен от бялата точка за 1:0.

Четвърт час по-късно Локомотив изравни. Димитър Илиев изведе Мичи Нтело в наказателното поле. Белгийският нападател финтира вратаря, след което бу фаулиран от него. Ел-Хатиб не се поколеба да отсъди дузпа, която бе реализирана от капитана Димитър Илиев за 1:1.

Не бяха изминали и 2 минути от началото на второто полувреме, когато беройци отново излязоха напред в резултата. Отбраната на "смърфовете" не успя да изчисти една топка и допусна тя да бъде центрирана по земя към Вини Трибуле, който засече от близо с крак за 2:1.

В 50-ата минута равенството пак бе възстановено. Бабакар Дион овлядя топката и я центрира към точката за изпълнение на дузпа. Там Ангел Лясков бе оставен свободен и засече с глава покрай вратаря за 2:2.

В 88-ата Сагардия от домакините прати топката в мрежата, но голът бе отменен дори без намесата на ВАР заради фаул в атака срещу Оливър Камдем.

Локомотив Пловдив игра в състав:

Кристиан ТомовАнгел Лясков, Тодор Павлов, Хорхе Сегура, Мартин Паскалев (67- Мартин Петков), Оливер Камдем, Христо Иванов (67- Владимир Медвед), Евандро (10- Ивайло Иванов), Бабакар Дион, Димитър Илиев, Мичи Нтело (82- Петър Андреев).

Още по темата: общо новини по темата: 775
28.04.2024
28.04.2024
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/130 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ни Купата ше видим ни Лига европа . с такъв безпаричен собсвеник и такъв скапан треньор ше играйм за зраве
0
 
 
Все ще сме в играта за челните места. Всеки мач до края ще е финал. Само Локо, Винаги с Вас
0
 
 
Хубав мач стана.Една точка и вървим напред към Европа.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: