ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьор на автобус към ученици в жегата: Пускам парното, да видим кой ще издържи повече!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:25 / 16.04.2024Коментари (28)13998
© Plovdiv24.bg
Архивна снимка
Издевателство на шофьор в автобус 222 над ученици - за това съобщиха самите те пред Plovdiv24.bg. Даваме думата на младежите сега:

"Здравейте. Всички знаем за плачевното състояния на градския транспорт в нашия град. Този път обаче чашата преля.

Днес на втора спирка на автобусна линия 222 се качихме много ученици от ЕГ "Пловдив" както всеки ден. Естествено когато се качихме, климатик нямаше, въпреки че вече времето е доста топло, а и в пълен автобус можете да си представите какво е без климатизация. Автобусът е Mercedes-Benz Cirato с рег. номер РВ8796ХХ, часът беше около 14:10.

Когато се качихме, два от четирите общо прозореца в автобуса бяха затворени. Опитахме се няколко пъти да ги отворим, но безуспешно. Те се намираха в предната част на автобуса. Когато автобусът спря на трета спирка, а именно пред двете езикови гимназии, шофьорът изцяло не съобрази, че автобусът беше пълен и отвори вратите, за да се качат още хора.

Той започна да крещи да отидем назад, да се преместим, за да се качат още хора, най-вероятно за още някое левче. Място обаче нямаше, което той сам можеше да види, а и многократно му бе казано от нас учениците. Той обяви, че щом ние сме твърдоглави, той е още по-твърдоглав. Каза, че пуска парното и затваря вратите, за да види кой ще издържи повече.

След няколко минути в тази адска пещ на колела една ученичка помоли да слезе, защото явно й бе прилошало. Той първоначално отказа да отвори вратата, но може би след 1 минута съвестта му проговори или пък се притесни да не бъде осъден, така че й позволи да напусне автобуса.

Автобусът седя спрял през цялото това време, като след като въпросното момиче слезе, прекарахме още няколко минути, затворени в тази фурна. Явно след това се сети, че все пак е на работа и че трябва да спазва някакъв график, така че потеглихме. През цялото време, докато аз не слязох от автобуса, той караше с несъобразена за градските условия скорост и спираше в последния момент преди светофарите. Също така климатик на беше пуснат.

Пиша Ви, защото този шофьор не за първи път ни крещи да влизаме по-навътре, но този път смятам, че напълно забрави, че вози ученици".


Още по темата: общо новини по темата: 332
08.04.2024 »
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Вчера в нито един рейс от градския транспорт не работеха климатицит(за охлаждане)!Освен това,докато шофьорът на реса не си продадеше билетите,не се отваряха другите врати(за слизане).И една жена ,на която явно вече и прилошаваше беше наречена крякаща гъска)Не можела да изчака,докато свърши продажбата на билети)
-1
 
 
Цял рейс с чавета с телефони . Ами снимайте го тоя шифиор . Ще го поканим на гости ще му се порадваме . Ей къде е шикера . Онзи ден бях в стилипеново . И там един шифиор на 26 с жълто черна табела кара ката фитипалди и не спира на всички спирки . Ейвала за табелата но братчедите са решили да му правят сюнет .
0
 
 
Мили деца! Напускайте тази прогнила дупка! Завинаги! Колкото можете по-скоро! В държавата на Ганчо, място за деца от ЕГ, МГ - няма! Не очаквайте примат шофьор да ви разбере, просто няма как, дели ви пропаст!
-4
 
 
Предлагам тук всички коментиращи в подкрепа на глезльовците да станат лични шофьори на учениците. Абе, ти можеш и заз да караш (ако въобще караш нещо), ама споменаваш думата климатик, незнайно от къде чута. Кой е казал, че има 2-3 бащи? Сега всички са самотни майки! И браво на "Първи и Вечни" че учите децата на насилие-кой на какво нямало да издържи!
+2
 
 
При наличието на двама-трима бащи, евентуално единият на момичето, на което му прилошава, залагам, че шофьорът нямаше да издържи. Не точно на жегата.
+4
 
 
Ми трудно ще открадне нафта ако кара на климатик...
+5
 
 
Боже господи.... Вие двамата не сте нормални. Ами ако в това превозно средство е вашето дете?... Ама то вие сигурно и насилието над животни толерирате и насилието на пътя сигурно не ви е чуждо! Такава злоба и то към деца... сигурно ги биете вашите нали... Щото възпитава! Класици! :)
-5
 
 
Ходете пеша, или хванете такси! На село много знаете какво е климатик...Много е лесно да критикуваш, когато самият ти не работиш. А и с тези карти можете да смените 10 автобуса.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кауфланд
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: