ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Менда Стоянова: Кметът на Пловдив да си търси парите за балите от правителството!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:46 / 20.11.2010Коментари (11)2324
© Plovdiv24.bg
"Между първо и второ четене не може да настъпи промяна по отношение на трансфер от държавния бюджет към бюджета на общината - през бюджета, за тези пари", това заяви в предаването на БНТ-Пловдив "Местно време" председателят на парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова по повод срещата инициирана от кмета на Пловдив с пловдивски депутати, на която ще бъде поискано компенсациите, обещани за депонираните на сметището в Цалапица софийски бали със смет, да бъдат включени в бюджета за следващата година. Според Менда Стоянова " почти всички общини получават по около 2 милиона субсидия от изравнителната субсидия за капиталови разходи, а община Пловдив иска да получи 24 милиона". Това според нея били много пари и за да бъдат получени трябва, все пак, отнякъде да се вземат. "Но аз искам да кажа на кмета, че той трябва да търси решаването на този проблем /с компенсациите за балите/ от този, с който е сключил договора, а това е правителството. Правителството има постановление и правителството трябва да изпълни постановлението си - формата на изпълнението не е през държавния бюджет", беше категорична Менда Стоянова.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ликувай Пловдив.Ето това се казва мажоритарен депутат от града ни.С две думи не ме интересувате ни каза.Евала.Айде догодина умната.Вижте само предната месторабота на лицето Менда и до какви срамни висоти успя да стигне,и после за награда е пратихме в парламента.Никой не ни е виновен,просто сме овце.
+3
 
 
Как така никому неизвестната Менда (или Мента) стана председател на бюджетната комисия?Хващам се на бас,че преди това е била най-много главен счетоводител някъде.И кво е тва име "Менда"?Да я бяха кръстили "Смарайда" Това е такова звучно българско име...
+1
 
 
Какво се правят на луди?Парите трябва да се вземат от бюджета на София , а не от държавен бюджет.
+8
 
 
Евала, мажоритарният кандидат на Пловдив, най-после си изказа мнението. След близо 2 години, чухме и дума от нея за наши проблеми.
+1
 
 
След настоящите рокади в месния парламент и Главчовото увъртане,едва ли някой иска тези пари да бъдат дадени точно на тях.
+8
 
 
Формата на изпълнение на решението на правителството не е през държавния бюджет. Браво бе, Менда! Къртиш всички мивки! Следва ли от това, че формата на изпълнение на решението на правителството е през бюджета на град Пловдив? Изнасяй се с цялата си фамилия към Шопия и повече да не се мяркаш тука!
+8
 
 
... А правителството няма нищо общо с държавния бюджет?! :)
+11
 
 
Др. Мента Стоянова, не се прави на "дръж ми шапката"! Като не си от правителството, не си ли от упавляващата политическа "сила"? Не прехвърляй топката към своите съиграчи! Като председател на комисията по бюджет и финанси в Парламента, ти си законодателят, който може (и е длъжен) да даде пари на правителството, за да се издължи на пловдивската община... Дългът от 24 млн. лв. към пловдивската община няма нищо общо със субсидиите, които получават всички общини по закон! Ама нали си родена в София, а кръвта вода не става, какво ли те е грижа за Пловдив?...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Специализирани полицейски операции в страната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: