ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Том: Най-лесно се излиза в чужбина от софийски отбор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:52 / 22.11.2010Коментари (9)2729
© Plovdiv24.bg
Халфът на Локомотив Пловдив Евертон Джилио - Том заяви, че според него най-лесният път за трансфер в по-голям отбор е през софийските клубове.

"Ако мога да избирам къде да продължа кариерата си, ще е отбор от София. Мисля, че това е най-лесният път към чужбина. В България няма конкуренция, колкото в Бразилия. При нас има 3 млн. футболисти. 80% взимат от 300 до 500 лева на месец. Тук няма толкова конкуренция. Може да се докажем и да отидем в по-голям клуб", каза Том.

Той призна, че има договор до лятото и все още не е ясно къде ще продължи да играе. "Договорът ми е до лятото. Имаше интерес от Славия, но това беше в последния ден на трансферния прозорец. Мениджърът ми нямаше време да дойде тук. Славия е един от най-големите отбори в България, с добър президент и треньор, ставал шампион на България. Всичко е възможно", каза Том.

Футболистът коментира и ситуацията в Локомотив Пловдив и целите на отбора този сезон. "Този сезон в Локомотив бяха докарани няколко добри чужденци, които играят много добре в момента. Ние сме голям колектив и за това върви. Ако сега победим в последния мач, мисля, че ще бъдем по-добре в класирането. Вече 3 години в Локомотив, много треньори се смениха. Това не е добре за един отбор. Всеки сезон се сменят и футболистите. Този сезон Коко Динев взе качествени чужденци. Възможно е да стигнем финал за Купата. Възможно е да стигнем до тройката в първенството, но за първо място е трудно, тъй като Литекс води много. Ще се стремим да вземем купата", каза Том.

Бразилецът говори и за отношенията между футболистите в съблекалнята на Локомотив. "Мисля, че при нас чужденците са добри футболисти и добри хора. Няма никакъв проблем между българи и чужденци. Ако дойде някой чужденец и иска да се прави на голям, и прави конфликти в съблекалнята, отборът започва да не върви", каза Том.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Излиза се лесно от ЦСКА или Левски защото играят (колкото и некъдърно) в Евро турнирите. От Славия ще има да чака
+1
 
 
Том не е казал че "харесва" София или Славия,а че от там се излиза по-лесно в Европа.Това е така,а и условията в чужбина са съвсем други.Футболът е до време и ако има шанс нека играе навън.Всеки може да си тръгне,друг да дойде,но феновете винаги ще подкрепяме отбора.Благодарим ти, Томи!
+2
 
 
След токова много критики от феновете и аз на негово място бих си тръгнал.Томи успех.Благодаря за гола който вкара на жълтите.
+3
 
 
ТОМ щОМ ТИ ХАРЕСВА СЛАВИЯ И шОПИЯ ИЗНАСЯЙ СЕ
+1
 
 
Том запя друга песен. Докато не искаше да ходи в Славия, сега според него били голям отбор. хахахахаха, Томи , кви ги дрънкаш бе, приятел? Може ли отбор с един файтон публика да е голям ? Том е играч с противоречиви качества, а да не говорим , че от една година е кръгла нула. След тия приказки Том няма място в отбора ни. Дали обаче някой го иска от София е друг въпрос.
на 22.11.2010 г.
+4
 
 
Да си жив и здрав Томи!Завинаги един от нас!
+5
 
 
браво томи,продължавай все така да ни радваш
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Бомба със закъснител! Пратиха Железов на дербито Локо - Левски
Дубълът на Локо домакинства днес на стадион "Пловдив", входът е свободен
Локо пусна комбинирани билети за дербитата срещу Левски и ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: