ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Окончателно: Нефтохимик и Ботев играят на Лазур, билети по 2 и 5 лева
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:30 / 23.11.2010Коментари (314)14689
©
Окончателно стана ясно къде ще се играе дербито на Югоизточната "В" група между втория Нефтохимик и лидера Ботев Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят ще се изиграе на стадион "Лазур" в едноименния квартал на Бургас. Двубоят се очаква с голям зрителски интерес както от бургазлии, така и от феновете на Ботев Пловдив. Поради тази причина полицията в Бургас отказа да охранява срещата в Долно Езерово, тъй като там, според тях, няма нужните условия за такъв мач.

Билетите за бургазлии ще бъдат по 2 лева. По всяка вероятност ще бъдат пуснати в предварителна продажба във фен-магазина на Нефтохимик на центъра. Билетите за пловдивските фенове ще са по 5 лева. От "Черноморец-Бургас", които в момента стопанисват стадион "Лазур", където по традиция домакинските срещи винаги е играл Нефтохимик, обявиха че парите от наема на стадиона ще отидат за благотворителност. Срещата е в неделя от 14:30 часа.

"Каним всички бургазлии да дойдат на срещата, за да видят Нефтохимик и Ботев. Надяваме се да се получи едно истинско дерби, феновете да се представят на ниво и да няма ексцесии по трибуните", заявиха от Нефтохимик. В Ботев също са доволни, тъй като по заявка на ръководството ще бъдат отпуснати над 1200 билета и на "Лазур" феновете ще се чувстват много по-комфортно, от колкото в Долно Езерово.
Още по темата: общо новини по темата: 8
29.11.2010
25.11.2010
25.11.2010
24.11.2010
24.11.2010
22.11.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Майнички сори пичове,но сте в голяма грешка просто Бургас ще ви покаже от къде изгрява слънцето и в двата мача .БУРГАС-пловдив:2: 0.B.S.CREW
+1
 
 
Феновете на Нефтохимик призоваха: Без вандалщини срещу Ботев
+1
 
 
Аре млъквайте ве смешници,от 300 коментара само глупости.Ще видим в неделя кой кого.
-3
 
 
"Това е мач на честта. В него ще се види кой от двата отбора е по-добрия в групата"Това е цитат от тема за Нефтохимик.Нещо не разбирам,не е ли ясно вече кой е по-добрият отбор в групата при положение,че бием наред и водим с 13 точки?Мисля,че няма нужда изобщо да се коментира тази тема.
0
 
 
Имам информация от хора близки до агитката на Нефтохимик,че се подготвят големи погроми на стадион Лазур в неделя.Ще се опитат да вкарат бензин заз да подпалят седалките.Ще се внесат бомби и димки.Целта е да се предизвикат безредици и да се потроши стадиона.Знам ,че на човекоподобните от агитките им е много трудно да мислят,но нека да положат огромни усилия и да използват поне един път мозъка си,колкото и в нищожни количества да е той.Жоро Танев е казал ,че се надява да вземе около 40000 лева от продажбата на билети.Но се опасява,че заради кретенизма на шепа изроди ще трябва да ги даде за ремонт на стадиона.Уговорката му с М.Събев е била,ако има каквато ида е повреда на стадиона, да се поеме от собственика на Нафтата.Ако някой си въобразява,че ще навреди на М.Събев,много се лъже.Трябва да ви кажа,че Събев изигра един блестящ ход с пускането на Нефтохимик на Лазур.Стадиона ще е необходим на Черноморец чак през март месец.Събев много добре знае , че в агитката е пълно с малоумници които ще дискредитират Нефтохимик.След погромите М.Събев вече ще има пълното морално право/юридически то винаги е било на негова страна/да забрани завинаги достъпа на Нефтохимик до Лазур.Има огромна опасност това да е последния мач на Нефтохимик.Ако се осъществят плановете на малоумниците,мача при всички положения ще бъде прекратен.Отбора ше бъде наказан с лишаване от домакинство за 5-8 мача , Жоро Танев ще трябва да плаша и огромни глоби.Не съм сигурен дали след това ше има мерак да продължи да си дава парите на вятъра.Освен това ако отбора иска да играе в Б и А група той няма друга алтернатива освен Лазур.Птрошавйки стадиона ,агитката лишава отбора от възможността да играе в по-горна група.Нали не си въобразявате ,че БФС щше даде лиценз за Би А фрупа на селското пасище в Д.Езерово.
+2
 
 
билети са пуснати за продажба във фен магазина, а в неделя и на стадиона ще може да се закупят.
+1
 
 
Маняк пиши на Български че почти нищо не ти разбирам. Колеги от Ботев вие разбирате ли му нещо на този столипеновски циганин под мене язък че е от Пловдив и ви излага градът. Ма вие от Докото маи верно сте били мангали. И я ми обясни какво означава това 1926 че ми е интересно от кои отбор си изобщо?
-4
 
 
Бургазлии нещо много сени устите. Бургас никога няма да е по-голям от Пловдив в нито едно отношение ! Дано Бот ентусиазираха, ама само по форумчетата. :Д Май май е време да им бакар и да са ми ъдат затвореев накажат Нефтохимик, мпо-сипматичния от двата отбора в черноморския град. Ей така с кеф да им дръпнат с 16 точки. :Д Разгромна победа за Ботев и надявам се на следващия ден още една такава за Локомотив срещу псевдо отборчето, в което не само че няма нищо бургаско, но няма и нищо българско ! ПЛОВДИВ - Бургас 2:0 !!! Ще се научите, че когато пловдивски отбор играе и пловдивска агитка пее, всеки друг трябва да мълчи !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: