ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Слухове пратиха Вили Вуцов в Ботев, той отрича
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:02 / 23.11.2010Коментари (83)7348
© Plovdiv24.bg
Слухове в днешната преса свързаха треньора Велислав Вуцов с Ботев Пловдив. Според информацията във вестниците бившият наставник на Славия и Левски София ще поеме "канарчетата" от зимата. Той и фамилията му са свързвани като близки с бъдещия собственик на Ботев Цветан Василев. Самият Вуцов обаче отрече всички слухове пред Plovdiv24.bg:

"Все още не са водени никакви разговори. Няма нищо конкретно. Ако някой ми предложи, бих приел, тъй като Ботев ми е стара слабост. Нямам намерение да водя отбор от "В" група, но ако намеренията на собствениците са сериозни и имат дългосрочна визия, бих поел Ботев", заяви Вуцов.

В момента той не води никой отбор. Последно беше наставник в Славия. Вуцов има предложения от няколко отбори от България, но още няма да прибързва.
Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Требе ни един истински БОТЕВИСТ , като Пичонеза тренер па който си разбира о работата.Не безпречинно си татуира емлемата на БОТЕВ. Он ОБИЧА отбора ни. А и доказа ,че става за това- Морини 86 мин.
-5
 
 
това е най-добрия вариант за ботевЪ,
+2
 
 
Присъединявам се към мнението на yelloblack, че най-добрия вариант за Ботев би бил някой 100% ботевист или необременен с българската футболна действителност и качествен треньор като Пичоне. И момчета, защо всички забравихме за Бат Петьо Зехтински? Зико е бил треньор на Ботев (Пд), Марица, ЦСКА, Слънчев бряг, Марек, Сокол (М) и Локомотив (СтЗ), бивш селекционер на младежкия национален тим, бивш помощник-треньор на "А" националния тим. Просто не мога да се сетя за по-опитен и квалифициран треньор-ботевист от него в момента, ако не броим Ясен Петров, разбира се. Яската ще се върне в Ботев, само ако го изгонят от Левски, което до края на сезона няма да стане. Лаптопа е треньор на Пирин и се справя добре там.
+2
 
 
Това е най-некъдърния треньор в България!!! А поведението му е като на неупетумена маймуна. Ако се търси нов треньор според мен ни трябва човек който има опит в нормална европейска държава - нали на там сме тръгнали. Само вижте какво прави Балъков във Черноморец, не говоря за селекцията, а за базата за първия отбор, юношеските формации, организация на футбоните срещи, маркетинг, среща с феновете, ден на отворените врати и какви ли още не работи характерни за всеки средноевропейски клуб. Ако ще е български специалист се сещам само за Червенков.
+4
 
 
Много син е тоя, НЕ СТАВА!
+4
 
 
Доколкото знам, по спортно техническите въпроси отговаря Сдружението(демек феновете). Сега да видим дали наистина феновете имат глас в отбора и ще изгоним тоя смешник, или ако Цв. Василев си го назначи въпреки мнението на Сдружението и на феновете, то тогава трябва сериозно да се замислим как ще продължават нещата занапред, и дали да не разваляме АД-то още преди да е създадено.
на 23.11.2010 г.
-1
 
 
Овчата глава не е лош треньор . Нахъсен е да работи и горе долу става България. Не бива да се оплюва предварително , още повече че има слабост към нас и не веднъж е дразнил буферите с това...
+5
 
 
Загледайте се в снимката - тая глава е повече свинска...
+4
 
 
не искам овчата глава...този е най-простия от всички треньори....!!! по добре Пичоне да се върне
+6
 
 
САММО ПИЧОНЕ ДА СЕ ВРЪЩА-И В КОМПЛЕКТ С МОРИНИ ОЛА И БРИНЬОЛИ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: