ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ще получи ли истинско обвинение пияният, прегазил жена?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:41 / 23.04.2024Коментари (13)8482
©
Случаят търпи развитие. Има образувано досъдебно производство, квалификацията на деянието ще бъде променена. Така директорът на ОД на МВР в Пловдив старши комисар Георги Чергов обясни за Plovdiv24.bg ситуацията с блъснатата от мъртвопиян шофьор жена пред ресторант "Южен полъх" в Пловдив. 

Медията ни получи клип, в който ясно се вижда, че джипът на мъртвопияния шофьор блъска жената. По-късно тя е откарана в болница. 

Прокуратурата повдигна обвинение на пияния шофьор Иван Райчинов по прякор Капитана само за употреба на алкохол. Дрегерът е показал над 3 промила в кръвта му.

Днес наблюдаващият прокурор по делото Елена Богданова каза пред журналисти, че все още нямат съдебномедицинска експертиза и затова не са повдигнали и друго обвинение на пияния шофьор. Но и не скри, че жената е в болница и вече е оперирана. По информация от сина на пострадалата, тя е със счупен гръбначен прешлен. 

Днес съдът гледа мярката за неотклонение на шофьора, но за всеобщо учудване и съвсем скандално го пусна на свобода, което е прецедент. Журналистите не бяха допуснати в съдебната зала под претекст, че залата е малка. 

В полицейския бюлетин няма и следа от фактите, които ясно се виждат в клипа. Пише само, че е заловен мъртвопиян шофьор на "бул. "Княгиня Мария Луиза" и нищо повече. Остава въпросът защо дежурните полицаи са спестили фактите.

Старши комисар Чергов ги защити, като поясни пред репортер на Plovdiv24.bg, че към онзи момент все още е нямало доказателства за това, че има блъсната жена и делото е водено по друг състав. Сега това ще се промени. Едва на следващия ден жената получила болки и потърсила лекарска помощ според шефа на МВР - Пловдив.  

След всичко това няма как да не си зададем въпроса кой е Капитана и не се ли прикрива нещо, накъдето води цялото поведение на МВР и прокуратура?

И всичко това се случва при наличие на видеозапис!!! А ако такъв нямаше? Тогава Капитана сигурно щеше да бъде освободен още на място и да се върне да си допие в близкия ресторант??? И после отново да се качи на джипа си и безнаказано да блъска беззащитни хора!?!

Официалното съобщение, което МВР - Пловдив разпространи вчера по случая бе:

Мъртвопиян шофьор е заловен от пътни полицаи на бул. "Княгиня Мария Луиза“ в областния град. При изпробването му с дрегер е отчетен резултат над 3 промила. Мъжът отказал да бъде тестван за употреба на наркотични вещества, а също и да даде кръв за химически анализ. С полицейска заповед е задържан за едно денонощие в рамките на започнато бързо производство.

Следете Plovdiv24.bg, за да разберете цялата истина за случая!



Още по темата: общо новини по темата: 9
30.04.2024 »
25.04.2024 »
25.04.2024 »
24.04.2024 »
23.04.2024 »
23.04.2024 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Казвал съм го и пак го казвам, в България има закони,но няма кой да ги прилага.Прокурори,съдии от там започва всичко за това тоя трябваше да бъде погребан там на място.Народно правосъдие друго решение няма.Същото е и със Семерджиев и с тоя който утрепа М.Цветков,и всички които карат пияни или дрогирани.Кол и въже тва е.
0
 
 
И този ли е агент на полицайчетата и затова го прикриват.
0
 
 
Все повече се убеждавам,че спасението е уволнение на цялото МВР и започване начисто с конкурси. Системата е прогнила много яко и гръбнакът на това са политическите назначения и огромният брой пенсионери на работа.Жалко само за една малка част честни и почтени служители, които обаче са натикани в ъгъла.
+2
 
 
Единственият необходим въпрос е: има ли пишман рокерът връзка с Нощните вълчета и други -филски организации. При отговор ДА реакциите на съд, полиция и прокуратура веднага стават ясни. Като на съдия Гьонева от макетния казус.
+3
 
 
Какво странно има ? Онзи в София трябваше да убие две млади жени за да се разбере, че цяло РПУ е работило за него. Семерджиев е също с татуирано лице но едва ли заради това тези имат закрила...
+2
 
 
Капитани,тюфлеци издънките на обществото-тоя е копие на оня Семерджиев или оня му е копие-все тая
0
 
 
Не е нужно да питате. Има доклад на САЩ.
0
 
 
Нали и с Дебора беше така.Първо нямаше средна телесна повреда после се оказаха няколко и то многостепенни както твърдят старозагорските умни магистрати.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
Европейски избори 2024
Гергьовден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: