ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Над 10 автобуса с фенове за Ботев за Нефтохимик, прекратиха записванията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:34 / 25.11.2010Коментари (214)20104
© Plovdiv24.bg
10 автобуса с фенове на Ботев Пловдив ще пътуват за Бургас с официалната екскурзия за срещата на "канарчетата" с Нефтохимик. По информация на Plovdiv24.bg още няколко други групи фенове се организират със самостоятелно наети рейсове или бусове, а голяма част от феновете ще пътуват и със самостоятелен транспорт. Записванията за феновете приключиха няколко часа преди обявеният по-рано краен срок - четвъртък 17:00, тъй като 10 автобуса бе максималното, което от Ботев имаха възможност да осигурят.

"Канарчетата" ще отпътуват за морето с новия си клубен автобус в събота. Те ще останат една вечер на лагер в Несебър. Срещата с Нефтохимик е в неделя на стадион "Лазур".
Още по темата: общо новини по темата: 8
29.11.2010
25.11.2010
24.11.2010
24.11.2010
23.11.2010
22.11.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+14
 
 
така е бутерчета...колко пъти ви казвам да не се сравнявате с най-многобройната и най-вярна публика в България,вие мислите че ви дразня на дребно...сега още повече се комплексирате :) гледайте си контролите срещу руски грандове,и набедените ви звезди,коя от коя по-черна и не се занимавайте с ГРАНДА...сигурно ви е много зле че на никой не му пука за "дербито в челото на А група",за сметка на мач без значение във В...но това е живота-колелото се върти и нещата рано или късно си идват на мястото-БОТЕВ е религия,а лото.....на кой по дяволите му пука за лото?
+17
 
 
Канарите сме ГОЛЯМ отбор !!! Най-големият в БГ !!!
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (7)
+7
 
 
за всички не разбрали или природно обременени индивиди - дотацията на екскурзиите е най-малкото което което от клубното ръководство можем да направим за феновете ! тези хора на практика са собственици на дружеството ,и те бяха тези които помогнаха и финансово и морално за да ни има и да съществуваме !затова реално ние помагаме на самите себеси а не чакаме някой помешчик да ни почерпи с една по-тънка екскурзия !
+4
 
 
В Бургас ще престигнем всичките ПИЯНИ като г*з ... АИ КАНАРИ
+9
 
 
Абе пак са се разписали в нашите теми някакви негативно настроени смешници. Излейте злобата си комплексирани смешници, аман от злоба в тая държава ей, това нашето никъде го няма честно ви казвам! Замислете се на кой е нужна цялата тази злоба, кой има полза от тази работа? Да ви кажа ли или сами ще се сетите? -НИКОЙ! Айде гледайте си в собствената паничка, ние сме от Ботев и обичаме отбора си, да си от Ботев Пловдив е любов, както беше написал един фен в една доста силна статия. Ние не ви мразим, съществувайте си, не ни пречите по никакъв начин, щом искате да слизате на такова ниво плюйте и предизвиквайте смешни спорове, които нямат смисъл. Който иска да се информира - Wikipedia и малко четене му е майката. Ако хората в тази държава не са изпълнение със злоба и завист всичко щеше да е доста по-различно, но уви... Прост народ както каза преди известно време и Божидар Димитров, това е масата в нашата държава, което е много много жалко за всички ни и вместо ние като БЪЛГАРИ да си помагаме по един или друг начин ние си мерим п*ш*ите, на кой града бил по-голям, кой отбор каква история имал и всякакви такива безсмислени спорове! Може да се каже, че тази злоба е породена в хората от управлението на страната в последните години, но това не е оправдание. Вместо самите ние да гледаме нещата да се нареждат и всичко да е ок както в другите държави и не става въпрос само за футболът, а като говорим конкретно за него за кой ще е лошо всичките ни отбори в "А" група да се борят за по-горните места в групата и да имаме различни БЪЛГАРСКИ отбори в Евротурните, но то не може като основни неща в държавата не са наред да искаме и това сигурно, но от някъде трябва да се почне. Това е най-малкото, което всички ние може да се опитаме да направим, но понякога се чудя има ли и смисъл от подобни коментари? Всичко ще продължи по същия начин... Наистина не знам как ще се оправим с този манталитет.... Положението е ТРАГИЧНО!...
+13
 
 
Мощно в Бургас, за да покажем на всички завистници как се прави! Бомби пукат, кръв се лее и веригите дрънчат.....
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (7)
+13
 
 
ахахаха сега и авантаджии ще ни изкара злобния комплексиран циганин- Plovdiv1926, давейки се от злоба и яд и невярвайки на очите си!. Ей тоя същия,дето не ни броеше за живи преди няколко месеца и доволно протриваше ръце, доволлен ,че "жълтите" ги нямало вече!Ей тоя същия,дето преди мача им с локо сф за А група бяха подели масирана кампания по нета с мото "да залеят столицата" за гостуването им, и в крайна сметка за цена 2 лв(защото реално толкова им излезна екскурзията ,след като им бяха поети билетите за мача) ,не можаха да напълнят 3-те автобуса .Къде е София,къде е Бургас,а Ице?Сега стой и гледай как се прави.И се пукай от яд!
+11
 
 
Или този човек е прост или не вижда всеки мач как ги бутат съдиите и ходят да свирят за резултат, а не за игра, наречена Футбол. Нека го оставим да си спами тук, а ни да се радваме на хубава игра в Неделя :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
На този ден преди 1 година: Всички говореха за Ботев и Пловдив
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Юноша на Ботев с нов гол за Несебър при трудно гостуване
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: