ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
В МОЛ-а пазарим и..... жилище
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:01 / 25.11.2010Коментари (13)5246
© Plovdiv24.bg
В МОЛ-овете вече може да си купим не само стоки, а и жилище. Новата концепция за продажба на апартаменти е разработена от "Сиенит Холдинг" АД, водеща компания в строителния бранш. Наречена е "Магазин за нов дом" и един от първите и офиси е в МОЛ "Галерия Пловдив". Улесненията за купувача при този вид предлагане са няколко, обяснява Маргарита Джелепова от "Магазин за нов дом". Първо, на едно място получава изключително голямо разнообразие от оферти, според неговите желания за локация, квадратура, цени. Второ, "Магазин за Нов дом" работи в сътрудничество с банките, а повечето новодомци финансират покупката с ипотечен кредит. През последните месеци финансовите институции вече предлагат изгодни заеми с лихвени нива, близки до тези от 2008 г. Консултантите в "Магазин за Нов дом" са наясно с последните промоции в тази област и купувачът не губи време в търсене на най-изгодния ипотечен продукт. Освен това той пести време и от ходене в самите банки. Само половин час, след като се подадат имената и дохода на клиента, има обратна информация на какъв кредит може да разчита от дадена финансова институция. На базата на това той се ориентира и дали не може да си позволи покупката на по-голямо жилище, например. Освен най-изгодният вариант за изплащане на жилището клиентът получава в "Магазин за Нов дом" в зависимост от покупката различни бонуси. Например, всеки закупил нов апартамент до края на януари 2011 г. печели щедър подарък - завършване до ключ и напълно обзаведена с домакински уреди и мебели кухня. Офертата е валидна за апартаментите в комплекс "Западен парк", чийто инвеститор и изпълнител е "Сиенит", компанията с дългогодишен опит и утвърдено име в строителния бранш. Разработени са няколко проекта в 3D формат и всеки може да избира как да изглежда завършеният му дом. Чрез тази промоция бъдещият собственик си спестява пари, време и нерви. "Западен парк" е разположен в непосредствена близост до МОЛ Пловдив и Гребната база. Уникалната локация дава тишина и спокойствие и в същото време лесен и бърз достъп до центъра на града, обяснява предимствата Маргарита Джелепова. Освен мечтаното от повечето новодомци месторазположение комплексът привлича познавачите и с перфектното си изпълнение от висококачествени материали. Към 6-те жилищни секции от по 5 и 6 етажа има подземен и наземен паркинг, търговски и офисни площи. Апартаментите са от 60 до 260 кв.м.

В "Магазин за нов дом" предлагат още 5 жилищни комплекса, построени от "Сиенит" - "Кишинев" /до Хирургиите на Пещерско шосе/, "Галерия" /до МОЛ "Галерия"/, "Хеброс" /зад "Била 1"/, един срещу МОЛ "Марково тепе" и един в непосредствена близост до ресторант "Стадиона". Разположението им от центъра до крайните квартали дава възможност за удовлетворяване изискванията на купувачите в това отношение. Цените варират от 550 до 860 евро на кв.м за апартамент завършен до замазка и мазилка.

Според брокерите на недвижими имоти сега е моментът за инвестиция в нов дом. Условията на ипотечното кредитиране стават все по-добри, което ще доведе до повече търсене. В същото време заради кризата през последните 2 години строителство на жилищни сгради почти няма. Това означава, че в скоро време ще се появи дефицит в предлагането на готови обекти. Всичко това няма как да не доведе до плавното покачване на цените, прогнозират експерти. Кризата отминава, домът остава!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
това със скапаното строителство на фирма сиенит всеки го вижда но не всеки знае че голяма част от предлаганите от тях жилища са вече ипотекирани...да не говорим за невежеството на работещите в този офис-пълна трагедия...
на 26.11.2010 г.
0
 
 
Добър ден! Поздравления, че се прави нещо толкова "новаторско" и с такава "загрижност" към "уважавания български потребител". Просълзих се! А това за дефицита в предлагането го разправяйте на новата ми зимна шапка. По-долу Брамин е оставил доста ценен коментар, позачетете се. Май ще се наложи инвеститорите да си импортират и клиенти от чужбина, с прилични финансови възможности. Дано само да са от по-бели държави.
0
 
 
Сиенит наистина значеха нещо преди време, но напоследък са го ударили съвсем през просото. И все пак са на средното за страната ниво, в никакъв случай не мога да кажа, че са по-зле от конкуренцията. Най-забавно е, че въпросният комплекс "Западен Парк" (мастодонта на снимката горе) го продават за "зелен комплекс".
+4
 
 
Аз пък в МОЛ Галерия бях първите дни на отварянето и видях отлепени теракотни плочки.Обекта зад Била 1 е със супер скапана основа. Познат работеше по строежа там,каза че 1,2м. от повърхността излизала вода и насипали с баластра да замажат номера.Нищо чудно,коритото на реката е на няма и 15м. от блока.Тежко и горко на онзи,които се нанесе там.При голямото наводнение на Марица точно там беше едно от местата,където дигата се скъса.
+8
 
 
Като влезеш в МОЛ Галерия и видиш какви "качествени чудеса" е сътворила фирма Сиенит и тамън ще ти се преиска да си купиш апартамент построен от тях. Само ще ви кажа, че на откриването на Карфур, на първия етаж капеше канализацията от втория. Какво ли ще се случи след няколко години експлоатация?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Двойно убийство в Пловдив!
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: