ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-малък?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:21 / 01.05.2024Коментари (10)15323
© Фейсбук
Клип, заснет в края на булевард "България" в Пловдив на изхода за Пазарджик, предизвика изключително оживена дискусия. На кадрите се вижда лек автомобил "Шевролет", който най-напред нарушава закона за движение по пътищата, а после продължава с рязко спиране няколко пъти.

"Снимащият да напише и своя номер отгоре. Едно по-чепато дърво, че и двамата...

На осмата секунда се вижда как набива спирачки, а след това отива към осевата линия, за да не позволи да бъде изпреварен. После тръгва да изпреварва срещу насрещно движещите се коли, за да продължи "големите неприятности"...

За да е по-ясно: още веднъж: "Аз говоря за след това. За затискането не казвам нищо - този си го заслужаваше. Като се е престроил там, ще чака, без да мрънка. После е проблемът", разсъждава потребител на Фейсбук по повод видеото.

"Да, притискането си беше заслужено, това бих направила и аз, после снимащият брейкчекна. Това не беше ОК, просто трябваше да си кара. Колкото до отиването до осевата линия, да, не беше разрешено изпреварването, но, когато някой те изпреварва, ти не трябва да пречиш на изпреварването, освен ако не виждаш невидима за другия опасност от такова. Ние не сме контролни органи. С това си действие единствено застраши и двама им. Все пак на първо място не трябва да създаваме условия за ПТП.

И подчертавам, поведението на снимания не е законно, не е правилно и не е безопасно, когато имаме информация за такова лице и можем да докажем, просто трябва да сигнализираме контролните органи, а не да правим тяхното поведение на пътя още по-опасно за нас и другите около нас. За опита за изпреварване при насрещното движение дори няма да говоря. С две думи и двамата си мереха инструментите и не можеха да решат на кого е по-малък", категорична е друга потребителка на социалната мрежа.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако Пътна полиция не се семосезира и не отнеме свидетелството за правоуправление поне за половин година на късопишковият с шевролета - значи в тая държава всичко е шуробаджанащина и никой не му пука гледа ли си работата или не!
0
 
 
Този с Шевролета дава ли си сметка,че извършва нарушение и няма право да изпреварва,да прави маневри и да навлиза пред тебе в дясната лента да ти засича пътя,при положение че има насрещно движение с ограничена видимост и минават коли,а навлезеш ли в насрещното си в мъртвата зона и без да се усетиш ще се сблъскаш челно я в кола,я в камион,я в мотор,я в нещо друго.Това,което го прави е абсолютно забранено без да има знак,който го позволява.В такива участъци винаги има знаци,че изпреварването е забранено,както и органичение на скоростта.Ама явно правила и закони за някои не важат и си мислят,че са над нещата.Това нарушение ако го направиш в Германия моментално те глобяват и ти взимат книжката.Там не е като в България да си правиш каквото си искаш,просто няма да мине номера.
на 01.05.2024 г.
0
 
 
Точно за това говорех в едно предходните статии за подобни нелепици ... Всеки се научил да не подбира правилно лентата и си мисли , че над другите , като направи подобна глупост , а нелепото , че почват да се заяждат да набиват спирачки и реално да бъдат опасни за себе си и околините ... Аз на този бих слезнал и пратил в болница - тъпи и безмочни келешчета и келешки взели по някаква случайност книжка и се държат арогатно на пътя и тъпото , че КАТ дреме нейде - такива въобще не ги дори глобяват ...
на 01.05.2024 г.
+1
 
 
Тоя ако ми го направи това,най-вероятно до утре цялата му фамилия ще е изтрита от всякъде.
+1
 
 
Е това е редовно...особено изпреварването от дясна лента за направо, а после в насрещното може да кара чааааак до Пазарджик.
+4
 
 
Тоя с шевролета ако ми направи това ще лежи в болница със счупени крайници 2 години! Аман от тия няма оправия нито с полиция нито никак, само чупене на тъпите им глави. Не стига зе нарушава закона, нагъл и прост но и ще ми прави предпоставки за птп умишлено..... ба*ти сганта е в тоя Пловдив...
+5
 
 
Да, точно там това се случва много често. Но този с шевито е смело копеле - да прави такива парчета на камион.... Смело и много безотговорно. Да му треснат пластмасовото биде отзад и после нека другият да е виновен.
+6
 
 
Не стига, че се е окрал, ама и наглее. После що ги бият по пътищата...
+6
 
 
Селяндурът тарикат заслужава много шамари.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Нови данни за археологическите разкопки на "Източната порта"
Стрелба по Роберт Фицо
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: