ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марин Бакалов: Ботев няма да вземе лиценза на Спартак
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:17 / 29.11.2010Коментари (48)11691
© Plovdiv24.bg
Човекът-оркестър в Ботев Марин Бакалов призна в Дискусионно студио "Дерби", че клубът няма да вземе лиценза на Спартак Пд, за да прескочи автоматично от "В" група в "А" група през следващия сезон.

"Това е по-скоро слух. И от юридическа гледна точка това е трудно изпълнимо, а и отбор като Спартак Пд не бива да бъде загубен за българския футбол. Например, Металик Сопот се вля в сдружението Ботев Пд и по този начин Металик спря да съществува. Ние предпочитаме да минем по етапния ред от "В" група, през "Б" група до "А" група, без да се изхвърляме с космически бюджети, както бе в средата на 90-те години", сподели Бакалов.

Спортният директор и треньор на "канарчетата" заяви, че според него със сегашния си потенциал тимът му нямаше да се бори за оставане в елита, ако играеше в "А" група.
"Играхме една контрола срещу Сливен, която спечелихме с лекота и това ме кара да мисля така. Категорично против съм вида на миналогодишния Ботев, в който играеха десетима чужденци и само един българин", добави Бакалов.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Абе какви глупости говорите бе? Тука темата е съвсем различна, какаъв "Христо Бонев" какви 5 лева, не ми пука. Аз коментирам неграмотните приказки на Бакала. Как може да ни заблуждава и да говори, че било много трудно от юридическа гл. точка да се купи лиценза за "А" група на Спартак. Какво толкова? Просто купуваме техния и им предоставяме нашия, (за тази цел разбира се трябва да продължат с добрите игри и би било добре да ги стимулираме, я с публика я с финансова инжекция)кой е казал, че "Спартак" Пловдив ще се влее в "Ботев". Това е абсурдно и никой не го иска. Само дето Спартак си остават в "Б" група, а ние отиваме в А. Те и без това не искат да влизат. Играят яко първия полусезон и после продават мачовете, това им е бизнеса, много им е по - доходоностно отколкото да играят в елита. Така, че Бакала да не ни прави на кретени и да ни лъже, незнам какво цели, всички знаем, че ако Спартак влезнат в елита , ще си разменим лицензите, за което ние ще си платим. Кво само ни нареждат незнам. Баси манипулаторите, тоя талант им е останал от Агентурните години.
+5
 
 
Мощно против идеята стадион "Локомотив" да се преименува но ст. Христо Бонев. Това е абсурдно- Той е общинска собственост и е строен със здравето на хиляди войничета от строителни войски, само за по един обяд на ден. Този стадион не е на Локо Динев. Общинарите да помислят дали е разумно да вземат решение,което ще раздели града. И точно на името на гадния и озлобен Зулум, който си е показъл цялата ненавист към жълтата част на П-в. Ако си построят сами нов да си го кръщават както си и скат-даже и Емилия Динева. Общината да помислят трезво и умно-това е чудовищна идея за цял Пловдив. Затова е община-"общност" да взема решения, изгодни за по-голяма част от гражданите на общината, а не за дадена част от нея. Този Зулум няма и капка съвест и срам, гнус ме е да помисля даже за него.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+11
 
 
Браво така Марине. Ние не бива да носим бремето на унищожител на един прославен пловдивски клуб. Макар че такава роля за някои любители и разбирачи на спорта като Сашо Диков "това да било най-нормалното" - почти дословен цитат. Но някои неща, някои хора никога няма да могат да ги разберат.
+10
 
 
съгласен съм до някъде с казаното .. Нека Спартак си влязат в А група.. един пловдивски отбор повече винаги е добре дошъл . Ако става въпрос за лиценз, нека по скоро да вземете лиценза на някой друг . Обиграването винаги има кога да стане.. все пак и от Б да дойдете в А пак ще трябва да се обиграват нови футболисти. А аз нямам против да вземете нечий лиценз.. след като ние влезахме така, защо и вие да не го направите. + тва България отново ще има истинско де**а, а и ние (Локо и Ботев) сме отборите които можем да върнем славата на Пловдив и да изместим селяните от евротурнирите ! Омразата си е омраза , за мен само на терена .. тука въпроса е за честта на Пловдив пред тази на Шопия.. определено нашата е много над тяхната . ПЛОВДИВ НАД ВСИЧКО !! ДРЕВЕН и ВЕЧЕН за шопите истински ад напечен !!!!!
+13
 
 
Няма да има човек в България, който се интересува от футбол и не е гледал това видео!
+17
 
 
Така и трябва! Нека да не ставаме 2-рия пловдивски отбор който влиза в А група без да си е извоювал правото да участва там! Нека си минем през всички кръгове на ада да ни е чиста душата! После ще празнуваме по нашенски! Както ние си знаем! ... И пак ще бъдем на върхааа... това е нашата съдбаа!! И най велик е на светаааа.... ..... ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: