ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Жена загина след като бе блъсната от камион до колелото на Централна гара
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:30 / 02.12.2010Коментари (37)9482

Блъснаха жена на колелото до Централна гара
Около 14.30 часа на колелото до Централна гара в Пловдив при пътен инцидент загина пешеходка, научи Plovdiv24.bg. До момента е известно, че 66-годишната М.Б. от Асеновград е била блъсната от товарен автомобил "Скания"-влекач с водач В.М./ 60/ от Пловдив. Жената е починала на място. Причините за инцидента са в процес на изясняване.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кому ку*а дири там ?! Както uli е написал на 3/4 метра е пешеходната пътека ... после шофьорите били криви ! Тези , които катар с телефон в ръка и т.н. които не спазват правилата трябва да бъдат санкционирани , но жената от интервюто го каза " Човека кара бавно ... " какво е виновен той в случая , че лелята няма акъл за 2 ст. ?!
0
 
 
браво супер само в наща скапана даржавица го има това във всяка европеиска държава само да дигнеш крак от тротуара и спират веднага превозните средства тука на пешеходна пътека не веднъш ми се е случвало за малко да ме блъснат някав ужас е ж БГ нямам думи ако има по големи санкции както в 90% от държавите няма да е така
0
 
 
Това кръгово е уникално!Не знам дали има някъде такова-с автобусна спирка в него!Пешеходна пътека-хубаво,ама като автобусите закриват кръговото и няма никаква видимост за навлизащите в кръстовището?
-1
 
 
ей и коцето стотинката от нашето село тука бре.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
абе жена,на 3-4м. ти е пешеходната пътека къде ходиш.....аз винаги спирам там за да минете.....
+1
 
 
Благодаря ви за поставените въпроси - днес минах покрай жената /тялото и/ и плаках - къде са КАТ и властите?? и даже смеят да защитават този, който кара някяква кола??? ами тези, които говорят по телефони?? вярвайте ми - гледката беше ужасна... нека не прекъсваме този разговор...
+3
 
 
От много време ме интересува един простичък факт за (без)действието на КАТ. Колко акта средно на година се съставят в цяла България и в частност Пловдив на водачи за отнемане на предимство на пешеходци на пешеходна пътека, а също и на пешеходци за неправилно пресичане по необезопасени участъци. Лично съм виждал колко бързо се съставят глоби на пешеходци в Европа, тук все още не съм виждал или може би съм забравил кога е било за последен път.
0
 
 
Абе хора, в България да говорим за пешеходни пътеки за някои шофьори означава "ей онази шарка на улицата" Вие някога да сте видяли точно там на входа за В. Априлов или Руски или И. Вазов някой да спре ако ти не тръгнеш да пресичаш??? Аз уча от 3 години в СОУ "Св. Кл. Охридски" и до сега точно там никога никой не е спирал на пешеходната пътека когато аз присичам, винаги чакам да мине и последната кола за да пресеча, щото тоя който им е дал книжките явно е бил психично болен. Лошо, че днес така е станало, може и шофьора да няма наистина вина ама както казва пича по доло в ЗДвП е задължително да се усигори път на пешеходеца, а никой не го прави. та то неможе човек да се размине по тротуарите от коли които са праркирали....
0
 
 
"А вий, вий сте идиоти" .... Това познато ли ви е?? Жената беше на "отнесена " на 2-3 метра - тя си беше на пешеходната пътека!! минах оттам!! имам книжка и кола от 31г. - НАИСТИНА СМЕ УЖАСНИ КАТО ШОФЬОРИ!! Моля, В ИМЕТО НА ЖИВОТА - СЪВЗЕМЕТЕ СЕ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Абитуриентски балове
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: