ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТП
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:33 / 17.05.2024Коментари (9)4726
©
Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС от Пловдив Георги Георгиев и кметът Костадин Димитров проведоха разговор с министъра на вътрешните работи с настояване за засилени мерки за контрол на нарушителите на пътя в Пловдив.

В резултат от страна на МВР бяха поети два конкретни ангажимента - за осигуряване на 5 нови мобилни камери за контролните патрули на "Пътна полиция", които ще бъдат доставени в рамките на новата обществена поръчка, която вече е обявена от ведомството.

Второто искане на Димитров и Георгиев бе за засилено полицейско присъствие по основните булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТП, за което вътрешният министър потвърди, че ще бъде организирано в най-кратки срокове.

Припомняме, че по инициатива на адвокат Георги Георгиев и Националното сдружение на общините екипът на ГЕРБ изготви законодателни промени за затягане на контрола върху скоростта в населените места и даване на възможност на общините да инвестират средствата от глоби за модерни системи за контрол на пътя. Този законопроект е приоритет в мерките за пътна безопасност в програмата на ГЕРБ-СДС за работа в 50-то Народно събрание.


Още по темата: общо новини по темата: 357
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Виж им само кметовете...От там нататък надежда всяка забрави
0
 
 
Значи този Георги Георгиев, който от дълги години е общински съветник в София и два мандата беше председател на столичния общински съвет, сега ще бъде народен представител от Пловдив. Изглежда ГЕРБ не могат да намерят пловдивчани за народни представители и се налага да докарват разни провалили се политици от Кърджали и София!
+3
 
 
Преди два месеца пресичам на голям пловдивски булевард. В двете ленти два автомобила спират да ме пуснат, но стигайки до третата огледалото на ниско летящо БМВ ме удря. 10 метра след кръстовището две патрулки полицаи си пиеха кафето. На въпроса защо, след като и те са там, ме блъснаха, отговорът беше вдигане на рамене и "ми какво да ги направим, те така си карат". Та живи и здрави, явно според тях няма смисъл даже да се опитват
+2
 
 
Сещам се за: "Когато се обърне каруцата - пътища много".
+3
 
 
Предизборни напразни обещания и прах в очите на заблудените. Като всичко от тяхната партия. А да кажат защо тогава вече четвърти мандат управляват (съсипват) ГЕРБ Пловдив и нищо не е направено ?!
+6
 
 
Някакъв кандидат иска и "ще пита", "ще настоява", а друг държавен паразит отговаря че "че ще бъде организирано в най-кратки срокове". Сигурно ще изкарат две-три патрулки да обикалят града за една седмица и това ще е....малко парлама както винаги и всичко ще приключи с контрола. Ще остане пак само да събират глоби.
+6
 
 
Това първо няма да се случи и второ няма да има никаква файда... Болни мозъци милиони и милиарди ви отпускат като община, област и какво ли не за тъпотии давате милиони а да сложите 10 читави камери за ключови места няма пари... Слагат се камери които в реално време 24/7 хващат нарушители и след 5 дена им връчват глобите и след повтарящи нарушения им взимат книжките... Какво не разбирате? 40 години вече едно и също само имитирате че правите нещо а всъщност подклаждате престъпността и не правите ключови промени защото покрай нарушителите и вие ще изгорите... паплач!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Лято 2024
Избор на нов български патриарх
Пролетни бури удариха страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: