ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Локо награждават най-добрите си юноши
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:03 / 08.12.2010Коментари (20)4875
© Plovdiv24.bg
За първи път в Локомотив, най-перспективните и съвестни юноши и деца от школата ще получат своето признание и награди.

Това ще се случи повреме на петото издание на организираната от фенклуба на Локомотив "Черно-бяла Коледа", която ще се проведе на 19-ти декември в зала "Пловдив" на Новотел Пловдив. Съвместната инициатива между клуб и фенклуб ще награди по трима таланти от всяка едно от категориите - старша, младша и деца. Определянето им ще става по предварително определен регламент, според който директорът на школата, треньорите и фен-сайтът LPortala.net ще определят своите фаворити във всяка една от категориите.

В първия кръг от анкетата всеки ръководител на отбор ще определи сам кой от футболистите му ще попаднат в "разширения състав" на участващите в надпреварата. Във втория решителен кръг, всеки един от гласуващите ще определи своята най-добра петица във всяка една от трите категории. Ако гласуващият е треньор, то той няма да има правото да гласува за свои футболисти. В зависимост от резултатите, всеки юноша ще събира точки, като събралите най-много ще бъдат обявени официално като номинирани.
На 16-ти декември, LPortala.net ще обяви номинациите, измежду които ще са и най-добрите трима във всяка категория. Кои са те обаче, ще стане ясно на таз-годишното издание на "Черно-бялата Коледа", като организаторите използват случая да поканят всички треньори, номинирани и техни близки на събитието.

По традиция на тържеството ще присъстват футболисти и ръководители на клуба, както и ветерани от близкото и далечно минало. Тогава ще бъде обявен и награден победителя в анкетата за "Най-добър футболист на 2010-та година", определящ се чрез гласуване във фен-сайта LPortala.net.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
отбора в пловдив е локомотив!!! тва ясно колкото за младоците в тва отношение клуба е жив та*ак и не виждам 1 човек трагнал от школата после минал през мъжкия отбор няма такав в близките 7-8 години в боталиците доста футболисти изкараха факт!!! има доста кърлежи в тоя отбор които си останаха от на жоро илиев времето до сега и си лапат мангизи от клуба а ништо не правят!! само локо пловдив!!!
-5
 
 
питаите ги тея момчета кво им е да падат от ВЕЛИКИЯ БОТЕВ всеки мачкато ДАУЛИ :д:д:д:д
+3
 
 
Похвална идея...Дано БЪДЕЩЕТО им е в Локомотив...!!!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+3
 
 
Наградата е че ще ги пуснат да гледат мач на мъжете и да вземат автографи от чужденците. Няма нито един юноша на Локо в разширения титулярен състав на отбора - жалко. А това момче на снимката наистина прилича на Артета :-)
0
 
 
Това момче с 10 номер да не е Микел Артета?:)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: