ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Областният се отчита и отговаря на читателите на Plovdiv24.bg
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:07 / 10.12.2010Коментари (54)6442
© Plovdiv24.bg
В края на календарната 2010-та година, областният управител Иван Тотев ще даде обширно интервю и ще отчете дейността си през годината, пред читателите на Plovdiv24.bg.

До дните преди Коледа, като коментари под тази статия, можете да задавате въпроси, на които г-н Тотев ще отговори в обширно интервю.

Въпросите може да са на всякаква тематика - какво е свършено през годината, политика, бъдещи планове и т.н. Не спестявайте и неудобните въпроси.

Нецензурни и обидни въпроси ще бъдат премахвани.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ЧЕСТИТА КОЛЕДА Г-Н ТОТЕВ,ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И КУРАЖ. ВЪПРОСИТЕ СА СВЪРЗАНИ С ДВИЖЕНИЕТО ПО УЛИЦИТЕ В ГРАДА НИ..КОГА ЩЕ ПРИНУДИТЕ КМЕТА И АДМИНИСТРАЦИЯТА МУ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ-СЕГА ХИЛЯДИ АВТОМОБИЛИ СА ПАРКИРАНИ НАВСЯКЪДЕ-В ПАРКОВЕ,ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ ТРОТОАРИ И КОГАТО СЕ ОБАДИМ НА ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ СЕ СЪРДЯТ,ЧЕ ИМ СЪЗДАВАМЕ РАБОТА.ПРЕДЛОЖЕТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ ДА ИНИЦИИРАТ ПРОМЯНА В ЗУТ,ТАКА ЧЕ ВЪВ ВСЯКА НОВОПОСТРОЕНА СГРАДА ДА ИМА ТОЛКОВА ГАРАЖИ И ПАРКОМЕСТА КОЛКОТО СА ИМОТИТЕ-МАГАЗИНИ,ЖИЛИЩА И Т.Н.; ВСЯКА КОЛА КОЯТО ДОМУВА НА УЛИЦАТА ДА ПЛАЩА КОЛКОТО НА ПЛАТЕН ПАРКИНГ,ЗАЩОТО СЕГА ПО ПОВЕЧЕТО УЛИЦИ СА ПАРКИРАНИ КОЛИ И ДВИЖЕНИЕТО СЕ ИЗВЪРШВА САМО В ЕДНА ЛЕНТА.УСПЕХ. ЧЛЕН НА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ.
+2
 
 
г-н Тотев, вие ще подкрепите ли идеята за изграждането на стадион пловдив за национален стадион и ще заемете ли активна позиция в подкрепа и устояване на тази идея
0
 
 
Г-н Тотев, 1.Кога ще започне изграждането на пътя Конуш-Богданица? 2.Каква е вашата визия за развитието на област Пловдив? 3.Какви са Вашите приоритети до края на мандата Ви ? 4.Не смятате ли,че по-икономическо развитие Пловдив изостава много вече от градове като Стара Загора,Русе,Бургас,Варна и Благоевград? Какво можете Вие да направите по-въпроса?
+1
 
 
Г-н Тотев, какво е отношението Ви към въпроса с разширението на Голямо Конарско шосе? Това е лицето на Пловдив, всеки ден десетки хиляди служители на фирмите от северната индустриална зона пътуват по него. Всички чуждестранни гости на града идват по него... Това е една опасна за движението пътна артерия. Моля да обърнете внимание, че има вече такава бизнес инициатива. Ние, хората от бизнеса се опитахме да се срещнем с Вас. Вие обаче не благоволихте да дойдете на уговорената среща във Вашето ведомство. Всеки държавник, милеещ за своя град би откликнал на подобна инициатива. Не ни карайте да си мислим, че Вие, господин Тотев не сте такъв...
+3
 
 
ВЪПРОСИ: Г-н Тотев, защо не взехте отношение по неизпълнение на договорените отношения между правителството и Община Пловдив относно парите за приемането на софийския боклук? Защо не защитихте интересите на Пловдив и на пловдивчани? Г-н Тотев, защо не подкрепихте идеята Панагюрското златно съкровище да остане в Пловдив? И не смятате ли, че Пловдив заслужава да бъде домакин на това съкровище? Господин Тотев, какво обяснение ще дадете за думите си, че трябва да има по-голям брой невалидни бюлетини, за да имате преимущество?Г-н Тотев, смятате ли, че ПП ГЕРБ е над закона, както става видно от вашите думи, че за вас не съществува ден за размисъл и така ли ГЕРБ смята да управлява България и Пловдив? Г-н Тотев, още ли поддържате мнението си, че протестиращите в края на 1996г. и началото на 1997г. против управлението на правителството на Жан Виденов са "една банда"? Г-н Тотев, споделяте ли мнението на вашия лидер Бойко Борисов, че управлението на Тодор Живков е било добро за България? Надявам се да бъде отговорено и на моите въпроси.
+1
 
 
За начина, по който функционират детските градини в Пловдив: 1. В момента работят детски градини, които не отговарят на изискванията на Наредба номер 3 от 05.02.2007 на МЗ за здравните изисквания към детските градини. 2. Събират се пари от родители за всякакви неща, без да е направен опит за търсене на финансиране от общината или по европроект. 3. В детските грдини се записват повече деца, отколкото е капацитета им. Г-н областен управител, знаете ли за тези неща, според Вас правилни ли са и какво ще направите Вие, за да ги поправите?
+2
 
 
ГОСПОДИН ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ. КОГА СМЯТАТЕ ДА ОПРАВИТЕ ПЪТЯ Пловдив - АСЕНОВГРАД-КЪРДЖАЛИ(СМОЛЯН). ТОВА Е ЕДИН ОТ НАЙ НАТОВАРИНИТЕ ПЪТИЩА. НАСТИЛКАТА МУ ОБАЧЕ Е ТРУДНО ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ ОТГОВАРЯ НА ПЪТ. ТОВА Е ДУПКА ДО ДУПКА. КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ ВИНЕТКИТЕ ЗА ТОЗИ ПЪТ? АКО НЯ СМЯТАТЕ КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ДЪРЖАВАТА ДА ЗАШИТАВАТЕ ЕДИН ОТ НАЙ РАЗБИТИТЕ ПЪТИЩА В България. ПРОБЛЕМА НА ТОЗИ ПЪТ ЗА СВЕДЕНИЕ НА ВАС И НАВАШАТА АДМИНИСТРАЦИЯ Е В ТАКОВА ЛОШО СЪСТОЯНИЕ САМО В ПЛОВДИВСКА ОБЛАСТ. КАКВО НАПРАВИХТЕ ЗА НЕГОВОТО РЕШАВАНЕ?
+3
 
 
Г-н Тотев, как с държавна заплата карате Q7 ?
-4
 
 
Кога и Пловдив като повечето европейски и Български градове, ще си има огромно живо иголисно дърво, което да е на площада или пред кметството и да се украсява по коледните празници?
0
 
 
Оправи стадион Пловдив и имаш още поне три мандата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: