ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Курдов: Имам оферта от чужбина, не искам в Литекс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:06 / 12.12.2010Коментари (38)11569
© Plovdiv24.bg
Звездата на Ботев Атанас Курдов коментира специално за Plovdiv24.bg спекулациите около неговото бъдеще в отбора.

"Твърдо не ми се играе в Литекс, но все пак оставането ми в Ботев не е сигурно. Имам сериозна оферта от чужбина, но все още изчаквам Ботев. Няма никаква яснота кога и дали ще се срещна с новото ръководство, за да обсъдим целите на отбора и моето бъдеще в него. Затова към момента не е ясно нищо относно бъдещето ми в Ботев", разясни Курдов.

Марин Бакалов нервно отказа да коментира спекулациите около Курдов, като заяви, че в момента има много работа и не може да коментира.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Без да се заяждам, но мисля, че реплики като "Ботев не е Курдов, или Да се маха знаехме, че няма да играе при нас на пролет" са пребързани, според мен му се играе в Ботев и сега пуска кьор фишеци да види дали след нова година новото ръководство ще клекне. Според мен ще продължи и напролет ;)
+1
 
 
Наско, всички знаем че няма да играеш за нас пролетта. Няма смисъл да се говорят празни приказки и да се правим на нервни и много заети. Благодарим ти за помощта и успех!
+5
 
 
Абе кви са тия глупости по 10000 или даже 20000 заплата да му давали. Ботев не е Атанас Курдов,никога няма и да бъде. Като има оферта от чужбина и много го блазни да отива. Остане ли в Ботев ще му ръкопляскам всеки мач,просто защото е в отбора и допринася за развитието! Но хайде сега си преставете следния вариант - Наско Курдов - 10000лв заплата, Васко Гуджев - 1000лв. Е ако сте на Гуджев на мястото няма ли да ви е тъпо? Не заради друго ами защото на нивото на Курдов са почти всички титуляри през полусезона. Сигурен съм обаче,че има доста футболисти които ако се играе за тях както за Курдов и те щяха да вкарат не по-малко голове от него.
+6
 
 
Има един месец до първата тренировка, предостатъчно време да се обмисли всичко, да се проведат разговори м/у ръководство, треньори и футболистии да се вземат нужните решения. Пак се повтарям, но ни е нужна стратегия-явна и с правила, подплатена финансово от който трябва и т.н. Ако се работи на парче, днес ще е Курдов утре Мурдов и незнам докога-незаменими играчи няма. Ако създадем подходяща атмосфера и визия, то нещата мисля сами ще се сзапочнат да се получават и играчите сами ще се натискат да идват. юсега е времето да се изчистят неяснотийте и да се сложат картите на масата. Успех.
+4
 
 
Споко, пичове! Ще се разберат, ще стигнат до някакъв компромис. Имайте търпение! Като учредят АД-то, тогава и ще тръгнат по-конкретни неща за обсъждане. До Нова година или веднага в първите 10 дни на януари, не е чак толкова важно. Зимният трансферен прозорец на Запад се затваря на 31 януари, ако не греша. Значи има време за всичко. Нека всички ботевисти да сме здрави и да се готвим да посрещнем добре новогодишните празници! През тази 2010г. се освободихме от един гаден миризлив селски цървул! Започнахме от дъното и вече сме на прага на професионалния футбол! А за феновете ще кажа само, че сме голяма работа! И пак ще бъдем на върхааа...
+3
 
 
стига глупости, Курдов е добър, ама чак пак такива пари да взима е доста несериозно, то като цяло футболист в Българското първенство не знам дали заслужава такава заплата, според мен е добре да остане и не само до лятото и като се водят преговори да не са само до лятото, а и не забравяйте че не е наша работа да казвам кой и колко да взима нашата работа е да подкрепяме отбора а пък каквото има да става ще стане
+4
 
 
Нека всички мислещи колко много пари трябва да се дадат на Наско Курдов да се опмнят, отбора е във "В" група! Наско вкарва на отбори от "В" група, тепърва има да се доказва, казах го и по вчера ако от сега за почнат да извиват ръцете за пари какво остава да видим през месец юни 2011, айде малко по реалистично 10 000, 20 000? Нали Ботев бе над всичко?
+4
 
 
Цецо Василев и ръководството да не му мислят, ами да му предложат стабилна заплата или поне близко до това, което иска. По-добре да му дават 10, даже 20 хиляди на месец и като влезнем в А да имаме готов лидер/нападател. Отколкото като влезнем в А група тепърва да си търсим голаджия, който ако търсим качествен, ще ни излезне минимум 200-300 хиляди да го купим, отделно заплати. По-дбре да ги дават на Наско като заплати през времето до А група.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Това се казва увереност! "Канарчетата" празнуваха с тениски за финала
Щастливият Керкез: Заслужихме финала! Благодаря на хората!
"Жълто-черна" еуфория! Ботев е на финал!
По минути: Ботев 2:0 ЦСКА-София
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: