ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (16)
Лечков отмъква звездите на Марица под носа на Ботев и Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:59 / 12.12.2010Коментари (22)8109
© Plovdiv24.bg
Капитанът и плеймейкърът на третодивизионния Марица, съответно Георги Стефанов и Ирфан Юсеинов-Арфата, напускат родния си клуб. Изпълнителният директор на маричани Георги Фиданов призна за интерес към двамата таланти от тимове в "А" група.

"Имената на отборите няма да разкрия, тъй като някой ще помисли, че правя пиар. Да ги задържим при сегашната финасова реалност при нас ще бъде много трудно, а от друга страна - нямаме никакво намарение да спираме, когото и да било при трансфер в отбор с цели по-големи от тези в Марица", сподели Фиданов.

По наша информация, интересът към Стефанов и Юсеинов идва от Сливен. Последният дори бе на крачка от трансфер при "воеводите" през лятото, но тестовете му прекъснаха след контузия в бедрото. За сделка с голмайстора на Марица и капитан Георги Стефанов се знае, че се цанят и от пловдивските грандове Ботев и Локомотив.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
аз още се питам защо Бакала не взе Чудото,все пак той беше единствения българин с Карамана който игра в А група и аз мисля доста добре,щеше да внесе нужното спокойствие в защитата:)
+5
 
 
Основната селекция при нас трябва да се прави през лятото когато ще се подписват професионални договори. Сега е важно Наско да остане до тогава и Бакала да води отбора.
+4
 
 
Голяма чест е да облечеш екипа на Ботев.Дано Георги да го направи.Сигурен съм,че оттук ще пожъне големи успехи и ще развие големият потенциал,който има това момче.
+4
 
 
Когато сам не можеш да си избереш бъдещето ти го избират други.ГС е много добър футболист,но ако сега не дойде в Ботев ще затвори много,много здрава врата-тази в сърцата на феновете.А тя се отваря само веднъж.Само Ботев!!!
-5
 
 
в Локомотив не ги искат, явно и в Брестник.....на тях не им се играе по селата и тва е - Сливен
+6
 
 
Е тоя Арфата първо къв плеймейкър е,и второ къв футболист е? Играе ляво крило и е доста бърз.Тва му е на момчето. Георги Стефанов обаче е много добър футболист. Дано остане в Пловдив и се развива,независимо в Ботев или Локо.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 13.12.2010 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Според мен Ф.К. "Сливен" е губеща кауза. Може да е някакво име като футболист, но за себе си съм се убедил, че като човек, ръководител, мениджър и кмет е пълен злобар и дърпа нещата надолу. Той е от президентите-тип Дражев, които забаламосват с договори,после не ти изпълняват и няма отърване от там дълги години. Бих посъветвал всеки футболист да се замисли сериозно, ако е ришил да акостира в Сливен.
0
 
 
Тоя пък Арфата какъв футболерин е?Пълна скръб.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Това се казва увереност! "Канарчетата" празнуваха с тениски за финала
Щастливият Керкез: Заслужихме финала! Благодаря на хората!
"Жълто-черна" еуфория! Ботев е на финал!
По минути: Ботев 2:0 ЦСКА-София
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: