ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (6) | Вчера (21)
В София пак ги тресе злобата, майните сме искали национален стадион да правим
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:04 / 24.12.2010Коментари (138)25357
© Plovdiv24.bg
Треска тресе софиянци от вчера. Наглите майни искали 20 милиона, за да оправят стадион за 50, на два етажа, с перфектна инфраструктура, паркинги, помощни игрища и е в града, не е в полето. Абе ужас шопски е настанал от вчера, много им идва вече.

Не закъсня и медийната пропагандна машина, която днес излива от първите си страници колко нагли са майните, за да искат 20 милиона от държавата, за да направят национален стадион.

Тук в Plovdiv24.bg винаги сме защитавали пловдивското, няма как и да е друго, след като сме пловдивска медия. Защо обаче набедените за национални такива защитават единствено и само шопските комплекси и застават срещу втория по големина град в България?

Стадиона трябва да е в Пловдив, това е ясно и на малките деца и на шопите, но те не могат да го преглътнат. Писна им да бъдат унижавани на футболна тематика от Пловдив. Не им стига, че "отбора на народа/шопите" Левски е реално клонинг на Локо (Пловдив), ами сега и националите в Пловдив да играят, няма как да го допуснат. Как и да го допуснат, след като в София националите играят пред 500 човека, а в Пловдив стадиона ще се пука по шевовете.

Същите тези ръководители, с разни перуки начело, ще направят всичко възможно този стадион да го няма. Едно е да си въртиш далаверите пред 500 мазохисти, друго е 40 000 майни, бургазлии и старозагорци да викнат срещу теб.

Стадиона трябва да е Пловдив и това е категорично,з а да не сме голословни, ще изброим причините:
- Стадион "Пловдив" е построен, модерен и иска само реконструкция за 20 милиона, докато нов софийски ще глътне 140 милиона.
- Стадион "Пловдив" е единственият двуетажен в България
- Стадион "Пловдив" се намира в града, не е на полето, където единствено може да бъде построен нов софийски.
- Стадион "Пловдив" е в географския и футболен ЦЕНТЪР НА БЪЛГАРИЯ и тук мачовете ще могат да бъдат наблюдавани от пловдивчани, варненци, старозагорци, бургазлии и т.н., а не само от шепа селяни, които през седмицата работят в София и се водят столичани.
- Стадион "Пловдив" ще е пълен до краен предел при всеки мач на националите, защото пловдивчани са доказали, че са най-великата футболна публика, а и ще намерят помощ в лицето на бургазлии, старзагорции и други наистина футболни публики.

"Голямата къща" е мястото, където националният отбор ще намери своя дом и ще се върне на пътя на победите. Ясно е къде трябва да е националния стадион, ясно е обаче от години, затова и Перуци и компания няма да допуснат никога стадион "Пловдив" да бъде възроден







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
тва са едни гадни шопи.умрете шопи без вода.спомнете си на балгария уелс младежите колко хиляди имаше на стадион ботев.гадни твари софииски.
+2
 
 
на следващите избори пак си помислете за кой да гласувата , най голямата грешка на българина беше че гласуваха за кмета на софия. Какво очаквахте, да прави нещо за друг град освен за софия ли ?
+10
 
 
Няма и няма как да излезе някой и да посочи дори една причина за това,националния стадион да не е в Пловдив и най-непоклатимия аргумент е този,че нашия стадион ще струва на държавата 10 пъти по-малко а ще бъде с 20 000 места повече! Както казва един "колега" по-долу със сумата предвидена за нов шопски стадион биха се обновили в абсолютно Европейски вид поне 5-6 стадиона у нас!!! Това правителство и в частност бойко борисов постоянно парадират с новото си метро,с новите си пътища,с новата си спортна зала за 100 милиона лева и забележете, всичко това се случва в софия а останалите градове огън да ги гори!!!!????.....Сега и стадионче да си направят и.....да прекръстваме софия на България и тва е! Просто наглостта и долното централизиране на всичко в "столицата" ни си е живо престъпление и геноцид спрямо останалата част от страната! Няма по-заслужил град от Пловдив за национален,футболен стадион!!! Пловдив е в центъра на държавата,има летище има и почти готов стадион и невероятна база около него а и едва ли някой може да назове друг по-футболен град от Пловдив! Ако това стане,националите ни всеки мач ще играят пред пълни трибуни или в най-лошия случай пред не по-малко от 20 000 души! Нещо,което никога няма как да се случи в софия.....!
+6
 
 
АКО не стане туй -това е кражба о народа . Па каде са 20 каде 150 млн. народни пари.
+4
 
 
Е па да ви пиша честно ,имам познати у пловдив и асеновград които не верват и не знаят , че има такъв стадион у Пловдив. Па нека се побликуват повече снимков материал за него и историческите мачове които са па играли там.ПАа стадиона може да стане едно уникално БИЖУ за източна еуропа И я ке мислим - повечето БУГАРИ ке подкрепят тази прекрасна ИДЕЯ -освен болните у мозаку ,,Стоиличани,,
+7
 
 
Защо пък вси4ко тря да е в голямото село шопия там ако се направи стадион за 100 млн. те ще кажат 4е за 150 млн. лв дайте им на шопите само да крадът
+1
 
 
Гледам снимката, поместена към статията и ми се ще да видим и скицата идея на общинския ни архитект Валентин Маринов, който гарантира, че за 12 милиона лв. ще доизкусури стадиона по всички стандарти за лицензиране от УЕФА. Например с поставянето на козирки за покрив над всички седящи места е възможно частично засенчване на светлината от прожекторите на осветлението за терена. Ако това е така, значи ще се наложи друго разполагане на осветителните тела. Молбата ми е към Пловдив24.бг да направят контакт с общинския архитект и да го помолят да предостави скица на идеята си. Разбира се, и с нужните разяснения към нея. Сигурно има и други въпроси, които е трябвало да се съобразят с изискванията на УЕФА, ще ни бъде интересно да ги видим като разяснения също.
+4
 
 
ЗАЩО НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН ТРЯБВА ДА БЪДЕ В Пловдив ? 1. В СОФИЯ в близките 10 години стадион няма да бъде построен, имайки впредвид " обявяването на обществена поръчка" .После тя ще бъде обжалвана от неспечелилите кандидати. Да оставим на страна ,че пари няма.2.Пловдив има почти готов такъв ,който иска много по-малко средства.3.В София почти никой не ходи на мачове на нац.отбор , а в Пловдив ще ходят полувин България. В София стадион скоро няма ,няма да се оправят и др. стадиони . В Пловдив - стадиона на Лаута почти е поправен , работи се и на стадиона на Ботев. Почти сигурен съм, че ще бъде оправен и ст. Пловдив . И накрая нац.отбор ,ще играе пак в Пловдив , но жалките шопи пари за Пловдив няма да дадат , а само ще използват ст-на на готово.
+6
 
 
Измествате темата.Въпроса е защо да се прави стадион за 200 милиона,след като може да се оправи друг за 10 пъти по-малко пари.Имаме един национален стадион .Защото в центъра на столицата имало голямо струпване на хора-2000 душички, трябва да се направи нов в покрайнините.С тези пари определени за нов ще се оправи и националният и градският и варненският и бургаският.Дори и в Стара загора
+3
 
 
Някой може ли да ми каже откъде мога да си купя факла (тези, които се палят на стадионите)? Или се правят? Знам, че въпроса ми няма нищо общо с темата, но просто искам да си направя хубава Нова Година. А относно темата - НЯМА НАЦИОНАЛНИЯТ СТАДИОН да е в Пловдив, при простата причина, че не сме шопи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез изненада със състава за мача с Арда
ПФК Ботев: Нямаме никакво намерение да напускаме стадион "Христо Ботев"
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Какво се случва в Ботев? Директор не отрече, че клубът ще напусне "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: