ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ШОК! Марица се отказва
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:50 / 28.12.2010Коментари (62)16096
© Plovdiv24.bg
Марица няма да започне пролетния дял от първенството в Югоизточната "В" група. След празниците от ръководството ще пратят съобщение на Зоналния съвет на БФС в Пловдив. Както е известно, през последните месеци собственикът Рангел Берберов спря да плаща заплати и премии.

- Представителният ни тим се отказва от първенството. Ще продължим да развиваме само школата - коментира изпълнителният директор на Марица Георги Фиданов. - През последните 6-7 години собственикът инвестира средства, които нямат никаква възвръщаемост. Община Пловдив помогна на Ботев и Локо, а на нашия президент не му беше позволено да направи пансион за децата от школата.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 9
28.01.2011
25.01.2011
25.01.2011
18.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Трябва управниците в Пловдив да направят всичко възможно да не допуснат да се разпадне този клуб с традиции!
-1
 
 
Жълтите боклуци затриха и маричката след като затриха и спартак к*р за вас жълти к**ви
+2
 
 
берберов,фиданов марш от стадион марица!това не ви е уранжерията с краставички г-н берберов та да я закривате! това е марица Пловдив с 89 годишна история!
+2
 
 
Марица Пловдив - завинаги на Пловдивчани!!!
+4
 
 
Сигурен съм, че ФК Марица ще го бъде! Просто хората, от които зависи това, трябва да намерят общ език. Не може да се развива само школа. Марица е преди всичко футболен клуб. Пловдив трябва да бъде с четири отбора!
+4
 
 
Мога само да кажа че все още нищо не се знае.Общината обезателно трябва да направи нещо по случая.Агитката на баскетболният и волейболният Марица навремето беше съставена предимно от ботевисти.Грачещите нека не забравят че единственият отбор който поддържа колективните спортове под тепетата това е Марица.Марица е пловдивска царица а Пенка е най-великата жена.
+3
 
 
Темата е дълга, отбори като Марица и Спартак могат да се издържат и от бизнесмени от не чак толкова висок ранг. Все си мисля, че до там няма да се стигне, но и общината да направи нещо та да имаме такива. Никаква икономика, та от къде да дойдат? Малките градове си имат по един бабаит и правят по един отбор. А ние имаме 4.
-2
 
 
Мургавите да не реват много ,защото общината и държавата оставиха ония локомотивец Митьо Селския да си разиграва коня цяло десетилетие.А,помните ли комуниста Спас Гърневски ,който набута сумати декари покрай порутения стадион.А,ПОМНИТЕ ЛИ КАТО ИЗГОНИ Гриша ганчев ,когато искаше Ботев?
+5
 
 
Как може отбори като Сливен, Акедемик без история и традиции, без нищо да са дали на българския футбол да са в А група. А отбор като Марица, дала 8мицата на България и още един куп известни футболисти завинаги да изчезне от футболната карта на страната. СРАМ И ПОЗОР ЗА НАС ПЛОВДИВЧАНИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: