ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фиданов: Ботев и Левски помогнаха за съсипването на Марица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:29 / 28.12.2010Коментари (145)18928
© Plovdiv24.bg
Изпълнителният директор на Марица Пловдив Георги Фиданов заяви в интервю, че първенството в Югоизточната "В" група е направено така, че Ботев да заеме първото място и да влезне в Западната "Б" група.

Той потвърди, че една от причините е липсата на пари. "Имаме претенции още за трансфера на Георги Христов от Ботев в Левски. Още тогава трябваше да ни преведат пари, но до този момент не сме получили нищо. Същото важи и за Николай Манчев от Ботев. За неговия трансфер също имаме да вземем определена сума. За трансфера на Георги Христов изчезнаха 100 000 лева, които трябваше да дойдат при нас", каза Фиданов.

Босът каза още, че президентът Рангел Берберов е ядосан и заради начина, по който е лансиран Ботев в шампионата на Югоизточната "В" група. На въпрос, дали първенството е нагласено, така че "канарчетата" да влезнат в "Б" група, той отговори: "Това е вън от съмнение. Не виждате ли какво става и цирковете, които се получават. Най-добрият отбор са, но всичко е направено в тяхна полза и заради това за нас годината е нулева. Освен това не получаваме помощ от Общината, която не ни обръща никакво внимание. Като са толкова добри Ботев, защо не можаха да ни победят. Ние дори играхме с юношите срещу тях".

Той потвърди новината, че Рангел Берберов има здравословни проблеми, но не се лекува в чужбина, както бе съобщено в медиите.

"Да действително е така. Той има заболяване на черния дроб, но се лекува в София, а не е ходил на лечение, както писаха някои вестници. Дано да се оправят нещата за Марица, защото това е клуб, който има големи традиции в българския футбол. От него са излезнали доста добри играчи, не само Христо Стоичков", каза още Фиданов.

Пълната изповед на Фиданов чуйте в приложения аудио файл.

Още по темата: общо новини по темата: 9
28.01.2011
25.01.2011
25.01.2011
18.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Фиданов ти си боклук и точка по въпроса!!!
+3
 
 
Ботев е виновен? А с какво ТОЙ не е виновен за разпадането на Марица?
-1
 
 
От коментарите тук които са на на хора не стъпвали на стадиона Марица излиза че ботев е създаден 2010?Така ли да го разбирам че сдружението не е наследник на ботев 1912?Или позитивите като титли и успехи ще си ги препишете в новата история а лайната които осрахте не така ли?Второ да ви кажа на ботевистите да не злобеете че Марица не е ботев че да и се помогне.Да не сме.Но чичо митко преди сами да си го изберете беше прокуден от стадион Марица а вие го избрахте за месия даже и шалчета му подарявахте.А новия ви президент 1997 помните ли къде беше президент само че от името на друга банка? Този път обаче случхте защото по-добър президент от Юли Попов няма да намерите никъде борете се да го задържите.Тези които плюят Рангел ще им кажа че човека дава пари 7-8 години на поразия и гледаше децата като собствени.Това че сега има проблеми как никой не дойде да му помогне.Преди 2-3 години когато беше на върха някои хора не излизаха от барчето на стадион Марица обаче сега са в УС на сдружението.А за общината каквото и да кажем ще е малко.Славчо гея преди изборите идва на мач на Марица в Б група да търси подкрепа.Както го прави и със всичко останали отбори.И какво се случи Марица спира с мъжкия футбол,Ботев е във Вгрупа,Спартак всеки момент се очаква да хвърлят кърпата само Локо са добре и то защото се намери човек който да излее един чувал с мангизи,но този човек не е пловдивчанин.Така че преди догодина пак да гласувате за него си помислете.За заместник-кмета по спорта какво да кажем?Пълен смях.Единственото нещо хубаво в пловдивския спорт е заприличването на нещо на стадион Локомотив и за благодарност на сутеньора не му се даде наградата за спортен инвеститор.А за домашно на журналистчетата я вижте на кой именно е спортния инвеститор на годината?Я вижте за топлата му връзка с Тютюков.Смях пълен.Марица играе волейбол в залата на Лаута а зала строител се руши.ба*ти общината.Академик играят баскетбол в зала пред която няма нито паркинг нито осветление.Но нали се снимахме с бойко и бюреков там на сдружението годината е успешна.И за финал не плюйте Фиданов защото именно той помогна много да се чуят имента на играчи като Домо,Христов,МАнчев,Дяков,Крачунов....По-големите
всички ги знаете.И дано се намери някой да даде 150 хил лева да завърши Марица сезона,а и Фиданов каза някой ако иска да помага да идва.Само че управленито на града пречи на инвестициите в спорта.Така че ако никой не се намери мисля че за общината няма да е проблем да даде малко парички за спорт,и то за място където са събрани децата на град Пловив.
+3
 
 
така става кат си даваш игра4ите за жълти стотинки без никви проценти от следващ трансфер
+5
 
 
Фиданов твоите мустачки на моя ... чистачки,а на всички буфери искам да кажа да горят в ада тъпи миризливи мангали и още нещо МОЩНО В ДИВИЯ,САМО БОТЕВ!ЗАВИНАГИ ЩЕ БЪДИШ ТИ В НАШИТЕ СЪРЦА С ТЕБЕ ЩЕ ВЪРВИМ ДОРИ ДО КРАЯ НА СВЕТА!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
Господин Фиданов, същият сте като Вашия приятел Христолов. Не търсете причините за Вашата некадърност там, където ги няма!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+8
 
 
Въпросите с личния мениджмънт на Ронго да прави далавера с Христола - любимеца на феновете на Локо ги прехвърли на Ботев въобще!!!??? Болен мозък, болни приказки. Абе какво му обръщате внимание на този бивш футболист? Какъв мозък от футболисти да искате? Сигурно и той като Златко Янков по свой начин попълва кръстословиците. На въпроса в кръстословицата за термин на спортно равенство вместо ОЛ, той написал 0-0!!! Не е майтап, истински случай е! Аз паднах от смях, когато чух за това!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неопитен съдия свири гостуване на Марица
Ботев с трудна победа над Марица
Пуснаха на търг фланелка на Левски, средствата отиват за юноша на Марица
Трогателно! Фенове на ЦСКА помагат на юноша на Марица
Марица победи Спартак-2, но предстои друго градско дерби за първото място
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: